Hotelleja kohteessa Singapore

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Singapore

SingaporeFrom  35€

Tarjoushotellit Singapore

 • Peninsula Excelsior
  From123€Yömaksu

  Peninsula Excelsiorstars

  Singapore kaupunki, Singapore , Coleman street 5 -
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 35 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4834 reviewsBased on 4834 reviews

  Tämä moderni hotelli sijaitsee hyvällä paikalla aivan elämää sykkivän Singaporen keskustassa, vain kävelymatkan päässä alueen tärkeimmistä nähtävyyksistä, mukaan lukien Orchard Road, Singapore Night Race -kilparata, Clarke Quay ja City Hall MRT -risteysasema, jossa pohjois-etelä- ja itä-länsi-suuntaiset linjat kohtaavat. Changin kansainväliselle lentokentälle on 20 minuutin ajomatka. Majoitusvaihtoehtoja on runsaasti, kaikissa huoneissa on täydellinen, matkaajan kaikki tarpeet täyttävä varustus. Kaikki huoneet ovat tyylikkäitä ja nykyaikaisia, ja useimmat niistä tarjoavat upeat näkymät Singaporeen. Tässä tyylikkäässä hotellissa on kaksi uima-allasta, joihin on virkistävää pulahtaa tapahtumatäyteisen päivän päätteeksi. Hotellissa on myös kuntosali ja sauna sekä useita kokoushuoneita, joissa voi järjestää monenlaisia tapahtumia. Hotelli tarjoaa monia erilaisia ruokailumahdollisuuksia, siellä on ravintola ja paikkoja, joissa voi nauttia virkistäviä juomia.

  Katso lisää
 • Park Avenue Changi
  From109€Yömaksu

  Park Avenue Changistars

  Singapore kaupunki, Singapore , Changi business park avenue 1 2 -
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Singapore. Majoituspaikka on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 5 kilometrin päässä majoitukselta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Vierailla on lentoasemalle noin 5. 1 kilometrin matka. Majoituspaikka on 5. 4 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikassa on yhteensä 251 mukavaa makuuhuonetta. Majoituspaikka on perustettu vuonna 2012. Matkailijat voivat pysyä ajan tasalla majoituspaikan yhteistilojen Internet- tai Wi-Fi-yhteyden avulla. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vierailijat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • One Farrer Hotel and Spa
  From182€Yömaksu

  One Farrer Hotel and Spastars

  Singapore kaupunki, Singapore , farrer park station road singapore 1 -
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1852 reviewsBased on 1852 reviews

  Tämän ylellisen lomahotellin suunnittelussa lähtökohtana on ollut intuitiivisuus, trendikkyys, elämäntyyli ja vieraanvaraisuus. Tässä Singaporen kulttuuriperintöalueisiin kuuluvassa, Farrer Park MRT -aseman vieressä sijaitsevassa kaupunginosassa olevassa luksushotellissa on lajissaan Singaporen suurin pysyvä näyttely, johon on koottu kaikkialta Suur-Aasiasta yli 700 alkuperäistä abstraktia nykytaideteosta. Monta tasoa käsittävässä hotellissa on 14 vesipuistoa ja trooppista puutarhaa, mukaan lukien täysin toimiva maatila. Tämä ainutlaatuinen hotelli tarjoaa vierailleen tyylikkäästi sisustetut modernit huoneet, tarjontaan kuuluu myös duplex-sviittejä sekä mukavia huviloita. Valitsipa minkä hyvänsä vaihtoehdoista, ne kaikki ihastuttavat sekä suunnittelullaan että toiminnallisuudellaan. Hotellissa on virkistäviä vartalohoitoja tarjoava spa-alue, ja koko päivän avoinna oleva ravintola, johon kuuluu myös interaktiivinen avoin keittiö.

  Katso lisää
 • V Hotel Lavender
  From86€Yömaksu

  V Hotel Lavenderstars

  Singapore kaupunki, Singapore , jellicoe road 70 -
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4512 reviewsBased on 4512 reviews

  Ympäristöystävällinen hotelli kaupungin keskustassa, Kallang Roadin ja Lavender Roadin risteyksessä. Aivan hotellin alapuolella sijaitsevalta Lavender MRT -asemalta on yhteydet Singaporen pääalueille, kuten Orchard Road, Raffles Place, Chinatown ja Harbour Front. Hotellissa on kahvila ja ravintola. Hotellivieraat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä, huonepalvelua sekä pesula- ja kuivapesupalveluja. Autolla saapuvat vieraat voivat käyttää hotellin pysäköintialuetta.

  Katso lisää
 • Park Avenue Rochester
  From137€Yömaksu

  Park Avenue Rochesterstars

  Singapore kaupunki, Singapore , Rochester drive 31 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 709 reviewsBased on 709 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Singapore. 10. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 5 kilometrin päässä majoitukselta. 95 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 22. 7 kilometrin matka. Majoituspaikassa on 351 mukavaa makuuhuonetta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2017. Muiden tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää julkisissa tiloissa Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoituksessa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Capri By Fraser Changi City
  From126€Yömaksu

  Capri By Fraser Changi Citystars

  Singapore kaupunki, Singapore , 3 changi business park central 1 -
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1686 reviewsBased on 1686 reviews

  Kohteessa Singapore sijaitseva, ihastuttava majoitus sopii perheille erinomaisesti. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on hotellilta hyvät yhteydet. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 5 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Asiakkaat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Hotelli sijaitsee 7. 5 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 5. 5 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 313 huonetta. Majoitus rakennettiin vuonna 2010. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Hotelli on minimoinut ympäristövaikutuksensa kestävien käytäntöjen avulla. Vieraat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Vieraat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Asiakkaat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa. Matkailijat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Boss
  From99€Yömaksu

  Bossstars

  Singapore kaupunki, Singapore , Jalan sultan 500 -
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3102 reviewsBased on 3102 reviews

  Tämä ympäristöystävällinen hotelli sijaitsee Singaporen kaupungin keskustassa, vain 5 minuutin kävelymatkan päässä Lavender MRT-asemasta, josta pääsee helposti kaupungin kaikkiin tärkeimpiin osiin, kuten Bugisiin, City Hallille, Orchard Roadille, Chinatowniin ja Harbour Frontiin. Vieraat voivat valita tarpeisiinsa sopivan huoneen laajasta valikoimasta, kaikissa huoneissa on nykyaikainen sisustus ja moderni varustus, kuten LCD-televisio. Lisäksi joissain huoneissa on parveke, jolta on upeat näkymät hotellin ympäristöön. Tästä ylellisestä hotellista löytyy myös upea yksityinen ulkouima-allas ja kuntosali. Jokaisen päivän aloittaa tietenkin herkullinen aamiaisbuffet.

  Katso lisää
 • Royal at Queens
  From143€Yömaksu

  Royal at Queensstars

  Singapore kaupunki, Singapore , 12 queen street, city centre -
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 841 reviewsBased on 841 reviews

  Tämä hotelli sijaitsee strategisesti erinomaisella paikalla kaupungin dynaamisessa bisneksen, talouden, kokousten, kulttuurin ja koulutuksen keskuksessa. Se sijaitsee kävelymatkan päässä MRT-asemista, Bugis Villagesta ja Raffles Citystä. Lisäksi kävelyetäisyydeltä löytyy kirkkoja, temppeleitä, moskeija ja muita hartauspaikkoja. Singaporen lentoasemalle on 25 kilometrin matka. Tässä tupakkavapaassa bisneshotellissa on ylelliset huoneet. Hotellin pääaula ja yleiset tilat on remontoitu vuonna 2007. Vierailla on käytössään laaja valikoima palveluita, jotka tekevät vierailusta varmasti miellyttävän.

  Katso lisää
 • Grand Park City Hall
  From193€Yömaksu

  Grand Park City Hallstars

  Singapore kaupunki, Singapore , 10 coleman street -
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 24 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3638 reviewsBased on 3638 reviews

  Tämä atrium-tyyppinen hotelli sijaitsee strategisella paikalla Singaporen keskustan eloisassa korttelissa, vain lyhyen matkan päässä Singaporen liike-elämän keskuksesta, ostoskorttelista ja yöelämästä. Se on vain viiden minuutin kävelymatkan päässä Saint Andrew'n katedraalista, Peninsula Shopping Centrestä, City Hallin MRT-asemalta ja Raffles City -ostoskeskuksesta. Hotellissa on 327 huonetta 10 kerroksessa. Hotelli on yhdistelmä sata vuotta vanhan kauppatalon entisöityä charmia ja modernin rakennuksen muotoilua. Hienostunut viehätysvoima on ansainnut maineikkaan Architectural Heritage Award -palkinnon.

  Katso lisää
 • Hotel Mi
  From115€Yömaksu

  Hotel Mistars

  Singapore kaupunki, Singapore , Bencoolen street 41 -
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 449 reviewsBased on 449 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Singapore. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 19. 2 kilometrin matka. Majoituspaikka on 10. 3 kilometrin päässä satamasta. 342 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraat saavat käyttää pysäköintialuetta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  176  Hotelleja kohteessa Singapore
Sivu  1  bruges ikke i Finland  18
 

Tietoja kohteesta Singapore

  Singapore, officially the Republic of Singapore, is an island country located between Malaysia and Indonesia. Its capital city is Singapore city. The island is connected to the Malay Peninsula, specifically the state of Johor, by two bridges. Singapore is one of Asia's busiest ports and its airport has been rated as one of the best in the world. The city is expanding on land taken from the sea, with the construction of modern urban areas. You will be amazed by its welcoming people, their good command of English, and the mix of cultures. If you love the outdoors, visit the Butterfly Park & Insect Kingdom, the Jurong Bird Park and its amazing bird species, the Zoo, the Underwater World or join the Night Safari. Singapore is the perfect place for shopping. Here you have everything from sophisticated stores to traditional street markets where you can get original crafts. And, of course, you also have Chinatown. To the north of Chinatown, on the banks of the Singapore River, is the colonial district, one of the busiest in the city, day and night. It is home to many historical monuments and museums. Further north live the Indian and Muslim communities. Singapore will delight you and you are sure to come back.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Singapore

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä