Hotelleja kohteessa Potsdam

Katso sijainti kartassa.
 • MAXX by Steigenberger Sanssouci Potsdam
  From125€Yömaksu

  MAXX by Steigenberger Sanssouci Potsdamstars

  Potsdam, Berlin , Allee nach sanssouci 1 - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1900 reviewsBased on 1900 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Potsdam. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 30. 0 kilometrin matka. Huoneiden kokonaismäärä on 137. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2019. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Kaikki makuuhuoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituksessa ovat esteettömiä. Tässä majoituksessa lemmikkejä kohdellaan perheenjäseninä. Hotellin palveluihin kuuluu vieraiden käytössä oleva autotalli. Matkailijat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Wyndham Garden Potsdam
  From67€Yömaksu

  Wyndham Garden Potsdamstars

  Potsdam, Berlin , Forststrasse 80 80 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 320 reviewsBased on 320 reviews

  Kaupungin keskusta ja sen lukuisat kiinnostavat kohteet, kuten kaupat, baarit, pubit ja yökerhot, ovat helpon matkan päässä, joten hotelli on erinomainen majoituspaikka Potsdamin sydämessä. Täysin varustellut kokoustilat ja koko tiloissa käytettävissä oleva Wi-Fi-yhteys tekevät hotellista työmatkailijoiden suosikin alueella. Pitkän kokousten tai nähtävyyksien täyteisen päivän jälkeen vieraat voivat rentoutua hotellin saunassa tai drinkin ääressä yhdessä baareista. Hotellin ravintola on hyvä päivällisvaihtoehto, sillä se tarjoaa herkullisia paikallisia ja kansainvälisiä ruokalajeja à la carte ‑listalta.

  Katso lisää
 • Seminaris Seehotel Potsdam
  From138€Yömaksu

  Seminaris Seehotel Potsdamstars

  Potsdam, Berlin , An der pirschheide 40 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 264 reviewsBased on 264 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, viehättävä hotelli on kohteessa Potsdam. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 15. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Majoitusliike sijaitsee 1. 0 kilometrin säteellä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Majoituspaikka sijaitsee 50 metrin päässä satamasta. Huoneiden kokonaismäärä on 225. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2008. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Majoitus tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta matkailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Matkailijat nauttivat vierailustaan voidessaan käyttää liikuntatiloja ja osallistua majoituspaikan tarjoamaan vapaa-ajan ohjelmaan. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Hotelli on ylpeä voidessaan tarjota terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen ja edistävät vartalon terveyttä ja hyvää kuntoa. Majoituspaikan ravintolassa tarjotaan upeita herkkuja ja palvelu on erinomainen. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Seminaris Avendi Hotel Potsdam
  From115€Yömaksu

  Seminaris Avendi Hotel Potsdamstars

  Potsdam, Berlin , Rudolf-breitscheid-str. 190-192 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 196 reviewsBased on 196 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Potsdam. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 24. 1 kilometrin päässä majoitusliikelta. Vierailla on lentoasemalle noin 2. 0 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 87 majoitustilaa. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2011. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Majoituspaikassa on pysäköintitilaa ja autotalli. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Vieraat voivat kerätä voimia töiden tai nähtävyyksien täyttämän pitkän päivän jälkeen nauttien herkullisesta ateriasta jossain majoitusliikkeen ravintoloista. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Dorint Hotel Sanssouci Potsdam
  From126€Yömaksu

  Dorint Hotel Sanssouci Potsdamstars

  Potsdam, Berlin , Jägerallee 20, potsdam - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 495 reviewsBased on 495 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Potsdam. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 35. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 292 majoitustilaa. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituspaikka sallii pienet lemmikit. Lisäpalveluna matkailijat voivat käyttää autotallitiloja. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Matkailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Vierailijat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. Terveys- ja hyvinvointipalveluidensa ansiosta tämä majoituspaikka on ihanteellinen paikka rentouttavalle lomalle stressaavasta arjesta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • NH Potsdam
  From98€Yömaksu

  NH Potsdamstars

  Potsdam, Berlin , Friedrich-ebert-strasse 88 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 938 reviewsBased on 938 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Potsdam. Vierailla on lentoasemalle noin 23. 2 kilometrin matka. Huoneiden kokonaismäärä on 143. Matkailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Hotel Am Havelufer Potsdam
  From88€Yömaksu

  Hotel Am Havelufer Potsdamstars

  Potsdam, Berlin , Zeppelinstr. 136 - Kartta
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 229 reviewsBased on 229 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Potsdam. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on 10. 0 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 16. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Vierailijat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 35. 0 kilometrin matka. Huoneiden kokonaismäärä on 123. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2010. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Kaikki makuuhuoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa ovat esteettömiä. Lemmikit ovat tervetulleita tähän majoituspaikkaan. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Matkailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Vieraiden ei tarvitse lähteä mihinkään nauttiakseen erinomaisen aterian, sillä majoituspaikka tarjoaa useita herkullisia vaihtoehtoja aterioille. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Mercure Hotel Potsdam City
  From77€Yömaksu

  Mercure Hotel Potsdam CitystarsGreenProgram Icon

  Potsdam, Berlin , Lange bruecke - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 75 reviewsBased on 75 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Potsdam. 210 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoitus rakennettiin vuonna 1969. Sekä kaapeli- että langaton yhteys on vieraiden käytettävissä yhteistiloissa. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Sekä isot että pienet lemmikit ovat tervetulleita tähän majoituspaikkaan, mikä on kätevää, kun matkustaja ei halua jättää karvaisia kavereita kotiin. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
 

Suosituimmat hotellit kohteessa - Potsdam

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä