Hotelleja kohteessa Tukholma

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Tukholma

TukholmaFrom  60€

Tarjoushotellit Tukholma

 • Scandic Continental
  From236€Yömaksu

  Scandic Continentalstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Vasagatan 22 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1898 reviewsBased on 1898 reviews

  Tukholman keskustassa sijaitseva hotelli Scandic Continental on lähellä ostosmahdollisuuksia, kulttuuria, viidettä ja ravintoloita. Lähellä sijaitsevat vanhakaupunki, ooppera, kaupungintalo ja Tukholman linna. Vieraat voivat syödä illallista hotellin ravintolassa tai rentoutua kattoterassilla olevassa baarissa. Hotellissa on kuntosali ja sauna. Hotellissa voi järjestää enintään 900 hengen kokouksia.

  Katso lisää
 • Scandic Upplandsgatan
  From160€Yömaksu

  Scandic Upplandsgatanstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Upplandsgatan 4 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 690 reviewsBased on 690 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Stockholm. Majoitus koostuu yhteensä 124 makuuhuoneesta. Hotellin rakennusvuosi on 2015. Lisäksi hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Vieraat voivat käyttää autotallia.

  Katso lisää
 • Scandic Norra Bantorget
  From173€Yömaksu

  Scandic Norra Bantorgetstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Wallingatan 15 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1201 reviewsBased on 1201 reviews

  Tämä moderni hotelli toimii suuressa konferenssikeskuksessa Tukholman keskustan Wallingatanilla, joka on tunnetun Drottninggatanin sivukatu. Alue on rauhallinen vaikkakin keskeisellä paikalla Tukholmaa, ja kaupungin tärkeimmät nähtävyydet löytyvät läheltä hotellia. Kuninkaanlinnalle on hotellilta 20 minuutin ja Skansenin ulkoilmamuseolle 40 minuutin kävelymatka, julkisen liikenteen kulkuvälineellä matka kestää 10 minuuttia. Hotellissa on valittavana erityyppisiä huoneita: sviittejä, superior-huoneita ja standard-huoneita. Miniyksiö keittokomerolla on hyvä valinta, jos oleskelu on pitkäkestoisempaa. Huoneet on sisustettu modernisti ja niistä löytyvät kaikki miellyttävään asumiseen tarvittavat mukavuudet.

  Katso lisää
 • Scandic Grand Central
  From244€Yömaksu

  Scandic Grand Centralstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Kungsgatan 70 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2428 reviewsBased on 2428 reviews

  Moderni hotelli Grand Central By Scandic sijaitsee Kungsgatanin ja Vasagatanin risteyksessä. Hotelli sijaitsee klassisessa rakennuksessa ja tarjoaa hyvät kulkuyhteydet kaupunkiin niin metrolla, bussilla kuin kävellen. Hotellilta on lyhyt kävelymatka Oscarsteaternin historialliseen teatteriin sekä ravintoloihin. Asiakkaiden käytössä on hotellin oma kuntosali, jossa on myös rentoutumisalue. Liikematkustajat voivat käyttää hotellin kokoushuoneita, joissa voi pitää tapahtuman enintään 120 hengelle. Huoneet ovat viihtyisiä ja kaikissa huoneissa on puulattia, tallelokero ja suihkulliset kylpyhuoneet. Osassa huoneista ei ole ikkunaa. Grand Central By Scandic -hotellin vahvuuksia on hyvä sijainti ja ystävällinen palvelu.

  Katso lisää
 • Haymarket By Scandic
  From144€Yömaksu

  Haymarket By Scandicstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Hötorget 13-15 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä

  Haymarket By Scandic -hotellin ulkoasu huokuu historiaa mutta sisätilat on sisustettu nykyaikaisella tyylillä. Samassa rakennuksessa on konserttisaleja, elokuvateatteri ja ruokapaikkoja. Sisääntulo houkuttelee optimismin ja eleganssin aikakauden mukaisella arkkitehtuurilla.

  Katso lisää
 • Freys
  From134€Yömaksu

  Freysstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Bryggargatan 12 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1732 reviewsBased on 1732 reviews

  Neljän tähden hotelli Freys sijaitsee Tukholman keskustassa ja se on rakennettu vuonna 1987. Hotelli sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä Gröna Lundin huvipuistosta. Hotellin lähin asema on T-Centralen. Kaikki 127 huonetta on varusteltu hiustenkuivaajalla, housuprässillä ja silitysraudalla.

  Katso lisää
 • Scandic Kungens Kurva Stockholm
  From153€Yömaksu

  Scandic Kungens Kurva Stockholmstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , ergardsvagen 2 huddinge, stockholm 857 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 594 reviewsBased on 594 reviews

  Viehättävä hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Stockholm. Julkisen liikenteen yhteydet ovat 10. 0 kilometrin päässä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 9. 3 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 257 viihtyisää majoitustilaa. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2014. Lisäksi hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Tämän hotellin yleiset tilat ovat esteettömät. Tämä lemmikkiystävällinen hotelli sallii kaikenkokoiset lemmikkieläimet. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Majoitusliikkeen illallispaikka on tunnettu erinomaisesta ruoasta ja ensiluokkaisesta palvelusta.

  Katso lisää
 • Scandic Skärholmen
  From146€Yömaksu

  Scandic Skärholmenstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Oxholmsgrand 2 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Stockholm. Julkiset liikennevälineet ovat vieraiden käytettävissä 1. 0 kilometrin päässä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 9. 3 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 201 makuuhuonetta. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Best Western Jarva
  From73€Yömaksu

  Best Western Jarvastars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Vallgatan 7 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 661 reviewsBased on 661 reviews

  Hotelli Best Western Stockholm Järva sijaitsee Tukholman esikaupunkialueella E4 moottoritien varrella lyhyen ajomatkan päässä Tukholman keskustasta ja 30 minuutin ajomatkan päässä Arlandan lentokentältä. Hagaparkeniin on lyhyt matka hotellilta ja ostosmahdollisuudet ovat lähellä. Hotellin ravintolassa tarjotaan skandinaavisia ruokia ja hotellin baarissa on tarjolla kahvia ja drinkkejä. Hotellissa on käytössä ilmainen internet-yhteys sekä kuntosali. Hotellilla on 183 huonetta, joissa on taulu-tv. Hotellin vieraat voivat käyttää ilmaiseksi hotellin parkkipaikkaa

  Katso lisää
 • ApartHotel Telefonplan
  From112€Yömaksu

  ApartHotel Telefonplanstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Cedergrensvagen 16 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 25 reviewsBased on 25 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Stockholm. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on 5. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Majoituspaikka sijaitsee 15. 0 kilometrin päässä laskettelurinteistä. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 4. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Vierailla on lentoasemalle noin 10. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 4. 0 kilometrin päässä satamasta. Hotelli koostuu yhteensä 70 huoneesta. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2016. Muiden tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää julkisissa tiloissa Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusVieraat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Majoituspaikassa on käytännölliset liikematkailijan tilat, jotka sopivat työmatkailijoille erinomaisesti. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  69  Hotelleja kohteessa Tukholma
Sivu  1  bruges ikke i Finland  7
 

Tietoja kohteesta Tukholma

  Stockholm is Sweden's largest and most important city. It is the capital of the country, and so the location of the seat of government, the parliament and the head of state's residence. Many of the city's most popular sites are to be found in the old town, which is 750 year old. Here you can see the Royal Palace, with an exhibition of the crown jewels; the Three Crowns Museum; the 13th-century cathedral; the Nobel Museum; the House of the Nobility; the German Church; and the Royal Coin Cabinet. Another interesting place to visit is the Riddarholmen. In the heart of Stockholm, this is where you can see the statue of the city's founder: Birger Jarls. If you enjoy open-air activities, you should visit Djurgården, which has some excellent green areas and lovely natural scenery. The city has some attractive wooded spaces, and Galärparken is a good choice, as one of the area's most beautiful parks. Stockholm is a world-class city, and a very beautiful one. Come and visit it!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Tukholma

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä