0 kohteessa Singapore

Katso sijainti kartassa.
 in Singapore

0 kohteessa SingaporeFrom  31€

Recommended 0 in Singapore

 • Holiday Inn Singapore Atrium
  From103€Yömaksu

  Holiday Inn Singapore AtriumstarsGreenProgram Icon

  Singapore kaupunki, Singapore , Outram road 317 -
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2904 reviewsBased on 2904 reviews

  Tämä hiljattain kunnostettu hotelli sijaitsee kaupungin ytimessä, vain muutaman askeleen päässä Singaporenjoesta. Hotelli sopii mainiosti niin liike- kuin lomamatkaajillekin. Changin kansainvälinen lentokenttä on 25 minuutin ajomatkan päässä hotellilta, ja bisneskaupunginosaan on muutaman minuutin matka, samoin kuin Robertson Quayn ja Clarke Quayn vilkkaaseen yöelämään. Erinomaisen sijaintinsa ansiosta kaupungin merkittävimmät nähtävyydet, esim. Chinatown, Gardens by the Bay -luonnonpuisto, Sentosan saari ja Universal Studios, ovat kaikki vaivattoman matkan päässä hotellilta. Hotellin tyylikkääseen, upean 27-kerroksisen lasiatriumin ja kuplahissien leimaamaan aulaan astuvat vieraat vastaanotetaan singaporelaisen lämpimästi. Kaikista modernisti sisustetuista vierashuoneista avautuu esteettömät näkymät joko Singaporenjoelle tai kaupunkiin. Vierailla on käytettävissään ilmainen nopea Wi-Fi, paikoitus, fitness-keskus ja ulkouima-allas. Hotellin muita tiloja ovat erinomaiset ravintolat, viihtyisä aulabaari ja 13 juhlatilaa erilaisten tapahtumien, esim. häiden, järjestämistä varten, minkä vuoksi tämä hotelli onkin Singaporen suosituimpia.

  Katso lisää
 • Park Hotel Alexandra
  From175€Yömaksu

  Park Hotel Alexandrastars

  Singapore kaupunki, Singapore , No.323 alexandra road 323 -
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2249 reviewsBased on 2249 reviews

  Kohteessa Singapore sijaitseva, viehättävä hotelli sopii perheille erinomaisesti. 4. 3 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on 1. 2 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. 23 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 2. 7 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 21. 7 kilometrin matka. Majoitusliike on 3. 2 kilometrin päässä satamasta. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 442. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2015. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoituksessa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Majoituksen tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vieraille. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Asiakkaat nauttivat maukkaista aterioista, joita hotellilla tarjotaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Orchard Rendezvous Hotel by Far East Hospitality
  From107€Yömaksu
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3056 reviewsBased on 3056 reviews

  Tämä upea hotelli sijaitsee ihanteellisesti Singaporen ikonisen Orchard Road -ostoskadun alkupäässä, joten sieltä on vaivatonta lähteä tutustumaan kadun lukemattomiin liikkeisiin. Hotelli on shoppailijan paratiisi, sillä Singaporen suurimmat ostoskeskukset ja muotiliikkeet löytyvät muutaman minuutin kävelymatkan päästä. Heti hotellin välittömästä läheisyydestä löytyy runsas valikoima niin paikallisia kahviloita kuin kiinalaisia ja länsimaisia ravintoloitakin, joten kulinaristeille riittää valinnanvaraa. Hotellin tyylikkäästi sisustettujen vierashuoneiden värimaailmaa hallitsevat rauhoittavat sävyt, ja kaikissa huoneissa on täydellinen varustus, jossa on huomioitu niin liike- kuin lomamatkaajankin kaikki tarpeet. Enemmän tilaa tarvitseville, esim. perheille, hotellissa on tilavia 50–60 neliön perhehuoneita, joissa kaikilla on oma tilansa levätä ja rentoutua tapahtumatäyteisen päivän päätteeksi. Singaporen lukemattomiin ostos-, ruokailu- ja viihdepaikkoihin tutustumisen voi aloittaa heti hotellin ulko-ovelta ulos astuttuaan, joten tämä hotelli onkin mitä parhain tukikohta lähteä selvittämään kaupungin tarjontaa.

  Katso lisää
 • Indigo Singapore Katong
  From136€Yömaksu

  Indigo Singapore Katongstars

  Singapore kaupunki, Singapore , 86 east coast road, singapore -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 676 reviewsBased on 676 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Singapore. Majoituksessa on yhteensä 131 mukavaa makuuhuonetta. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja.

  Katso lisää
 • V Hotel Lavender
  From65€Yömaksu

  V Hotel Lavenderstars

  Singapore kaupunki, Singapore , jellicoe road 70 -
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4614 reviewsBased on 4614 reviews

  Ympäristöystävällinen hotelli kaupungin keskustassa, Kallang Roadin ja Lavender Roadin risteyksessä. Aivan hotellin alapuolella sijaitsevalta Lavender MRT -asemalta on yhteydet Singaporen pääalueille, kuten Orchard Road, Raffles Place, Chinatown ja Harbour Front. Hotellissa on kahvila ja ravintola. Hotellivieraat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä, huonepalvelua sekä pesula- ja kuivapesupalveluja. Autolla saapuvat vieraat voivat käyttää hotellin pysäköintialuetta.

  Katso lisää
 • M Social Singapore
  From108€Yömaksu

  M Social Singaporestars

  Singapore kaupunki, Singapore , 90 robertson quay . -
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 984 reviewsBased on 984 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Singapore. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Viihdetarjonnan tärkeimmät keskukset ovat 2. 0 kilometrin säteellä hotellilta. 750 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Hotelli sijaitsee 4. 5 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 22. 0 kilometrin matka. Majoituksessa on yhteensä 293 mukavaa majoitustilaa. Majoitus rakennettiin vuonna 2016. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Rendezvous Hotel Singapore
  From104€Yömaksu

  Rendezvous Hotel Singaporestars

  Singapore kaupunki, Singapore , bras basah road 9 -
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4170 reviewsBased on 4170 reviews

  Tästä urbaanin ja kulttuurillisesti rikkaan alueen ytimessä sijaitsevasta bisneshotellista on vaivatonta lähteä tutustumaan alueen ostosliikkeisiin, ravintoloihin ja baareihin. Orchard Road, Raffles City, Fort Canning ja Kansallismuseo ovat kaikki 10 minuutin kävelymatkan etäisyydellä hotellilta. 15 minuutin matkan päässä sijaitseviin Little Indiaan ja Arab Streetille saapuvaa odottaa todellinen aistien juhla. Modernista ja klassisesta arkkitehtuurista vaikutteita saanut hotelli tarjoaa korkeimman mahdollisen tason vieraanvaraisuutta ja yksityiskohtiin paneutumista äärimmäisyyteen vietyyn ylellisyyteen yhdistettynä. Hotellin varustelutaso täyttää niin bisneksenhoitoon, ruokailuun kuin lomailuunkin liittyvät tarpeet, jolloin oleskelusta tulee ikimuistoisen miellyttävä kokemus. Oma ulkoporeallas mahdollistaa täydellisen rentoutumisen, ja aktiivisimmat vieraat voivat viettää aikaansa hotellin kuntosalilla. Suuri konferenssitila ja bisnesvarustus ylittävät liikematkaajien odotukset.

  Katso lisää
 • The Outpost Hotel Sentosa
  From177€Yömaksu

  The Outpost Hotel Sentosastars

  Sentosa Island, Singapore , 10 artillery avenue -
   

  Hienostunut, vain aikuisille tarkoitettu hotelli sijaitsee kohteessa Sentosa Island. 6. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Matkailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. 2. 5 kilometrin päässä on julkisen liikenteen yhteyksiä. Majoitusliike sijaitsee 700 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 2. 5 kilometrin päässä satamasta. Majoitus koostuu yhteensä 193 majoitustilasta. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Vierailijat ihastuvat hotellissa tarjottaviin aterioihin. Liikematkailijoiden tilat ja palvelut ovat myös asiakkaiden käytössä. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Grand Park Orchard
  From147€Yömaksu

  Grand Park Orchardstars

  Singapore kaupunki, Singapore , 270 orchard road singapore 270 -
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2709 reviewsBased on 2709 reviews

  Ylellisen hotellin sijaintipaikka on kohde Singapore. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituspaikka on 2. 2 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. 80 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 8. 5 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 20. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka on 7. 1 kilometrin päässä satamasta. Hotelli koostuu yhteensä 308 majoitustilasta. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2010. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Asiakkaat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Citadines Rochor Singapore
  From92€Yömaksu

  Citadines Rochor Singaporestars

  Singapore kaupunki, Singapore , 2 serangoon road -
   

  Viehättävä huoneistohotelli on kohteessa Singapore. 8. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva huoneistohotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vieraat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Vierailijat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. . Asiakkailla on lentoasemalle noin 19. 7 kilometrin matka. Tämä huoneistohotelli tarjoaa yhteensä 320 huonetta. Majoitus rakennettiin vuonna 2019. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Huoneistohotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä huoneistohotellissa. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  226  Hotelleja kohteessa Singapore
Sivu  1  bruges ikke i Finland  23
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä