Hotelleja kohteessa Berlin

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Berlin

BerlinFrom  31€

Tarjoushotellit Berlin

 • Estrel Hotel Berlin
  From176€Yömaksu

  Estrel Hotel Berlinstars

  Neukölln, Berlin , Sonnenallee 225 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1516 reviewsBased on 1516 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Neukölln. Majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Hotellissa on yhteensä 1125 mukavaa majoitustilaa. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2011. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Kaikki tämän esteettömän hotellin kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Tämä lemmikkiystävällinen majoituspaikka sallii kaikenkokoiset lemmikkieläimet. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Vierailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Asiakkaat voivat rentoutua täysin terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Asiakkaat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • IntercityHotel Berlin Ostbahnhof
  From82€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 555 reviewsBased on 555 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Friedrichshain. 2. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailla on lentoasemalle noin 4. 0 kilometrin matka. Majoituspaikassa on 163 mukavaa makuuhuonetta. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2010. Hotellin palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä majoitustiloissa. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Asiakkaat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan. Lisäksi hotelli tarjoaa autolla saapuvien vieraiden käyttöön autotallin. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Best Western Premier Airporthotel Fontane Berlin
  From64€Yömaksu
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 209 reviewsBased on 209 reviews

  Viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa Berlin Schönefeld Airport, on erinomainen vaihtoehto perheille. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 5 kilometrin päässä majoituksesta. Majoituspaikka sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 7. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 2. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoitus koostuu yhteensä 174 majoitustilasta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2016. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Sekä suuret että pienet lemmikit ovat sallittuja. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Liikematkaajat arvostavat majoituksen tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Vieraat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituksessa. Hemmottelua kaipaavat matkailijat voivat käyttää hyödykseen tarjottuja terveyspalveluja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Airporthotel Berlin Adlershof
  From55€Yömaksu
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 118 reviewsBased on 118 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Berlin Schönefeld Airport. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 7. 0 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 110 huonetta. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2008. Lisäksi majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Hotelli ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia huoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Lemmikki on mahdollista ottaa mukaan, jos sitä ei halua jättää kotiin. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Best Western City Ost
  From56€Yömaksu

  Best Western City Oststars

  Friedrichshain, Berlin , Frankfurter allee 57-59 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 113 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1181 reviewsBased on 1181 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Friedrichshain. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike on 4. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 17. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 140 huonetta. Majoitus on perustettu vuonna 2008. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Tämän hotellin yleiset tilat ovat esteettömät. Majoituspaikka sallii ainoastaan pienet lemmikit. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen hotellissa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt
  From76€Yömaksu

  Select Hotel Berlin Gendarmenmarktstars

  Mitte, Berlin , Charlottenstrasse 66 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 62 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 972 reviewsBased on 972 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Mitte. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 1 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 2. 7 kilometrin matka. Majoitusliike on 1. 6 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikassa on 134 mukavaa majoitustilaa. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Hotelli tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 4 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Pienet lemmikit voivat yöpyä majoituspaikassa. Vierailijat voivat halutessaan käyttää majoituspaikan omaa autotallia. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Seminaris CampusHotel Berlin
  From89€Yömaksu

  Seminaris CampusHotel Berlinstars

  Zehlendorf, Berlin , Takustrasse 39 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 487 reviewsBased on 487 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Zehlendorf. 7. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 13. 0 kilometrin päässä majoitukselta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailla on lentoasemalle noin 12. 0 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 186 viihtyisää huonetta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2009. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Riad tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Sekä isot että pienet lemmikit ovat tervetulleita tähän hotelliin, mikä on kätevää, kun matkustaja ei halua jättää karvaisia kavereita kotiin. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Matkailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Asiakkaat odottavat innolla mahdollisuutta päästä maistamaan aterioita majoitusliikkeen ravintoloissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Intercityhotel Berlin-Brandenburg Airport
  From67€Yömaksu
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 546 reviewsBased on 546 reviews

  Vaatimaton hotelli on kohteessa Berlin Schönefeld Airport. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Asiakkailla on lentoasemalle noin 200 metrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 198 huonetta. Hotelli rakennettiin vuonna 2010. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Matkailijoiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän majoituspaikkaan. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusIllallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Matkailijat voivat nauttia herkullisista aterioista majoitusliikkeen ravintolassa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Max Brown Ku'damm
  From78€Yömaksu

  Max Brown Ku'dammstars

  Charlottenburg, Berlin , Uhlandstrasse 49 49 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 382 reviewsBased on 382 reviews

  Tämä hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä hienostunutta Kurfürstendammin ostoskatua, Keisari Vilhelmin muistokirkkoa ja Theater des Westensiä ja on ihanteellinen valinta niin lomailijoille kuin liikematkustajillekin. ICC ja kansainvälinen messukeskus sijaitsevat noin 3 kilometrin päässä; kaikkiin kuuluisiin nähtävyyksiin, kuten Brandenburgin porttiin, pääsee tutustumaan vaivattomasti julkisilla. Berlin-Tegelin lentoasemalle on 10 kilometriä. Huoneet on suunniteltu niin, että vieraat voivat tuntea olonsa kotoisaksi saman tien. Ne ovat sopivankokoisia ja tyyliltään viihtyisiä. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, teen valmistustarvikkeet, tallelokero, hiustenkuivaaja, televisio, puhelin ja kylpytarvikkeet. Joistain huoneista avautuu näkymä kaupungille tai sisäpihalle.

  Katso lisää
 • Sir Savigny Berlin
  From121€Yömaksu

  Sir Savigny Berlinstars

  Charlottenburg, Berlin , Kantstraße 144 - Kartta
  2,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 954 reviewsBased on 954 reviews

  SIR-hotelliketjun jäsenen, joka levittä luovuuttaa vanhan Länsi-Berliinin tyylikkääseen sydämeen.Ylellinen boutiquehotelli löytyy läntisen Berliinin suositulta jugendtyyliseltä-alueelta, kuuluisan Savignyplatzin reunalta, jossa se on portti kaupungin ylelliselle Charlottenburgin alueelle. Hotellilta on kävelymatka legendaariselle Kurfürstendammille, Berliinin shoppailutaivaaseen.Hotelli on sivistyneiden, kosmopoliittisten ja kulinarismia arvostavien, läheltä ja kaukaa saapuvien vieraiden, joille matkailu on elämäntapa, suosiossa.Kutsuvan lämminhenkinen tyylikkyys ja mukava sisustus luovat kokonaisuuden, joka tekee tässä hotellissa asumisesta ikimuistoisen kokemuksen.Hotelli kutsuu vieraat keskustelemaan estetiikasta hyvässä seurassa, siemaillen Manhattania ja nauttimaan sitten veden kielelle tuovasta burgerista Butcher-ravintolassa.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  214  Hotelleja kohteessa Berlin
Sivu  1  bruges ikke i Finland  22
 

Tietoja kohteesta Berlin

  Berlin is the capital city of Germany, and it possesses a huge variety of attractions for tourists of all ages, both cultural and recreational. One of the most visited places is the Berlin Wall, stretches of which are still standing. Another popular place is the Potsdamer Platz, which in 1920 was one of Europe's most important centres and which, since the fall of the wall, has been reconstructed. Today, it is the site of modern shopping centres and skyscrapers, making it the symbol of the new Berlin. The city is home to a great many museums, 153 in all, and so if you are looking to broaden your mind, you can choose one of these. If you want to spend an afternoon surrounded by nature, this is easy thanks to the many parks and gardens where you can enjoy some peaceful moments. If you want to see a lively city, with lots of interest, and where you can also relax, Berlin could be your best option.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Berlin

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä