Hotelleja kohteessa Berlin

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Berlin

BerlinFrom  32€

Tarjoushotellit Berlin

 • Estrel Hotel Berlin
  From143€Yömaksu

  Estrel Hotel Berlinstars

  Neukölln, Berlin , Sonnenallee 225 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1516 reviewsBased on 1516 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Neukölln. Asiakkaat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Hotellissa on yhteensä 1125 mukavaa huonetta. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2011. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Kaikki huoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa ovat esteettömiä. Matkailijoiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän majoitukseen. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Majoitus tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville vierailijoille. Matkailijat odottavat innolla mahdollisuutta päästä maistamaan aterioita majoitusliikkeen ravintoloissa. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Hotel Bristol Berlin
  From99€Yömaksu

  Hotel Bristol Berlinstars

  Charlottenburg, Berlin , Kurfuerstendamm 27 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2052 reviewsBased on 2052 reviews

  Upean hotellin sijaintipaikka on kohde Charlottenburg. 50 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Matkailijat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 7. 0 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 301 makuuhuoneesta. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2017. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Vierailijat ja lemmikit voivat nauttia oleskelustaan yhdessä tässä majoituksessa. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Majoituspaikka tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Liikematkaajat arvostavat hotellin tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Tarvittaessa asiakkaat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. Majoituspaikan ravintolassa tarjotaan upeita herkkuja ja palvelu on erinomainen. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • IntercityHotel Berlin Ostbahnhof
  From88€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 555 reviewsBased on 555 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Friedrichshain. 2. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailla on lentoasemalle noin 4. 0 kilometrin matka. Majoituspaikassa on 163 mukavaa makuuhuonetta. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2010. Hotellin palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä majoitustiloissa. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Asiakkaat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan. Lisäksi hotelli tarjoaa autolla saapuvien vieraiden käyttöön autotallin. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Best Western Premier Airporthotel Fontane Berlin
  From88€Yömaksu
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 209 reviewsBased on 209 reviews

  Viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa Berlin Schönefeld Airport, on erinomainen vaihtoehto perheille. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 5 kilometrin päässä majoitukselta. Vierailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 7. 0 kilometrin matka. Hotelli on 2. 0 kilometrin päässä satamasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 174 makuuhuonetta. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2016. Matkailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Lemmikkiystävällinen majoituspaikka sallii ainoastaan suuret lemmikit. Majoituksen palveluihin kuuluu vieraiden käytössä oleva autotalli. Vieraat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Airporthotel Berlin Adlershof
  From69€Yömaksu
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 118 reviewsBased on 118 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Berlin Schönefeld Airport. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 7. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 110 makuuhuonetta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2008. Majoituspaikan palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä majoitustiloissa. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Lemmikit ovat sallittuja majoituspaikassa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Liikematkaajat arvostavat majoituksen tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Best Western City Ost
  From62€Yömaksu

  Best Western City Oststars

  Friedrichshain, Berlin , Frankfurter allee 57-59 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 113 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1181 reviewsBased on 1181 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Friedrichshain. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike on 4. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 17. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 140 huonetta. Majoitus on perustettu vuonna 2008. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Tämän hotellin yleiset tilat ovat esteettömät. Majoituspaikka sallii ainoastaan pienet lemmikit. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen hotellissa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt
  From98€Yömaksu

  Select Hotel Berlin Gendarmenmarktstars

  Mitte, Berlin , Charlottenstrasse 66 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 62 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 972 reviewsBased on 972 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Mitte. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 1 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 2. 7 kilometrin matka. Majoitusliike on 1. 6 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikassa on 134 mukavaa majoitustilaa. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Hotelli tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 4 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Pienet lemmikit voivat yöpyä majoituspaikassa. Vierailijat voivat halutessaan käyttää majoituspaikan omaa autotallia. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Seminaris CampusHotel Berlin
  From104€Yömaksu

  Seminaris CampusHotel Berlinstars

  Zehlendorf, Berlin , Takustrasse 39 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 487 reviewsBased on 487 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Zehlendorf. 7. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 13. 0 kilometrin päässä majoitukselta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailla on lentoasemalle noin 12. 0 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 186 viihtyisää huonetta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2009. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Riad tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Sekä isot että pienet lemmikit ovat tervetulleita tähän hotelliin, mikä on kätevää, kun matkustaja ei halua jättää karvaisia kavereita kotiin. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Matkailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Asiakkaat odottavat innolla mahdollisuutta päästä maistamaan aterioita majoitusliikkeen ravintoloissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Intercityhotel Berlin-Brandenburg Airport
  From72€Yömaksu
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 546 reviewsBased on 546 reviews

  Vaatimaton hotelli on kohteessa Berlin Schönefeld Airport. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Asiakkailla on lentoasemalle noin 200 metrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 198 huonetta. Hotelli rakennettiin vuonna 2010. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Matkailijoiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän majoituspaikkaan. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusIllallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Matkailijat voivat nauttia herkullisista aterioista majoitusliikkeen ravintolassa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Max Brown Ku'damm
  From96€Yömaksu

  Max Brown Ku'dammstars

  Charlottenburg, Berlin , Uhlandstrasse 49 49 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 382 reviewsBased on 382 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Charlottenburg. 400 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoitusliikkeeltä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 11. 0 kilometrin matka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 70 makuuhuonetta. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2009. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  197  Hotelleja kohteessa Berlin
Sivu  1  bruges ikke i Finland  20
 

Tietoja kohteesta Berlin

  Berlin is the capital city of Germany, and it possesses a huge variety of attractions for tourists of all ages, both cultural and recreational. One of the most visited places is the Berlin Wall, stretches of which are still standing. Another popular place is the Potsdamer Platz, which in 1920 was one of Europe's most important centres and which, since the fall of the wall, has been reconstructed. Today, it is the site of modern shopping centres and skyscrapers, making it the symbol of the new Berlin. The city is home to a great many museums, 153 in all, and so if you are looking to broaden your mind, you can choose one of these. If you want to spend an afternoon surrounded by nature, this is easy thanks to the many parks and gardens where you can enjoy some peaceful moments. If you want to see a lively city, with lots of interest, and where you can also relax, Berlin could be your best option.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Berlin

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä