Hotelleja kohteessa Berlin

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Berlin

BerlinFrom  25€

Tarjoushotellit Berlin

 • Nora Hotel
  From109€Yömaksu

  Nora Hotelstars

  Friedrichshain, Berlin , Simon dach str. 46 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 22 reviewsBased on 22 reviews

  Viehättävä, vain aikuisille tarkoitettu hotelli sijaitsee kohteessa Friedrichshain. Majoitusliike sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 12. 0 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 19 makuuhuonetta. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa.

  Katso lisää
 • Mark Apart Hotel
  From78€Yömaksu

  Mark Apart Hotelstars

  Charlottenburg, Berlin , Lietzenburger strasse 82-84 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 47 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1148 reviewsBased on 1148 reviews

  Hotellilta on vain muutaman minuutin kävelymatka maineikkaalle Kurfürstendamm-ostoskadulle, josta löytyy tyylikkäitä liikkeitä, elokuvateattereita, teattereita ja taidegallerioita. Tämä moderni hotelli on täydellinen majoitusvaihtoehto yhtä lailla liike- kuin lomamatkaajillekin. Tilavien huoneidensa ansiosta hotelli on erityisesti perheiden suosiossa. ICC, kansainvälinen messukeskus, Brandenburgin portti ja Potsdamer Platz löytyvät kaikki hyvien yhteyksien päästä.

  Katso lisää
 • Novotel Suites Ber Potsdamer Pl
  From118€Yömaksu

  Novotel Suites Ber Potsdamer Plstars

  Kreuzbergin, Berlin , Anhalter strasse 2 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2457 reviewsBased on 2457 reviews

  Ihastuttava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Kreuzberg. Majoituspaikka koostuu yhteensä 229 huoneesta. Sekä liike- että vapaa-ajan matkailijat arvostavat sitä, että tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoitus ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia makuuhuoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Sekä isot että pienet lemmikit ovat tervetulleita tähän majoitukseen, mikä on kätevää, kun matkustaja ei halua jättää karvaisia kavereita kotiin. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Klassik Hotel Berlin
  From76€Yömaksu

  Klassik Hotel Berlinstars

  Friedrichshain, Berlin , Revaler strasse 6 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 369 reviewsBased on 369 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Friedrichshain. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitusliikkeeltä hyvät yhteydet. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 28. 0 kilometrin matka. Hotellissa on 59 mukavaa huonetta. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2015. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituksen valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Majoituspaikan ravintolassa tarjotaan upeita herkkuja ja palvelu on erinomainen. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Centro Hotel Kurfürstendamm
  From92€Yömaksu

  Centro Hotel Kurfürstendammstars

  Schöneberg, Berlin , Kleiststrasse 9-12 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1442 reviewsBased on 1442 reviews

  Hotelli sijaitsee aivan Berliinin keskustassa, vain muutaman minuutin päässä KaDeWe-tavaratalosta ja kuuluisasta Kurfürstendamm-kadusta. Kongressi- ja messukeskus on kätevien yhteyksien päässä, ja Nollendorfplatzin ja Wittenbergplatzin metroasemille on matkaa vain 400 m. Hotellissa on 150 huonetta, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, nopea sisään- ja uloskirjautuminen, ilmainen WIFI, kokoustilat, 24 tuntia auki oleva liikematkailijoiden palvelukeskus, ravintola, baari, lentokenttäkuljetus ja pysäköintitiloja (maksullinen). Liikuntarajoitteiset vieraat on huomioitu. Lemmikkieläimet ovat tervetulleita (lisämaksu mahdollinen).

  Katso lisää
 • Leonardo Hotel Berlin Mitte
  From188€Yömaksu

  Leonardo Hotel Berlin Mittestars

  Mitte, Berlin , Bertolt-brecht-platz 4 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1367 reviewsBased on 1367 reviews

  Kosmopoliittisen, historiallisen Berliinin ytimessä sijaitseva tyylikäs kaupunkihotelli on täydellinen valinta yhtä lailla liike- kuin lomamatkailijoillekin. Muutaman minuutin kävelymatkan päässä hotellista on lukuisia kauppoja ja ravintoloita, ja viehättävä Spreejoki ja Friedrichstraße-rautatieasema löytyvät 500 metrin päästä. Suositun Friedrichstraße-ostoskadun varrella sijaitsevalta hotellilta on kävelymatka Berliinin tunnetuimpiin nähtävyyksiin lukeutuville Brandenburgin portille ja Potsdamer Platz -aukiolle. Valoisien hotellihuoneiden kaunista sisustusta ja modernia kalustusta hallitsevat luonnonvärit. Päivänsä vieraat voivat aloittaan hotellin tarjoaman runsaan ja monipuolisen aamiaisen parissa. Hotellissa on baari, hyvinvointi- ja kuntokeskukset sekä monipuoliset kokoustilat.

  Katso lisää
 • Hotel California Kurfürstendamm 35
  From86€Yömaksu
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 61 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1218 reviewsBased on 1218 reviews

  nullHotelli sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 3. 0 kilometrin matka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 155 makuuhuonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2008. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Tämä hotelli on esteetön. Käytettävissä on 1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa huonetta. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Vierailijat voivat halutessaan käyttää majoituspaikan omaa autotallia. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Tässä majoituspaikassa asuvat asiakkaat voivat käyttää tarjottuja hyvinvointipalveluita. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Best Western Hotel am Spittelmarkt
  From71€Yömaksu

  Best Western Hotel am Spittelmarktstars

  Mitte, Berlin , Neue gruenstrasse 28 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 90 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1968 reviewsBased on 1968 reviews

  Rauhallisella kadulla keskellä kaupunkia sijaitseva hotelli on lyhyen kävelymatkan päässä kuuluisalta Friedrichstraβelta. Keskeisellä paikalla olevalta hotellilta on vain 200 metriä metroasemalle, josta hotellivieraat pääsevät itään päin mennessään Alexanderplatzille ja länteen päin Zoologischer Gartenille. Hotellin ympärivuorokauden auki olevassa baarissa voi viettää iltaa rentoutuen Berliinin vilinän jälkeen.

  Katso lisää
 • Gat Point Charlie
  From127€Yömaksu

  Gat Point Charliestars

  Mitte, Berlin , Mauerstrasse 81-82 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 29 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2197 reviewsBased on 2197 reviews

  Upea kaupunkihotelli erottuu ainutlaatuisella tyylillään ja minimalistisella sisustuksellaan, ja sen huippusijainti keskellä Mitteä varmistaa, että hotelli on täydellinen paikka tutustua kaupunkiin ja sen kiinnostaviin nähtävyyksiin. Aivan hotellin lähellä on metroasema ja Checkpoint Charlie ja Friedrichstrassen ostoskeskus ovat vain 50 metrin päässä. Vieraat tuntevat olonsa välittömästi kotoisaksi viihtyisissä, tilavissa ja valoisissa huoneissa, joissa on modernit kalusteet ja käytännölliset mukavuudet. Joka tavalla miellyttävä majoituselämys! Terveellinen aamiainen odottaa matkailijoita joka aamu hotellin ravintolasalissa ja iltaisin on tarjolla valikoima alkupaloja ja kevyitä aterioita. Baari on mahtava paikka rentoutua ystävien kanssa, siemailla herkullista cocktailia ja rentoutua, kun koko päivä on kulunut kierrellen Berliinin vilkkaita katuja. Oli matkan tarkoitus sitten työ tai huvi, tämä tyyliltään moderni hotelli tarjoaa kaikki mukavuudet, jota viihtyisään vierailuun erinomaisissa puitteissa tarvitaan.

  Katso lisää
 • Titanic Gendarmenmarkt Berlin
  From159€Yömaksu

  Titanic Gendarmenmarkt Berlinstars

  Mitte, Berlin , Franzosische strasse 30 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1308 reviewsBased on 1308 reviews

  Ylellisesti sisustettu hotelli on rakennettu Saksan valtionoopperan vanhaan tavara- ja pukuvarastoon. Vanha historia heijastuu kauniissa tanssisalissa ja avarassa pilarien koristamassa aulassa. Berliinin Gendarmenmarktin aukion vieressä oleva vaikuttava rakennus nauttii keskeisestä sijainnista, josta on helppo pääsy kaupungin moniin kohteisiin, kuten kävelymatkan päässä oleville Brandenburgin portille ja Valtiopäivätalolle. Modernit vierashuoneet tarjoavat mukavan ja rentouttavan ympäristön sekä liike- että lomamatkailijoille. Useita vapaa-ajan mukavuuksia tarjoavan hotellin grillissä vieraat voivat maistella herkullisia annoksia ja nauttia cocktaileja miellyttävässä baarissa. Hotellissa on kuntoileville asiakkaille ympäri vuorokauden auki oleva kuntosali spinning-studiolla. Hotellissa on myös kahteen kerrokseen levittyvä ylellinen kylpyläosasto.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  176  Hotelleja kohteessa Berlin
Sivu  1  bruges ikke i Finland  18
 

Tietoja kohteesta Berlin

  Berlin is the capital city of Germany, and it possesses a huge variety of attractions for tourists of all ages, both cultural and recreational. One of the most visited places is the Berlin Wall, stretches of which are still standing. Another popular place is the Potsdamer Platz, which in 1920 was one of Europe's most important centres and which, since the fall of the wall, has been reconstructed. Today, it is the site of modern shopping centres and skyscrapers, making it the symbol of the new Berlin. The city is home to a great many museums, 153 in all, and so if you are looking to broaden your mind, you can choose one of these. If you want to spend an afternoon surrounded by nature, this is easy thanks to the many parks and gardens where you can enjoy some peaceful moments. If you want to see a lively city, with lots of interest, and where you can also relax, Berlin could be your best option.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Berlin

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä