Hotelleja kohteessa Tukholma

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Tukholma

TukholmaFrom  41€

Tarjoushotellit Tukholma

 • Elite Hotel Marina Tower
  From106€Yömaksu

  Elite Hotel Marina TowerstarsGreenProgram Icon

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Saltsjokvarns kaj 25 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1486 reviewsBased on 1486 reviews

  Historialliseen myllyyn rakennettu hotelli sijaitsee upealla paikalla meren rannalla, ja näkymät avautuvat kauniille salmelle Tukholman edustalla. Hotellilta on vain 5 minuuttia kaupungin vilkkaaseen keskustaan, jossa on tarjolla runsaasti viihde- ja kulttuurielämyksiä. Lisäksi hotelli on kätevien julkisen liikenteen ja tieyhteyksien varrella, jotka vievät sekä lentokentälle että keskustaan. Kaikissa hyvällä maulla sisustetuissa huoneissa on kaikki nykyaikaiset mukavuudet, jotka varmistavat, että vieraiden oleskelu on ikimuistoinen ja miellyttävä. Huoneet ovat valoisat ja tilavat, ja ylemmän hintaluokan huoneisiin kuuluu lisäominaisuuksia, kuten kattoterassi, jossa rentoutua. Erinomaisen sijaintinsa ja liikematkailijoille tarkoitettujen tilojensa ansiosta hotelli on täydellinen paikka tärkeille kokouksille. Illan tullen vieraat voivat rentoutua hotellin upeassa kylpyläosastossa, jossa on myös suuri uima-allas ja moderni kuntosali.

  Katso lisää
 • ApartHotel Telefonplan
  From60€Yömaksu

  ApartHotel Telefonplanstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Cedergrensvagen 16 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 28 reviewsBased on 28 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Stockholm. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Viihdetarjonnan tärkeimmät keskukset ovat 5. 0 kilometrin säteellä majoitusliikkeestä. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Majoituspaikka sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä laskettelurinteistä. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 2. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 10. 0 kilometrin matka. Hotelli on 4. 0 kilometrin päässä satamasta. Hotelli koostuu yhteensä 91 huoneesta. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2018. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Matkailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Majoituspaikka tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Rygerfjord Hotel And Hostel
  From43€Yömaksu

  Rygerfjord Hotel And Hostelstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Kajplats, södermälarstrand 13 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 482 reviewsBased on 482 reviews

  Ihastuttava risteilyalus sijaitsee kohteessa Stockholm. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva risteilyalus on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Matkailijat pääsevät tutustumaan suosituimpiin viihdetarjonnan keskuksiin 2. 0 kilometrin päässä. dkm bus metro} kilometrin säteellä on joukkoliikenneyhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 46. 0 kilometrin matka. Majoituspaikassa on yhteensä 90 mukavaa makuuhuonetta. Jatkuvaan laatuun panostava risteilyalus on peruskorjattu täysin vuonna 2017. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Risteilyalus ei hyväksy lemmikkivieraita. Asiakkaat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Vierailijat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Majoituspaikan ravintolassa tarjotaan upeita herkkuja ja palvelu on erinomainen. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Clarion Collection Hotel Tapto
  From89€Yömaksu
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1339 reviewsBased on 1339 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Stockholm. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikassa on yhteensä 140 mukavaa huonetta. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2015. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Tämän majoituksen yleiset tilat ovat esteettömät. Hotelli sallii ainoastaan pienet lemmikit. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Majoitus tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Elite Hotel Carolina Tower
  From83€Yömaksu

  Elite Hotel Carolina Towerstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Eugeniavagen 6 6 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 177 reviewsBased on 177 reviews

  Uusi 4-tähden hotelli Elite Hotel Carolina Tower sijaitsee Hagastadenissa Tukholman keskustassa. Hotellissa on 221 modernisti sisustettua huonetta, joissa on isot ikkunat sekä kaakeloidut kylpyhuoneet. Hotelli tarjoaa viihtyisiä kokoustiloja sekä ravintolan ja baarin, jossa on mahdollisuus syödä ulkona. Vieraat voivat nauttia hyvistä ruoista ja juomista rennossa tunnelmassa. Hotellissa on kuntosali ja rentoutumisalue, jossa on sauna. Hotellivieraat voivat lähteä kävelylle läheisen Hagaparkenin puiston kävelykaduille tai katsella kaupungin nähtävyyksiä, joihin on hotellilta lyhyt matka. Hotelli lähellä on monia ravintoloita, kahviloita sekä baareja.

  Katso lisää
 • Clarion Collection Wellington
  From116€Yömaksu
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 866 reviewsBased on 866 reviews

  Viihtyisä hotelli sijaitsee Tukholman keskusta-alueella rauhallisella paikalla, mutta silti vain lyhyen kävelymatkan päässä lukemattomista kaupoista, ravintoloista ja nähtävyyksistä. Hotellista on myös lyhyt matka julkisen liikenteen yhteyksiin, ja se on täydellinen valinta sekä liike- että lomamatkailijoille. Hotellissa on lämmin ja vieraanvarainen tunnelma, ja huoneet ovat tyylikkäät ja viihtyisät. Hotellin mukavat tilat ja monipuoliset palvelut luovat miellyttävät ja nautinnolliset puitteet kaiken tyyppisille matkailijoille.

  Katso lisää
 • Nordic Light
  From133€Yömaksu

  Nordic Lightstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , vasaplan, box 884 10137 stockholm - Kartta
   

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Stockholm. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoituspaikasta hyvät yhteydet. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä hotellilta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 42. 0 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 175 viihtyisää huonetta. Majoitus on vuodelta 2001. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Tässä majoituksessa lemmikkejä kohdellaan perheenjäseninä. Hotelli tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Majoituspaikka tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Vierailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Vieraat pääsevät maistelemaan lukuisia kulinaristisia erikoisuuksia ja kaikenlaisille matkailijoille on tarjolla jotakin. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Elite Palace Hotel
  From79€Yömaksu

  Elite Palace HotelstarsGreenProgram Icon

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Sankt eriksgatan 115 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1107 reviewsBased on 1107 reviews

  Viehättävä kaupunkihotelli sijaitsee hyvien yhteyksien lähellä Tukholmassa. Hotellilta on erittäin lyhyt matka Karoliiniselle yliopistosairaalalle, ja lähellä on runsaasti ravintoloita, baareja, kauppoja ja hyvät yhteydet Tukholman keskustaan Santk Eriksplanin metroaseman kautta. Historian harrastajat ihastuvat Tukholman viehättävään Vanhaankaupunkiin, barokkityyliseen kuninkaanlinnaan ja Upeaan Storkyrkan-kirkkoon. Hienostuneessa hotellissa matkailijat toivottaa tervetulleiksi kodikas aula, ja ystävällinen henkilökunta auttaa mielellään kaikissa matkailijoiden tarpeissa. Tilavat huoneet ja sviitit on sisustettu minimalistisen tyylikkäästi ja moderni varustelu takaa, että vieraiden matka sujuu mahdollisimman mukavissa merkeissä. Hotellin ravintolassa on tarjolla valikoima herkullisia aterioita ja hienoimpia viinejä, jotka maistuvat vaativillekin herkkusuille. Asiakkaat voivat myös nauttia virkistävistä spa-hoidoista ja nostaa sykettä kuntosalilla. Pesulapalvelut ja pysäköintitilat ovat vieraiden käytettävissä.

  Katso lisää
 • Elite Hotel Arcadia
  From91€Yömaksu

  Elite Hotel ArcadiastarsGreenProgram Icon

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Korsbarsvagen 1 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 526 reviewsBased on 526 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Stockholm. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 20 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailla on lentoasemalle noin 3. 5 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 90 makuuhuoneesta. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2008. Asiakkaat voivat pysyä ajan tasalla majoituspaikan yhteistilojen Internet- tai Wi-Fi-yhteyden avulla. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Liikematkailijoiden tilat ja palvelut ovat myös asiakkaiden käytössä. Majoituspaikan ravintolassa tarjotaan upeita herkkuja ja palvelu on erinomainen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Clarion Hotel Stockholm
  From80€Yömaksu
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3469 reviewsBased on 3469 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Stockholm. 3. 9 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vieraat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoitukselta. Hotelli sijaitsee 500 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 42. 0 kilometrin matka. Majoituspaikassa on yhteensä 531 mukavaa makuuhuonetta. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vastaanotto on auki koko päivän. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Tämä on esteetön hotelli, joka tarjoaa useita liikuntarajoitteisille soveltuvia tiloja ja palveluita. Siinä on yhteensä 20 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Sekä isot että pienet lemmikit ovat tervetulleita tähän hotelliin, mikä on kätevää, kun matkustaja ei halua jättää karvaisia kavereita kotiin. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Matkailijat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Kokoustilat kuuluvat majoituksen varustukseen. Rauhaa ja hiljaisuutta etsiville tämä hotelli ja sen laaja terveys- ja hyvinvointipalvelujen valikoima takaavat parhaan majoitusvaihtoehdon. Vieraat voivat kerätä voimia töiden tai nähtävyyksien täyttämän pitkän päivän jälkeen nauttien herkullisesta ateriasta jossain majoitusliikkeen ravintoloista. Matkailijat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  68  Hotelleja kohteessa Tukholma
Sivu  1  bruges ikke i Finland  7
 

Tietoja kohteesta Tukholma

  Stockholm is Sweden's largest and most important city. It is the capital of the country, and so the location of the seat of government, the parliament and the head of state's residence. Many of the city's most popular sites are to be found in the old town, which is 750 year old. Here you can see the Royal Palace, with an exhibition of the crown jewels; the Three Crowns Museum; the 13th-century cathedral; the Nobel Museum; the House of the Nobility; the German Church; and the Royal Coin Cabinet. Another interesting place to visit is the Riddarholmen. In the heart of Stockholm, this is where you can see the statue of the city's founder: Birger Jarls. If you enjoy open-air activities, you should visit Djurgården, which has some excellent green areas and lovely natural scenery. The city has some attractive wooded spaces, and Galärparken is a good choice, as one of the area's most beautiful parks. Stockholm is a world-class city, and a very beautiful one. Come and visit it!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Tukholma

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä