Hotelleja kohteessa Wilmersdorf

Katso sijainti kartassa.
 • Ku'Damm 101 Hotel
  From76€Yömaksu

  Ku'Damm 101 Hotelstars

  Wilmersdorf, Berlin , Kurfurstendamm 101 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1361 reviewsBased on 1361 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Wilmersdorf. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 8. 5 kilometrin matka. Majoituksessa on 169 mukavaa makuuhuonetta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2003. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Liikuntarajoitteiset vieraat ovat tervetulleita esteettömään majoitukseen, jossa on liikuntarajoitteisille soveltuvia majoitustiloja. Hotellissa on pysäköintitilaa ja autotalli. Hotellissa on käytännölliset liikematkailijan tilat, jotka sopivat työmatkailijoille erinomaisesti. Rauhaa ja hiljaisuutta etsiville tämä hotelli ja sen laaja terveys- ja hyvinvointipalvelujen valikoima takaavat parhaan majoitusvaihtoehdon. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • enjoy HOSTEL
  From45€Yömaksu

  enjoy HOSTELstars

  Wilmersdorf, Berlin , Kalischer straße 38 - Kartta
   

  Yksinkertainen hostelli sijaitsee kohteessa Wilmersdorf. Majoituspaikassa on 39 mukavaa makuuhuonetta. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Hostelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen hostellissa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • enjoy hotel Berlin City Messe
  From52€Yömaksu

  enjoy hotel Berlin City Messestars

  Wilmersdorf, Berlin , Rudolstaedter strasse 42 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 538 reviewsBased on 538 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Wilmersdorf. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 600 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikassa on yhteensä 134 mukavaa huonetta. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2006. Matkailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Majoituspaikka tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Novum Hotel Lichtburg
  From69€Yömaksu

  Novum Hotel Lichtburgstars

  Wilmersdorf, Berlin , Paderborner straße 10 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 34 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 335 reviewsBased on 335 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Wilmersdorf. Vieraat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. 61 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Hotellin rakennusvuosi on 1960. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Vieraat saavat käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • ibis Berlin City West
  From63€Yömaksu

  ibis Berlin City WeststarsGreenProgram Icon

  Wilmersdorf, Berlin , Brandenburgische strasse 11 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 676 reviewsBased on 676 reviews

  Vaatimattoman hotellin sijaintipaikka on kohde Wilmersdorf. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 136 huonetta. Majoitus rakennettiin vuonna 2004. Hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Kaikki tämän esteettömän majoituspaikan kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Eläinrakkaat vieraat nauttivat oleskelustaan, sillä tämä hotelli on eläinystävällinen. Hotelli tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
 

Suosituimmat hotellit kohteessa - Wilmersdorf

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä