Hotelleja kohteessa Lund

Katso sijainti kartassa.
 • Elite Hotel Ideon
  From83€Yömaksu

  Elite Hotel IdeonstarsGreenProgram Icon

  Lund, Malmö , Scheelevägen 27 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 526 reviewsBased on 526 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Lund. 2. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Viihdetarjonnan tärkeimmät keskukset ovat 2. 7 kilometrin säteellä majoitukselta. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Majoitusliike sijaitsee 3. 9 kilometrin päässä laskettelurinteistä. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 10. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Vierailla on lentoasemalle noin 26. 0 kilometrin matka. Hotelli on 20. 0 kilometrin päässä satamasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 178 huonetta. Majoitus on perustettu vuonna 2013. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Kokoustilat kuuluvat hotellin varustukseen. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Hemmottelua kaipaavat asiakkaat voivat käyttää hyödykseen tarjottuja terveyspalveluja. Matkailijat voivat nauttia herkullisista aterioista majoitusliikkeen ravintolassa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Hotel Bishops Arms Lund
  From88€Yömaksu

  Hotel Bishops Arms Lundstars

  Lund, Malmö , Sankt petri kyrkogata 7 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 128 reviewsBased on 128 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Lund. Hotellissa on yhteensä 39 mukavaa makuuhuonetta. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Sekä isot että pienet lemmikit ovat tervetulleita tähän hotelliin, mikä on kätevää, kun matkustaja ei halua jättää karvaisia kavereita kotiin. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Best Western Plus Hotel Nordic Lund
  From102€Yömaksu

  Best Western Plus Hotel Nordic Lundstars

  Lund, Malmö , Ostra martensgatan 5 5 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 245 reviewsBased on 245 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Lund. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Good Morning Lund
  From75€Yömaksu

  Good Morning Lundstars

  Lund, Malmö , Förhandlingsvägen 4 - Kartta
  1,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 292 reviewsBased on 292 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Lund. 2. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 200 metrin päässä hotellilta. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 35. 0 kilometrin matka. Majoituksessa on yhteensä 67 mukavaa makuuhuonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2012. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat nauttivat maukkaista aterioista, joita majoituksella tarjotaan.

  Katso lisää
 • Sure Hotel by Best Western Dahls
  From103€Yömaksu

  Sure Hotel by Best Western Dahlsstars

  Lund, Malmö , Marknadsvagen 1 1 - Kartta
   

  Viehättävä hotelli on kohteessa Lund. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa.

  Katso lisää
 
[x]
 

Suosituimmat hotellit kohteessa - Lund

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä