Hotelleja kohteessa Kööpenhamina

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Kööpenhamina

KööpenhaminaFrom  50€

Tarjoushotellit Kööpenhamina

 • Andersen Boutique Hotel
  From139€Yömaksu

  Andersen Boutique HotelstarsGreenProgram Icon

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Helgolandsgade 12 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3474 reviewsBased on 3474 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Copenhagen. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Asiakkaat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 9. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 69 huonetta. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Best Western Hotel Hebron
  From171€Yömaksu

  Best Western Hotel HebronstarsGreenProgram Icon

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Helgolandsgade 4 4 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1304 reviewsBased on 1304 reviews

  Keskeisellä paikalla kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli on vain muutaman minuutin päässä kauniista Tivoli Gardensin huvipuistosta ja ”Strogetilta”, Euroopan pisimmältä kävelykadulta. Kööpenhaminan sydämessä ja lähellä parhaita liikkeitä ja kansainvälisiä kahviloita sijaitseva hotellirakennus sopii täydellisesti sekä paikallisille että kansainvälisille vieraille. Hotellin läheltä löytyy myös runsaasti vapaa-ajan toimintaa, kuten purjehdusta, surffausta, veneilyä ja golfausta. Kaikissa vierashuoneissa ja sviiteissä on kaapeli-satelliittitelevisio kansainvälisine kanavoineen sekä ilmainen nopea langaton Internet-yhteys. Hotelli tarjoaa myös ystävällisen henkilökunnan, liikematkailijan palvelut, auton- ja pyöränvuokrauksen sekä kokoustilan enintään 33 henkilölle. Aamiaisravintolassa tarjoillaan kattava maksuton aamiaispöytä joka aamu.

  Katso lisää
 • Ascot Hotel
  From92€Yömaksu

  Ascot Hotelstars

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Studiestraede 61 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 52 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1887 reviewsBased on 1887 reviews

  Tämä upea kööpenhaminalainen hotelli toimii 1800-luvun rakennuksessa. Kaupungissa on helppo liikkua tiheän julkisen liikenteen verkoston ansiosta. Hotellin läheisyydestä löytyy useita ravintoloita ja baareja, joissa vieraat voivat nauttia maittavan aterian tai virkistävän drinkin nauttien tämän viehättävän kaupungin tunnelmasta. Tämä hotelli sopii täydellisesti paitsi lomalaisille myös liikematkustajille, sillä sen kokoustiloissa on kaikki liiketapaamisen järjestämiseen tarvittavat varusteet. Vieraat voivat tutustua kaupungin tarjontaan vierailemalla sen tunnetuimmissa historiallisissa ja kulttuurisissa merkkipaikoissa, kuten Torvehallerne-kauppahallissa, josta löytyy herkkuja jokaiseen makuun, tai Rosenborgin linnassa, jossa voi tutustua paikan historiaan. Kaupungissa on myös lukuisia museoita ja kulttuurikohteita, joita ei kannata jättää väliin. Hotellin huoneet on suunniteltu lepoa ja rentoutumista ajatellen.

  Katso lisää
 • Absalon Hotel
  From173€Yömaksu

  Absalon HotelstarsGreenProgram Icon

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Helgolandsgade 15 15 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 25 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3122 reviewsBased on 3122 reviews

  Klassisuutta ja moderniutta yhdistelevä uniikki hotelli sijaitsee Vesterbrossa – eloisan Kööpenhaminan keskustassa. Tunnelma on mukavan rento, kodikas ja vieraanvarainen, ja palvelu on henkilökohtaista. Reipas ja energinen henkilökunta tekee parhaansa, jotta oleskelu Kööpenhaminassa sujuisi mahdollisimman miellyttävästi ja ikimuistoisesti. Hotellista pääsee viidessä minuutissa Tivoliin, ja sieltä on lyhyt matka The Meatpacking District -alueelle, ostoksille Strøget ja Gammel Kongevej -kaduille, kaupungintalon aukiolle sekä moniin trendiravintoloihin ja tyylikkäisiin kahviloihin. Hotellin pyrkimyksenä on paitsi odotusten täyttäminen, myös niiden ylittäminen.

  Katso lisää
 • Clarion Hotel Copenhagen Airport
  From162€Yömaksu

  Clarion Hotel Copenhagen Airportstars

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Ellehammersvej 20 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 30 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4047 reviewsBased on 4047 reviews

  Sekä liike- että lomamatkailijoille sopiva hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Kööpenhaminassa, lyhyen matkan päässä kansainväliseltä lentokentältä. Julkisen liikenteen pysäkit sijaitsevat vain 100 metrin päässä hotellilta. Uimaranta on 1,5 km päässä, ja kaupungin keskustaan on autolla lyhyt matka. Tyylikäs ja ylellinen hotelli tarjoaa vieraille hiljaisuutta ja rauhaa kauniisti sisustetuissa huoneissa. Täydellinen tapa rentoutuminen kiireisen päivän päätteeksi! Vieraat voivat hemmotella itseään myös spassa, joka takaa todellisen rentoutumishetken. Tämän hotellin täydellinen yksityiskohtiin tarkasti paneutuva palvelu tekee vieraisiin varmasti vaikutuksen.

  Katso lisää
 • Bertrams Hotel
  From125€Yömaksu

  Bertrams HotelstarsGreenProgram Icon

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Vesterbrogade 107 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 966 reviewsBased on 966 reviews

  Ihastuttava, vain aikuisille tarkoitettu hotelli sijaitsee kohteessa Copenhagen. 1. 2 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 5. 5 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailla on lentoasemalle noin 12. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 8. 0 kilometrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 47 makuuhuonetta. Majoitus sijaitsee vuonna 1896 valmistuneessa rakennuksessa, joka on uusittu täysin vuonna 2006. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Majoituksen suunnittelussa on ollut tavoitteena noudattaa tiukimpia ympäristöstandardeja ja sillä on Green Globe 21-sertifikaatti. Liikematkaajat arvostavat hotellin tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Cphliving
  From204€Yömaksu

  Cphlivingstars

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Langebrogade 1a 1a - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 294 reviewsBased on 294 reviews

  CPHLIVING on kelluva boutique-hotelli, jonka sisustus on yhdistelmä varta vasten suunniteltuja kalusteita ja tanskalaisia klassikkohuonekaluja. Yhdistävänä teemana on merellisyys sekä teräksen ja laadukkaan puumateriaalin käyttö. Huoneista avautuu näköala elämää sykkivään satamaan – ja samoja näkymiä voi katsella myös suihkussa ollessa. Hotelli sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä Kööpenhaminan keskustasta. Lähellä olevan bussipysäkin vuoksi sieltä on myös hyvät yhteydet muualle Kööpenhaminaan.

  Katso lisää
 • Hotel Kong Frederik
  From121€Yömaksu

  Hotel Kong FrederikstarsGreenProgram Icon

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Vester voldgade 25 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1298 reviewsBased on 1298 reviews

  Tämä korkealuokkainen hotelli sijaitsee Kööpenhaminan keskustassa, vain lyhyen matkan päässä Kaupungintalon aukiolta, Ströget-ostoskadulta ja Tivolista. 200 metrin päässä hotellista on julkisen liikenteen pysäkki. Tyylikäs liikematkahotelli tarjoaa vierailleen hienostuneen ja loisteliaan ympäristön. Mukavuutta huokuva hotelli on tyyliltään englantilainen, ja sen ensiluokkaisesti sisustetut, erittäin viihtyisät huoneet täyttävät vaativimmankin matkaajan tarpeet ja odotukset. Hotelli tarjoaa lukuisia erinomaisia tiloja ja palveluja vieraille, ja siellä on myös tunnelmaltaan viihtyisä, tyylikäs ravintola.

  Katso lisää
 • Mercur Copenhagen Hotel
  From118€Yömaksu

  Mercur Copenhagen Hotelstars

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Vester farimagsgade 17 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1213 reviewsBased on 1213 reviews

  Tämä hotelli sijaitsee Kööpenhaminan keskustassa, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Hotellilta pääsee helposti Kööpenhaminan maineikkaaseen Tivoliin, kuuluisalle Strøget-ostoskadulle ja kansallismuseoon. Hotelli sijaitsee vain lyhyen matkan päästä päärautatieasemalta ja lentoasemalta. Tässä upeassa hotellissa on silmäähivelevä arkkitehtuuri, joka sulautuu vaivattomasti historialliseen ympäristöönsä. Vierashuoneet on sisustettu kauniisti ja niissä on kaikki nykyaikaiset varusteet. Viehättävä hotelli tarjoaa vieraiden käyttöön laajan valikoiman tiloja ja palveluita.

  Katso lisää
 • Good Morning City Copenhagen Star
  From113€Yömaksu

  Good Morning City Copenhagen Starstars

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Colbjornsensgade 13 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 41 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1367 reviewsBased on 1367 reviews

  Nykyaikainen hotelli sijaitsee Kööpenhaminan Vesterbron alueen sydämessä, vain 100 metrin päässä päärautatieasemalta ja lyhyen kävelymatkan päässä kauniista Tivolin alueesta ja Tanskan kansallismuseosta. Se on täydellinen majapaikka, jos haluaa nauttia Tanskan pääkaupungista rennosti. Erinomainen sijainti, tilavat huoneet ja ensiluokkainen palvelu tekevät ystävällisestä hotellista erinomaisen valinnan matkailijoille, jotka etsivät mukavaa ja kätevää majoitusta. Tilavat ja mukavat huoneet on sisustettu harkiten. Niissä sisustuksen koruton eleganssi yhdistyy moderneihin mukavuuksiin taaten miellyttävän oleskelun. Hotellin viehättävässä ravintolassa tarjoillaan maittava aamiainen. Liikematkailijoiden palveluiden lisäksi hotellissa on myös kodikas baari, jossa on mukava rentoutua ystävien kanssa virkistävän juoman äärellä, kun takana on kokousten tai nähtävyyksien täyttämä päivä.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  62  Hotelleja kohteessa Kööpenhamina
Sivu  1  bruges ikke i Finland  7
 

Tietoja kohteesta Kööpenhamina

  Copenhagen is the capital and principal city of Denmark. It is a very clean and well-looked-after city with lovely canals and bridges, not to mention friendly inhabitants. Copenhagen’s main tourist attractions are: the old Tivoli Fun Park, which was inspired by Walt Disney and holds shows and plays – it also has good restaurants and fireworks displays; the statue of the Little Siren; the Amalienborg Palace; the Rosenborg Palace; the aquarium; the botanical gardens; the Carlsberg brewery, where you can watch the beer being made and even sample some; the attractive pedestrian area of Stroget, with its luxurious boutiques and restaurants; the National Museum, which is the most important one in Scandinavia; the Town Vestibule, which has a tower that provides panoramic views; the zoo and the Christiania shops. You could always just sit back and enjoy a coffee and Danish at one of the many fine cafes. The nightlife is very good, especially around Nyhavn. There are numerous hotels to suit all tastes and budgets. A good way to get to know the city is to cycle around it. The sight of cruise liners coming and going from the port is a sight to behold. Visit Copenhagen, you won’t regret it.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Kööpenhamina

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews