Hotelleja kohteessa Tukholma

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Tukholma

TukholmaFrom  48€

Tarjoushotellit Tukholma

 • Elite Eden Park Hotel
  From129€Yömaksu

  Elite Eden Park Hotelstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Sturegatan 22 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 857 reviewsBased on 857 reviews

  Hotelli sijaitsee kauniilla paikalla Tukholmassa, Humlegårdenin puiston vieressä. Hotellista on vain 300 metrin matka Stureplanin aukiolle. Rakennuksen ympäristössä on korkealuokkaisia ostosmahdollisuuksia ja trendikkäitä viihdepaikkoja. Vieraat ovat lyhyen matkan päässä kuninkaallisesta linnasta, Tukholman stadionilta ja vanhastakaupungista. Hotellista on helpot yhteydet julkisiin kulkuvälineisiin. Moderni hotelli on viehättävästi suunniteltu. Vierashuoneet on sisustettu mukavuutta ja käytännöllisyyttä silmällä pitäen. Vieraille taataan ainutlaatuinen majoitus hotellin ylellisen viehättävässä ilmapiirissä. Hotelli tarjoaa erinomaisen tila- ja palveluvalikoiman, jotka vastaavat kaikkien matkustajien tarpeisiin.

  Katso lisää
 • Scandic Continental
  From135€Yömaksu

  Scandic Continentalstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Vasagatan 22 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1821 reviewsBased on 1821 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Stockholm. 1. 2 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Vierailla on lentoasemalle noin 7. 0 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 263 majoitustilasta. Hotelli rakennettiin vuonna 1962. Vieraat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Matkailijat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Elite Palace Hotel
  From111€Yömaksu

  Elite Palace Hotelstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Sankt eriksgatan 115 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1062 reviewsBased on 1062 reviews

  Viehättävä kaupunkihotelli sijaitsee hyvien yhteyksien lähellä Tukholmassa. Hotellilta on erittäin lyhyt matka Karoliiniselle yliopistosairaalalle, ja lähellä on runsaasti ravintoloita, baareja, kauppoja ja hyvät yhteydet Tukholman keskustaan Santk Eriksplanin metroaseman kautta. Historian harrastajat ihastuvat Tukholman viehättävään Vanhaankaupunkiin, barokkityyliseen kuninkaanlinnaan ja Upeaan Storkyrkan-kirkkoon. Hienostuneessa hotellissa matkailijat toivottaa tervetulleiksi kodikas aula, ja ystävällinen henkilökunta auttaa mielellään kaikissa matkailijoiden tarpeissa. Tilavat huoneet ja sviitit on sisustettu minimalistisen tyylikkäästi ja moderni varustelu takaa, että vieraiden matka sujuu mahdollisimman mukavissa merkeissä. Hotellin ravintolassa on tarjolla valikoima herkullisia aterioita ja hienoimpia viinejä, jotka maistuvat vaativillekin herkkusuille. Asiakkaat voivat myös nauttia virkistävistä spa-hoidoista ja nostaa sykettä kuntosalilla. Pesulapalvelut ja pysäköintitilat ovat vieraiden käytettävissä.

  Katso lisää
 • Haymarket By Scandic
  From142€Yömaksu

  Haymarket By Scandicstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Hötorget 13-15 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä

  Viehättävä hotelli on kohteessa Stockholm. Hotelli koostuu yhteensä 401 majoitustilasta. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2016. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa.

  Katso lisää
 • Best Western Capital Hotel
  From76€Yömaksu

  Best Western Capital Hotelstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Marknadsvägen 6 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 287 reviewsBased on 287 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Stockholm. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikassa on yhteensä 104 mukavaa majoitustilaa. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2010. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Lemmikit ovat tervetulleita tähän majoituspaikkaan. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Asiakkaat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia hotellissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Elite Hotel Marina Tower
  From106€Yömaksu

  Elite Hotel Marina Towerstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Saltsjokvarns kaj 25 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1427 reviewsBased on 1427 reviews

  Historialliseen myllyyn rakennettu hotelli sijaitsee upealla paikalla meren rannalla, ja näkymät avautuvat kauniille salmelle Tukholman edustalla. Hotellilta on vain 5 minuuttia kaupungin vilkkaaseen keskustaan, jossa on tarjolla runsaasti viihde- ja kulttuurielämyksiä. Lisäksi hotelli on kätevien julkisen liikenteen ja tieyhteyksien varrella, jotka vievät sekä lentokentälle että keskustaan. Kaikissa hyvällä maulla sisustetuissa huoneissa on kaikki nykyaikaiset mukavuudet, jotka varmistavat, että vieraiden oleskelu on ikimuistoinen ja miellyttävä. Huoneet ovat valoisat ja tilavat, ja ylemmän hintaluokan huoneisiin kuuluu lisäominaisuuksia, kuten kattoterassi, jossa rentoutua. Erinomaisen sijaintinsa ja liikematkailijoille tarkoitettujen tilojensa ansiosta hotelli on täydellinen paikka tärkeille kokouksille. Illan tullen vieraat voivat rentoutua hotellin upeassa kylpyläosastossa, jossa on myös suuri uima-allas ja moderni kuntosali.

  Katso lisää
 • Scandic Grand Central
  From131€Yömaksu

  Scandic Grand Centralstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Kungsgatan 70 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2368 reviewsBased on 2368 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Stockholm. 300 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 8. 8 kilometrin matka. Majoitustilojen kokonaismäärä on 391. Majoitus on vuodelta 2011. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Pienet lemmikit sallittuja tiloissa. Hotelli tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Matkailijat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Majoituspaikka tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Scandic Sjofartshotellet Stockholm
  From107€Yömaksu
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 981 reviewsBased on 981 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Stockholm. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 1000 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 212. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2014. Lisäksi majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Asiakkaat voivat halutessaan käyttää majoituspaikan omaa autotallia. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Elite Hotel Stockholm Plaza
  From106€Yömaksu

  Elite Hotel Stockholm Plazastars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Birger jarlsgatan 29 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 671 reviewsBased on 671 reviews

  Hotelli sijaitsee Tukholman keskustassa, 100 metrin päässä Stureplanilta. Turistikeskustaan ja julkisen liikenteen pysäkeille on kävelymatka. Hotellissa on 151 huonetta, ravintola, aulabaari ja disko. Erityisesti liikematkaajille hotelli tarjoaa langattoman tai nopean Internet-yhteyden sekä kolme modernia kokoushuonetta. Hotellissa on vuorokauden ympäri auki oleva vastaanotto, hissi ja pesulapalvelut. Kaikissa huoneissa on keskuslämmitys, TV, minibaari ja langaton Internet-yhteys. Lisäksi huoneissa on amme, hiustenkuivaaja, puhelin, radio ja silitysvälineet. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Hotellin tarjoamiin kuntoiluvälineisiin kuuluu mm. power plate -värähtelylaite. Hotellin asiakkailla on mahdollisuus saada alennusta SATS-kuntokeskuksesta noin 400 metrin päästä hotellilta. Hotellissa on myös sauna. Noutopöytäaamiainen kuuluu huoneen hintaan.

  Katso lisää
 • Scandic Gamla Stan
  From122€Yömaksu

  Scandic Gamla Stanstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Lilla nygatan 25 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 790 reviewsBased on 790 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Stockholm. Asiakkaat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Vierailla on lentoasemalle noin 7. 9 kilometrin matka. 52 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Hotelli valmistui vuonna 1650, ja se remontoitiin vuonna 2009. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikkiystävällinen majoitus. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  62  Hotelleja kohteessa Tukholma
Sivu  1  bruges ikke i Finland  7
 

Tietoja kohteesta Tukholma

  Stockholm is Sweden's largest and most important city. It is the capital of the country, and so the location of the seat of government, the parliament and the head of state's residence. Many of the city's most popular sites are to be found in the old town, which is 750 year old. Here you can see the Royal Palace, with an exhibition of the crown jewels; the Three Crowns Museum; the 13th-century cathedral; the Nobel Museum; the House of the Nobility; the German Church; and the Royal Coin Cabinet. Another interesting place to visit is the Riddarholmen. In the heart of Stockholm, this is where you can see the statue of the city's founder: Birger Jarls. If you enjoy open-air activities, you should visit Djurgården, which has some excellent green areas and lovely natural scenery. The city has some attractive wooded spaces, and Galärparken is a good choice, as one of the area's most beautiful parks. Stockholm is a world-class city, and a very beautiful one. Come and visit it!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Tukholma

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä