Hotelleja kohteessa Berliinin Tegelin lentokenttä

Katso sijainti kartassa.
 • Ibis Berlin Airport Tegel
  From69€Yömaksu
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 713 reviewsBased on 713 reviews

  Vaatimattoman hotellin sijaintipaikka on kohde Berlin Tegel Airport. 10. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Asiakkaat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 7. 0 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 116 viihtyisää huonetta. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2008. Majoituspaikan palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä makuuhuoneissa. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituspaikka on suunniteltu niin, että vieraiden oleskelu olisi mahdollisimman vaivatonta, ja siellä on liikuntarajoitteisille soveltuvia kylpyhuoneita. Jos matkalle ei voi lähteä ilman lemmikkiä, on hyvä tietää, että lemmikit pääsevät mukaan tähän majoituspaikkaan. Vierailijat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Hotellissa on käytännölliset liikematkailijan tilat, jotka sopivat työmatkailijoille erinomaisesti. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Holiday Inn Berlin City West
  From71€Yömaksu
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 22 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 802 reviewsBased on 802 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Berlin Tegel Airport. 6 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Matkailijat löytävät lentoaseman vain muutaman askeleen päästä. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 336 makuuhuonetta. Tätä hotellia on remontoitu vuonna 2010. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Kaikki majoitustilat tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa ovat esteettömiä. Asiakkaat ja lemmikit voivat nauttia oleskelustaan yhdessä tässä majoituksessa. Vieraat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Vierailijat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia hotellissa. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Terveys- ja hyvinvointipalveluidensa ansiosta tämä majoituspaikka on ihanteellinen paikka rentouttavalle lomalle stressaavasta arjesta. Tämä viehättävä majoitus tarjoaa erilaisia maistuvia herkkuja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Ocak Apartment & Hotel
  From90€Yömaksu

  Ocak Apartment & Hotelstars

  Berliinin Tegelin lentokenttä, Berlin , Jülicher strasse 15 15 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 45 reviewsBased on 45 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Berlin Tegel Airport. 150 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituspaikka on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Vierailla on lentoasemalle noin 7 metrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 105 majoitustilasta. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Hotelli tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 5 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Majoitus tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Hotelli on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Mercure Airport Berlin Tegel
  From112€Yömaksu
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1078 reviewsBased on 1078 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, viehättävä hotelli, joka sijaitsee kohteessa Berlin Tegel Airport. 7. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 200 metrin päässä hotellilta. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Lähin uimaranta sijaitsee 20 metrin päässä majoitukselta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 1000 metrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 184 majoitustilaa. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2001. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Majoituspaikka ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Tämän majoituksen yleiset tilat ovat esteettömät. Sekä isot että pienet lemmikit ovat tervetulleita tähän majoitukseen, mikä on kätevää, kun matkustaja ei halua jättää karvaisia kavereita kotiin. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Liikematkaajat arvostavat majoituspaikan tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Matkailijat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituksessa. Majoituspaikka tarjoaa erinomaisen illallisvaihtoehdon, joka vastaa kaikkiin vieraiden tarpeisiin. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
 

Suosituimmat hotellit kohteessa - Berliinin Tegelin lentokenttä

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä