Hotelleja kohteessa Berliinin lentokentät

Katso sijainti kartassa.
 • Leonardo Boutique Hotel Berlin City South
  From55€Yömaksu
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 203 reviewsBased on 203 reviews

  Tämä moderni hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla Berliinin kaakkoisessa Rudowin kaupunginosassa, 15 minuutin ajomatkan päässä Schönefeldin lentoasemalta. Hotellista on kaupungin keskustaan ja sen nähtävyyksille hyvät yhteydet julkisilla liikennevälineillä, joiden pysäkit löytyvät aivan hotellin tuntumasta. Tämä business-hotelli tarjoaa myös vieraiden tarpeisiin mukautuvat juhlatilat, olipa sitten kyse konferenssista, messuista tai yksityistilaisuudesta. Täydellinen valinta majoitusta etsiville liike- ja lomamatkailijoille, jotka haluavat tutustua Berliiniin.

  Katso lisää
 • Intercityhotel Berlin-Brandenburg Airport
  From78€Yömaksu
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 546 reviewsBased on 546 reviews

  Vaatimaton hotelli on kohteessa Berlin Schönefeld Airport. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Asiakkailla on lentoasemalle noin 200 metrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 198 huonetta. Hotelli rakennettiin vuonna 2010. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Matkailijoiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän majoituspaikkaan. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusIllallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Matkailijat voivat nauttia herkullisista aterioista majoitusliikkeen ravintolassa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Best Western Premier Airporthotel Fontane BERlin
  From81€Yömaksu
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 209 reviewsBased on 209 reviews

  Viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa Berlin Schönefeld Airport, on erinomainen vaihtoehto perheille. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 5 kilometrin päässä majoituksesta. Majoituspaikka sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 7. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 2. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoitus koostuu yhteensä 174 majoitustilasta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2016. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Sekä suuret että pienet lemmikit ovat sallittuja. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Liikematkaajat arvostavat majoituksen tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Vieraat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituksessa. Hemmottelua kaipaavat matkailijat voivat käyttää hyödykseen tarjottuja terveyspalveluja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Airporthotel Berlin Adlershof
  From72€Yömaksu
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 118 reviewsBased on 118 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Berlin Schönefeld Airport. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 7. 0 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 110 huonetta. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2008. Lisäksi majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Hotelli ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia huoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Lemmikki on mahdollista ottaa mukaan, jos sitä ei halua jättää kotiin. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Steigenberger Airport Hotel Berlin
  From98€Yömaksu
   

  Kokonaisuutena tiloissa on 322 huonetta. Majoitus on perustettu vuonna 2012. Internet-yhteyden avulla matkailijat voivat pysyä ajan tasalla siitä, mitä töissä ja kotona tapahtuu. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Hotellin palveluihin kuuluu vieraiden käytössä oleva autotalli. Vierailijat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Azimut Hotel City South Berlin
  From62€Yömaksu
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 292 reviewsBased on 292 reviews

  10 minuutin ajomatkan päässä Berliinin Schönefeldin lentoasemalta sijaitsevassa hotellissa on ympäri vuorokauden avoinna oleva baari, jossa on taivaskanavat. A100- ja A113-moottoritiet ovat vain 5 minuutin päässä. 5 minuutin kävelymatkan sisällä on useita kansainvälisiä ravintoloita, ja 15 minuutissa pääsee Gropius-Passagen-ostoskeskukselle ja Johannisthaler Chausseen metroasemalle. Huoneissa on ilmastointi ja äänieristetyt ikkunat, ja sen lämpimin sävyin sisustetut sisätilat tekevät vierailusta entistäkin rentouttavamman ja rauhallisemman. Vieraille on tarjolla saapuessa pullo vettä maksutta. Kuntosali on käytettävissä treenaamiseen ja terassilla on hyvä rentoutua. Lisäksi vieraiden käytössä on hotellin autotalli vierailunsa ajan, mikä parantaa oleskelun sujuvuutta ja mukavuutta.

  Katso lisää
 • Essential by Dorint Berlin-Adlershof
  From98€Yömaksu
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 155 reviewsBased on 155 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Berlin Schönefeld Airport. Majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Majoituspaikassa on yhteensä 120 mukavaa majoitustilaa. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2018. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Tämän majoituksen yleiset tilat ovat esteettömät. Tämä lemmikkiystävällinen hotelli sallii kaikenkokoiset lemmikkieläimet. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Asiakkaat ihastuvat majoituspaikassa tarjottaviin aterioihin. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • the niu Hide
  From76€Yömaksu

  the niu Hidestars

  Berliinin Schönefeldin lentokentälle, Berlin , Frankfurter allee 113 - Kartta
   

  Mukava hotelli kohteessa Berlin Schönefeld Airport. Kokonaisuutena tiloissa on 152 majoitustilaa. Majoitus on vuodelta 2018. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Hotellin suunnittelussa on ollut tavoitteena noudattaa tiukimpia ympäristöstandardeja ja sillä on -sertifikaatti. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Ocak Apartment & Hotel
  From109€Yömaksu

  Ocak Apartment & Hotelstars

  Berliinin Tegelin lentokenttä, Berlin , Jülicher strasse 15 15 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 45 reviewsBased on 45 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Berlin Tegel Airport. 150 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituspaikka on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Vierailla on lentoasemalle noin 7 metrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 105 majoitustilasta. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Hotelli tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 5 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Majoitus tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Hotelli on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • TOP CountryLine Seebad Casino
  From148€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 80 reviewsBased on 80 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Berlin Schönefeld Airport. Majoitus koostuu yhteensä 48 makuuhuoneesta. Lisäksi käytettävissä on langaton Internet-yhteys yhteiskäytössä olevissa tiloissa. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  14  Hotelleja kohteessa Berliinin lentokentät
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Suosituimmat hotellit kohteessa - Berliinin lentokentät

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä