Luksushotellit kohteessa Berlin

Katso sijainti kartassa.
Luksushotellit in Berlin

Luksushotellit kohteessa BerlinFrom  35€

Recommended Luksushotellit in Berlin

 • Hotel Bristol Berlin
  From99€Yömaksu

  Hotel Bristol Berlinstars

  Charlottenburg, Berlin , Kurfuerstendamm 27 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2052 reviewsBased on 2052 reviews

  Upean hotellin sijaintipaikka on kohde Charlottenburg. 50 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Matkailijat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 7. 0 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 301 makuuhuoneesta. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2017. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Vierailijat ja lemmikit voivat nauttia oleskelustaan yhdessä tässä majoituksessa. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Majoituspaikka tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Liikematkaajat arvostavat hotellin tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Tarvittaessa asiakkaat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. Majoituspaikan ravintolassa tarjotaan upeita herkkuja ja palvelu on erinomainen. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Arabel Design Apartments
  From105€Yömaksu

  Arabel Design Apartmentsstars

  Mitte, Berlin , Potsdamer str. 89 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 168 reviewsBased on 168 reviews

  Kodikas hotelli sijaitsee kohteessa Mitte. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Majoituspaikka sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 8. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 22 majoitustilaa. Majoitus on perustettu vuonna 2014. Matkailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit ovat tervetulleita tähän majoituspaikkaan. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vierailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Dorint Kurfürstendamm Berlin
  From139€Yömaksu

  Dorint Kurfürstendamm Berlinstars

  Charlottenburg, Berlin , Augsburger strasse 41 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3390 reviewsBased on 3390 reviews

  Ylellisen hotellin sijaintipaikka on kohde Charlottenburg. 311 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoitus on perustettu vuonna 2005. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Hotellissa ei ole ympärivuorokautista vastaanottoa. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Kaikki tämän esteettömän majoituspaikan kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Jos matkalle ei voi lähteä ilman lemmikkiä, on hyvä tietää, että lemmikit pääsevät mukaan tähän majoitukseen. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Kokoustilat kuuluvat majoituksen varustukseen. Rauhaa ja hiljaisuutta etsiville tämä majoituspaikka ja sen laaja terveys- ja hyvinvointipalvelujen valikoima takaavat parhaan majoitusvaihtoehdon. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Abion Villa Suites
  From138€Yömaksu

  Abion Villa Suitesstars

  Mitte, Berlin , Alt moabit 99 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 126 reviewsBased on 126 reviews

  Kohteessa Mitte sijaitseva, ylellinen hotelli sopii perheille erinomaisesti. 3. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 6. 0 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 19 majoitustilaa. Majoituksen rakennusvuosi on 2008. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Pienten lemmikkien lisäksi myös isommat lemmikit ovat sallittuja. Vierailijat voivat halutessaan käyttää majoituspaikan omaa autotallia. Majoituksen valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Terveys- ja hyvinvointipalveluidensa ansiosta tämä majoituspaikka on ihanteellinen paikka rentouttavalle lomalle stressaavasta arjesta. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Steigenberger Hotel Berlin
  From93€Yömaksu

  Steigenberger Hotel Berlinstars

  Charlottenburg, Berlin , los-angeles platz 1 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 21 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5712 reviewsBased on 5712 reviews

  Ylellinen majoitus, joka sijaitsee kohteessa Charlottenburg, on erinomainen vaihtoehto perheille. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 10. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 398 huonetta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2008. Sekä kaapeli- että langaton yhteys on vieraiden käytettävissä yhteistiloissa. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Sekä isot että pienet lemmikit ovat tervetulleita tähän majoituspaikkaan, mikä on kätevää, kun matkustaja ei halua jättää karvaisia kavereita kotiin. Hotelli tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Terveys- ja hyvinvointipalveluidensa ansiosta tämä majoituspaikka on ihanteellinen paikka rentouttavalle lomalle stressaavasta arjesta. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Majoituspaikan monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Eurostars Berlin
  From89€Yömaksu

  Eurostars Berlinstars

  Mitte, Berlin , Freidrichstrasse 99 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 30 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2262 reviewsBased on 2262 reviews

  Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla maineikkaalla Friedrichstrassella, aivan Berliinin keskustassa. Hotellista on vain muutaman minuutin matka trendikkäälle ostosalueelle ja kaupungin tärkeimmille nähtävyyksille, mm. Brandenburgin portille ja Museumsinsel-saarelle. Hotellin aulassa on vuorokauden ympäri auki oleva vastaanotto, tallelokerot, hissi ja vaatesäilytys. Liikematkailijoiden käyttöön hotellissa on konferenssitilat. Hotellissa on myös Internet-yhteys, kahvila, ravintola ja baari. Huone- ja pesulapalvelut sekä paikoitus ja autotalli ovat lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • InterContinental Berlin
  From127€Yömaksu

  InterContinental BerlinstarsGreenProgram Icon

  Tiergarten, Berlin , budapester strasse 2 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2956 reviewsBased on 2956 reviews

  Upea hotelli kohteessa Tiergarten. 800 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Vieraiden käytössä on yhteensä 558 makuuhuonetta. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2003. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Sekä suuret että pienet lemmikit ovat sallittuja. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Hotelli on minimoinut ympäristövaikutuksensa kestävien käytäntöjen avulla. Rentoutusta kaipaavat matkailijat voivat valita erittäin laajasta terveyspalveluvaihtoehtojen tarjonnasta. Hotellin tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vieraille. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Majoituspaikan ravintolassa tarjotaan upeita herkkuja ja palvelu on erinomainen. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Radisson Blu Hotel Berlin
  From155€Yömaksu

  Radisson Blu Hotel BerlinstarsGreenProgram Icon

  Mitte, Berlin , Karl liebknecht strasse 3 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 6059 reviewsBased on 6059 reviews

  Hotellin upea aula, jossa on maailman suurin sylinterimuotoinen akvaario, on modernin tyylikkään hotellin uskomaton keskipiste. Kerrassaan upean berliiniläishotellin 427 hienostuneessa huoneessa ja sviitissä vieraita odottavat ylelliset mukavuudet, esimerkiksi nopea, langaton Internet-yhteys. Vieraat pääsevät nauttimaan huippulaadukkaasta majoituksesta ja hyvistä yhteyksistä Alexanderplatzin, Hackeshe Marktin ja Museosaaren lähistön lukuisiin kulttuurikohteisiin. Hotellin baarissa voi siemailla olutta tai cocktailia ihaillen uskomatonta aulaa, minkä jälkeen kannattaa suunnata hotellin ravintolaan nauttimaan monivivahteisesta, unohtumattomasta kulinaristisesta elämyksestä. Vieraat voivat pitää kiinni treeniohjelmastaan hotellin kuntokeskuksessa tai antaa stressin karista erityisessä bio-saunassa.

  Katso lisää
 • Zoo Berlin
  From177€Yömaksu

  Zoo BerlinstarsGreenProgram Icon

  Charlottenburg, Berlin , Kurfuerstendamm 25 charlottenburg wilmersdorf 25 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 786 reviewsBased on 786 reviews

  Ylellinen hotelli on kohteessa Charlottenburg. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Vierailla on lentoasemalle noin 8. 0 kilometrin matka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 144 majoitustilaa. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2014. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto on auki koko päivän. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Jos matkalle ei voi lähteä ilman lemmikkiä, on hyvä tietää, että lemmikit pääsevät mukaan tähän hotelliin. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Hotelli on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Pullman Berlin Schweizerhof
  From101€Yömaksu

  Pullman Berlin SchweizerhofstarsGreenProgram Icon

  Charlottenburg, Berlin , Budapester strasse 25 25 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3957 reviewsBased on 3957 reviews

  Ylellinen hotelli, jonka sijaintipaikka on Charlottenburg. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Matkailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 200 metrin matka. Hotellissa on yhteensä 383 mukavaa makuuhuonetta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2008. Julkisissa tiloissa on Wi-Fi-yhteys. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Liikematkailijoiden tilat ja palvelut ovat myös asiakkaiden käytössä. Majoitus tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta matkailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Vieraat voivat nauttia majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluista. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  14  Hotelleja kohteessa Berlin
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä