Hotelleja kohteessa Lappi

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Lappi

LappiFrom  92€

Tarjoushotellit Lappi

 • Scandic Rovaniemi City
  From110€Yömaksu

  Scandic Rovaniemi Citystars

  Rovaniemi, Lappi , koskikatu 23 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 150 reviewsBased on 150 reviews

  Tämä hotelli sijaitsee Rovaniemen keskustassa, läheltä löytyy paljon shoppailu- ja illanviettopaikkoja. Sampokeskus on vain muutaman askeleen päässä hotellista eikä kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiinkään ole pitkä matka. Tältä viihtyisältä hotellilta on Rovaniemen lentokentälle matkaa vain 8 km. Julkisten kulkuvälineiden pysäkit sijaitsevat aivan hotellin vieressä. Tämä upea hotelli saa vieraat vakuuttumaan sen tarjoamista asiakkaiden pienimmätkin tarpeet huomioivista palveluista. Hotellin tyylikkäästi sisustetut huoneet ovat varustukseltaan moderneja tarjoten kaiken sen, mikä mukavalle asumiselle on välttämätöntä, mm. mahdollisuuden rentouttavaan saunomiseen.

  Katso lisää
 • Scandic Pohjanhovi
  From96€Yömaksu

  Scandic Pohjanhovistars

  Rovaniemi, Lappi , Pohjanpuistikko 2 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 536 reviewsBased on 536 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1947. Hotelli saneerattiin vuonna 1996. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 215 huonetta. Tilat käsittävät 15 yhden hengen huoneet, 2 sviitit ja 21 superior-huoneet. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vieraat voivat vuokrata auton ja tutustua alueen nähtävyyksiin. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Scandic Rukahovi
  From92€Yömaksu

  Scandic Rukahovistars

  Rukatunturi, Lappi , Rukankyläntie 15 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 102 reviewsBased on 102 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1957. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 219 huonetta. Tilat käsittävät 17 sviitit, 48 huoneistot, 1 huone liikuntarajoitteiselle ja 90 superior-huoneet. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Uloskirjautuminen tapahtuu klo . Myös lemmikit ovat tervetulleita. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Scandic Kemi
  From97€Yömaksu

  Scandic Kemistars

  Kemi, Lappi , Hahtisaarenkatu 3 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 193 reviewsBased on 193 reviews

  Majoitustilaa on yhteensä 184 huonetta. Tilat käsittävät 39 yhden hengen huoneet, 4 sviitit ja 9 kolmen hengen huoneet. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Vierailla on käytettävissään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Lemmikit ovat tervetulleita. Tiloihin voi tuoda suuriakin lemmikkejä.

  Katso lisää
 • Hullu Poro
  From92€Yömaksu

  Hullu Porostars

  Sirkka, Lappi , Rakkavaarantie 5 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Sirkka. 300 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Majoituspaikka sijaitsee aivan rinteiden vieressä. dkm bus metro} kilometrin säteellä on joukkoliikenneyhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitus koostuu yhteensä 157 majoitustilasta. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2009. Majoituksen palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä majoitustiloissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Vieraat voivat tuoda lemmikkinsä mukanaan, sillä tämä majoitus on lemmikkiystävällinen. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Hotelli tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville matkailijoille. Vieraat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituspaikassa. Vierailijat odottavat innolla mahdollisuutta päästä maistamaan aterioita majoitusliikkeen ravintoloissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Seaside Glass Villas
  From150€Yömaksu

  Seaside Glass Villasstars

  Kemi, Lappi , Lumilinnankatu 15 - Kartta
   

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Kemi. 1. 3 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Matkailijat pääsevät julkisten liikennevälineiden kyytiin 1. 3 kilometrin päässä. Hotelli sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 7. 0 kilometrin matka. Majoituspaikassa on yhteensä 38 mukavaa majoitustilaa. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusVierailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Matkailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Asiakkaat voivat nauttia majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluista. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Vieraat pääsevät maistelemaan lukuisia kulinaristisia erikoisuuksia ja kaikenlaisille matkailijoille on tarjolla jotakin. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Northern Lights Village Saariselkä
  From194€Yömaksu

  Northern Lights Village Saariselkästars

  Saariselka, Lappi , Rovaniementie 3222e - Kartta
   

  The Northern Lights Village provides a unique opportunity to experience the magnificence of the Northern Lights and the wild nature of Lapland at close range, without sacrificing comfort. Located in Saariselkä, Finland, the Northern Lights Village is a quiet and private spot next to the vast wilderness, yet just a 5-minute away from the centre. All of our 80 glass-roof Aurora cabins will present you with the most captivating sights of the nigt sky, and along with the restaurant, Sauna and numerous activities to choose from, you are guaranteed an unforgettable holiday adventure in Lapland.

  Katso lisää
 • Star Arctic Hotel
  From162€Yömaksu

  Star Arctic Hotelstars

  Saariselka, Lappi , Ylämajantie 1 - Kartta
   

  Star Arctic Hotelli on rakennettu 2017 ja sijaitsee ainutlaatuisella paikalla Kaunispään huipulla, mistä on huikea näkymä Saariselälle. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 57. Hotelli on arkkitehtuurinen taidonnäyte, jossa moderni design yhdistyy saumattomasti ympäröivään kauniiseen luontoon. Viihtyisät ja hyvin varustellut huoneemme ovat suunniteltu vieraidemme mukavuutta ajatellen.Tarjoamme korkeatasoisia palveluita (ravintola/baari, sauna, kauppa, kuljetus) ja monipuolisia aktiviteettejä vierailemme. Tervetuloa ainutlaatuiselle matkalle Lapin sydämeen!

  Katso lisää
 
[x]
 

Suosituimmat hotellit alueella Lappi

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä