Hotelleja kohteessa Neukölln

Katso sijainti kartassa.
 • Estrel Hotel Berlin
  From102€Yömaksu

  Estrel Hotel Berlinstars

  Neukölln, Berlin , Sonnenallee 225 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1516 reviewsBased on 1516 reviews

  Tämä Berliinin Neukölln-korttelissa sijaitseva upea hotelli on osa suurta konferenssi- ja viihdekeskusta. Paikan päällä järjestetään konsertteja ja musikaaleja. Lähistöllä on useita julkisen liikenteen pysäkkejä, joten Berliinin lukuisat nähtävyydet eivät ole kaukana. Hotelli koostuu neljästä rakennuksesta, joiden arkkitehtuuria leimaavat lasikattoinen puiden koristama sisäpiha, terassi ja silta. Berlin-Schönefeldin lentoasema ja Berlin-Tegelin lentoasema ovat lyhyen ajomatkan päässä. Tässä Berliinin suurimmassa hotellissa on 1125 huonetta ja sviittiä, jotka on sisustettu vaalein ja luonnollisin sävyin. Joka huoneessa on satelliittitelevisio, työpöytä, ilmastointi, minibaari ja hiustenkuivaaja. Hotellissa on useita ravintoloita ja baareja, joissa voi nauttia kansainvälisen keittiön makuja ja virkistäviä juomia.

  Katso lisää
 • Centro Park Hotel Berlin Neukölln
  From56€Yömaksu

  Centro Park Hotel Berlin Neuköllnstars

  Neukölln, Berlin , Buschkrugallee 60-62 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 377 reviewsBased on 377 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Neukölln. dkm bus metro} kilometrin säteellä on joukkoliikenneyhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 151 huonetta. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2009. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lemmikki on mahdollista ottaa mukaan, jos sitä ei halua jättää kotiin. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMajoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Mercure Hotel Berlin Tempelhof
  From59€Yömaksu

  Mercure Hotel Berlin TempelhofstarsGreenProgram Icon

  Neukölln, Berlin , Hermannstrasse 214-216 eingang rollbergstrasse 214 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 809 reviewsBased on 809 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Neukölln. Kokonaisuutena tiloissa on 216 majoitustilaa. Majoitus rakennettiin vuonna 1996. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Asiakkaiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän majoituspaikkaan. Majoituksessa on pysäköintitilaa ja autotalli. Majoituspaikassa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
 

Suosituimmat hotellit kohteessa - Neukölln

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä