Hotelleja kohteessa Malmö

Katso sijainti kartassa.
 • Clarion Hotel & Congress Malmo Live
  From90€Yömaksu

  Clarion Hotel & Congress Malmo Livestars

  Malmö, Malmö , Dag hammarskjold plaza 2 2 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3100 reviewsBased on 3100 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Malmo. Hotelli koostuu yhteensä 444 majoitustilasta. Hotellin palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • BEST WESTERN PLUS Hotel Noble House
  From85€Yömaksu

  BEST WESTERN PLUS Hotel Noble Housestars

  Malmö, Malmö , Per weijersgatan 6 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 677 reviewsBased on 677 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Malmo. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoitusliikkeeltä. Lähin uimaranta on 1. 5 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailla on lentoasemalle noin 3. 5 kilometrin matka. Hotelli sijaitsee 1000 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 137 majoitustilaa. Majoituspaikka on rakennettu vuonna 87 ja se on peruskorjattu vuonna 2017. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Korkeintaan 5 kg painavat lemmikit ovat sallittuja tiloissa. Vieraat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Liikematkailijoiden tilat ja palvelut ovat myös asiakkaiden käytössä. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Clarion Collection Hotel Temperance
  From99€Yömaksu

  Clarion Collection Hotel Temperancestars

  Malmö, Malmö , Engelbrektsgatan 16 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1043 reviewsBased on 1043 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Malmo. Hotelli koostuu yhteensä 126 huoneesta. Hotelli on perustettu vuonna 1902. Julkisissa tiloissa on Wi-Fi-yhteys. Pienten lemmikkien lisäksi myös isommat lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Quality Hotel View
  From91€Yömaksu

  Quality Hotel Viewstars

  Malmö, Malmö , Hyllie stationstorg 29 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1298 reviewsBased on 1298 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Malmo. Kokonaisuutena tiloissa on 20 huonetta. Lisäksi käytettävissä on langaton Internet-yhteys yhteiskäytössä olevissa tiloissa. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Ainoastaan pienet lemmikit ovat sallittuja tässä majoituksessa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Story Hotel Studio Malmö
  From99€Yömaksu

  Story Hotel Studio Malmöstars

  Malmö, Malmö , Tyfongatan 1 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Malmo. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 95 huonetta. Hotelli on perustettu vuonna 2016. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Hotelli tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 8 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Quality Hotel The Mill
  From93€Yömaksu

  Quality Hotel The MillstarsGreenProgram Icon

  Malmö, Malmö , Amiralsgatan 19 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Malmo. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 224. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Lisäpalveluna asiakkaat voivat käyttää autotallitiloja. Lisäksi tämä majoitus on tehnyt merkittäviä parannuksia ympäristöasioissa, tavoitteena vähentää ympäristövaikutuksia ja sille on myönnetty ISO 14001 certified hotels and restaurants-sertifikaatti. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Comfort Hotel Malmo
  From74€Yömaksu

  Comfort Hotel Malmostars

  Malmö, Malmö , Carlsgatan 10c - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1708 reviewsBased on 1708 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Malmo. Hotellissa on 293 mukavaa huonetta. Majoituksen asukkaat voivat surffata Internetissä yleisten tilojen Wi-Fi-yhteyttä käyttäen. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa.

  Katso lisää
 • Elite Hotel Esplanade
  From92€Yömaksu

  Elite Hotel EsplanadestarsGreenProgram Icon

  Malmö, Malmö , Mäster johansgatan 15 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 547 reviewsBased on 547 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Malmo. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Vieraat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Lähin uimaranta on 2. 0 kilometrin päässä hotellilta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 500 metrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 128 huonetta. Hotelli on perustettu vuonna 2010. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituspaikka ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • First Hotel Jorgen Kock
  From83€Yömaksu

  First Hotel Jorgen Kockstars

  Malmö, Malmö , Jorgen kocksgatan 3 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 677 reviewsBased on 677 reviews

  Yksinkertainen hotelli sijaitsee kohteessa Malmo. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vieraat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä hotellilta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 700 metrin päässä hotellilta. Vierailla on lentoasemalle noin 35. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 100 metrin päässä satamasta. Majoituksessa on yhteensä 104 mukavaa huonetta. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2008. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on auki koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Lemmikit sallittuja tiloissa. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Illallispaikka kutsuu matkailijat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Matkailijat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Elite Plaza Malmo
  From99€Yömaksu

  Elite Plaza MalmostarsGreenProgram Icon

  Malmö, Malmö , Gustav adolfs torg 49 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 586 reviewsBased on 586 reviews

  Hotellirakennus sijaitsee lähellä Malmön päärautatieasemaa. Gustav Adolf -aukiolla kävelykadulla sijaitseva hotelli on vain 600 metrin päässä kaupungin turistikeskuksesta. Kööpenhaminaan ja Malmön Sturupin lentokentälle on vain 35 minuutin ajomatka. Viehättävässä hotellissa on kaunis julkisivu. Klassisentyylisessä hotellissa on modernit mukavuudet, ja se tarjoaa korkeimman standardin, joka vastaa vaativimpienkin vieraiden vaatimuksiin. Modernin persoonalliset huoneet tuntuvat kodikkailta. Hotellin kattava tila- ja palveluvalikoima takaa äärimmäistä mukavuutta asiakkaille.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  13  Hotelleja kohteessa Malmö
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Suosituimmat hotellit kohteessa - Malmö

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä