Hotelleja kohteessa Kreuzbergin

Katso sijainti kartassa.
 • Crowne Plaza Berlin - Potsdamer Platz
  From81€Yömaksu

  Crowne Plaza Berlin - Potsdamer PlatzstarsGreenProgram Icon

  Kreuzbergin, Berlin , Hallesche strasse 10 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1270 reviewsBased on 1270 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Kreuzberg. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Hotelli on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Vieraat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Vierailla on lentoasemalle noin 1. 2 kilometrin matka. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 256. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2013. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Asiakkaat voivat tuoda lemmikkinsä mukanaan, sillä tämä majoitus on lemmikkiystävällinen. Asiakkaat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Majoituksessa on useita terveys- ja hyvinvointipalveluita vieraiden käyttöön. Majoituspaikan ravintolassa tarjotaan upeita herkkuja ja palvelu on erinomainen. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Select Hotel Berlin Checkpoint Charlie
  From51€Yömaksu

  Select Hotel Berlin Checkpoint Charliestars

  Kreuzbergin, Berlin , Hedemannstraße 11-12 11-12 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 43 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1322 reviewsBased on 1322 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Kreuzberg. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 8. 6 kilometrin matka. Hotelli on 2. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikassa on yhteensä 112 mukavaa makuuhuonetta. Majoitus on perustettu vuonna 2006. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Matkailijat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä hotellissa. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Prens
  From69€Yömaksu

  Prensstars

  Kreuzbergin, Berlin , Kottbusser damm 102 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 180 reviewsBased on 180 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Kreuzberg. 2. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Viihdetarjonnan tärkeimmät keskukset ovat 2. 2 kilometrin säteellä majoitukselta. Vieraat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 14. 0 kilometrin matka. Majoituspaikassa on 30 mukavaa majoitustilaa. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2012. Majoituksen palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä makuuhuoneissa. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vieraat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Mercure Hotel Berlin Mitte
  From82€Yömaksu

  Mercure Hotel Berlin MittestarsGreenProgram Icon

  Kreuzbergin, Berlin , Luckenwalder strasse 11 11 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 965 reviewsBased on 965 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Kreuzberg. 700 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoituspaikasta hyvät yhteydet. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 11. 0 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 120 majoitustilaa. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 1980. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Sekä isot että pienet lemmikit ovat tervetulleita tähän majoitukseen, mikä on kätevää, kun matkustaja ei halua jättää karvaisia kavereita kotiin. Majoituksessa on pysäköintitilaa ja autotalli. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • NH Berlin Potsdamer Platz
  From77€Yömaksu

  NH Berlin Potsdamer Platzstars

  Kreuzbergin, Berlin , Stresemannstrasse 47 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 821 reviewsBased on 821 reviews

  Täydellisessä paikassa Berliinin keskustassa sijaitseva hotelli. Vuonna 2009 rakennettu liikematkailijoiden hotelli tarjoaa täysin uudenlaisen innovatiivisen, modernin ja tyylikkään konseptin. Hotellissa on yhteensä 89 huonetta, ja ilmastoidun hotellin aulatiloissa on hotellin tallelokero, vaatesäilytys ja hissit. Tiloissa on myös kahvila, baari ja aamiaishuone. Vieraiden käytössä on ilmainen Internet-yhteys WLAN-verkossa. Hotelli on savuton. Hotellin viihtyisissä huoneissa on valoisat puitteet, tyylikkäät kalusteet ja puulattiat. Jokaisessa huoneessa on oma suihkulla ja hiustenkuivaajalla varustettu kylpyhuone. Huoneiden varustukseen kuuluu parivuode, taulutelevisio ja Internet. Kaikkien huoneiden vakio-ominaisuuksiin kuuluvat ilmastointi ja säädettävä lämmitys. Hotellin aamiaishuoneessa tarjoillaan aamiaisbuffet.

  Katso lisää
 • Hotel the Yard
  From95€Yömaksu

  Hotel the Yardstars

  Kreuzbergin, Berlin , Alexandrinenstrasse 125 125 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 56 reviewsBased on 56 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, viehättävä hotelli on kohteessa Kreuzberg. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 15. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. 700 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 13. 1 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 55 majoitustilaa. Majoitus on vuodelta 2017. Hotellin palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä makuuhuoneissa. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn huoneisiin. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Tämä lemmikkiystävällinen hotelli sallii kaikenkokoiset lemmikkieläimet. Lisäpalveluna asiakkaat voivat käyttää autotallitiloja. Vierailijat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Tarvittaessa vieraat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Quentin XL Potsdamer Platz
  From83€Yömaksu

  Quentin XL Potsdamer Platzstars

  Kreuzbergin, Berlin , Potsdamer straße 76 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Kreuzberg. 900 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituspaikka on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. 172 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2018. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Gold Inn Angleterre
  From85€Yömaksu

  Gold Inn Angleterrestars

  Kreuzbergin, Berlin , Friedrichstrasse 31 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 27 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1712 reviewsBased on 1712 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Kreuzberg. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. 156 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoitus rakennettiin vuonna 1891. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoituspaikka tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 13 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Lemmikit ovat tervetulleita tähän majoitukseen. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Vieraat ihastuvat majoituksessa tarjottaviin aterioihin. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • ibis Berlin City Potsdamer Platz
  From65€Yömaksu

  ibis Berlin City Potsdamer PlatzstarsGreenProgram Icon

  Kreuzbergin, Berlin , Anhalter strasse 4 4 - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1267 reviewsBased on 1267 reviews

  Vaatimattoman hotellin sijaintipaikka on kohde Kreuzberg. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 146. Asiakkaat voivat hyödyntää langatonta Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä majoituksen julkisissa tiloissa. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Tämä lemmikkiystävällinen majoitus sallii kaikenkokoiset lemmikkieläimet. Vieraat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Novotel Suites Berlin City Potsdamer Platz
  From79€Yömaksu
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2487 reviewsBased on 2487 reviews

  Viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa Kreuzberg, on erinomainen vaihtoehto perheille. Vieraiden käytössä on yhteensä 229 makuuhuonetta. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Kaikki huoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituksessa ovat esteettömiä. Matkailijoiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän majoituspaikkaan. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  11  Hotelleja kohteessa Kreuzbergin
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Suosituimmat hotellit kohteessa - Kreuzbergin

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä