Hotelleja kohteessa Kööpenhamina

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Kööpenhamina

KööpenhaminaFrom  91€

Tarjoushotellit Kööpenhamina

 • Hotel Skt. Annae
  From259€Yömaksu

  Hotel Skt. Annaestars

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Sankt annae plads 18-20 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 49 Mielipiteitä

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Copenhagen. Kokonaisuutena tiloissa on 145 huonetta. Majoitus on rakennettu vuonna 1854 ja se on peruskorjattu vuonna 2018. Vieraat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Andersen Boutique Hotel
  From239€Yömaksu

  Andersen Boutique Hotelstars

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Helgolandsgade 12 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3339 reviewsBased on 3339 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Copenhagen. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vierailijat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. . Vierailijoilla on lentoasemalle noin 9. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 69 makuuhuonetta. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn huoneisiin. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Scandic Copenhagen
  From309€Yömaksu

  Scandic Copenhagenstars

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Vester sogade 6 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2966 reviewsBased on 2966 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Copenhagen. 400 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 0 kilometrin päässä hotellilta. Matkailijat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Lähin uimaranta on 8. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 2. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka on 10. 0 kilometrin päässä satamasta. 486 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2000. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikkiystävällinen hotelli. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vierailijat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituksessa. Matkailijat voivat rentoutua täysin terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla.

  Katso lisää
 • Generator Copenhagen
  From120€Yömaksu

  Generator Copenhagenstars

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Adelgade 5-7 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 34 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3047 reviewsBased on 3047 reviews

  Kodikas hostelli sijaitsee kohteessa Copenhagen. 1. 2 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hostelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Majoituksessa on yhteensä 175 mukavaa huonetta. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Hostelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Matkailijat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Good Morning City Copenhagen Star
  From142€Yömaksu

  Good Morning City Copenhagen Starstars

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Colbjornsensgade 13 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 40 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1325 reviewsBased on 1325 reviews

  Nykyaikainen hotelli sijaitsee Kööpenhaminan Vesterbron alueen sydämessä, vain 100 metrin päässä päärautatieasemalta ja lyhyen kävelymatkan päässä kauniista Tivolin alueesta ja Tanskan kansallismuseosta. Se on täydellinen majapaikka, jos haluaa nauttia Tanskan pääkaupungista rennosti. Erinomainen sijainti, tilavat huoneet ja ensiluokkainen palvelu tekevät ystävällisestä hotellista erinomaisen valinnan matkailijoille, jotka etsivät mukavaa ja kätevää majoitusta. Tilavat ja mukavat huoneet on sisustettu harkiten. Niissä sisustuksen koruton eleganssi yhdistyy moderneihin mukavuuksiin taaten miellyttävän oleskelun. Hotellin viehättävässä ravintolassa tarjoillaan maittava aamiainen. Liikematkailijoiden palveluiden lisäksi hotellissa on myös kodikas baari, jossa on mukava rentoutua ystävien kanssa virkistävän juoman äärellä, kun takana on kokousten tai nähtävyyksien täyttämä päivä.

  Katso lisää
 • Scandic Sluseholmen
  From224€Yömaksu

  Scandic Sluseholmenstars

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Molestien 11 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1008 reviewsBased on 1008 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Copenhagen. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 1 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 10. 0 kilometrin matka. Hotelli sijaitsee 100 metrin päässä satamasta. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 215. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2016. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa on esteettömiä kylpyhuoneita, mikä lisää oleskelun mukavuutta. Miksi et ottaisi nelijalkaista ystävääsi mukaan tähän majoitukseen?Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Asiakkaat voivat nauttia herkullisista aterioista majoitusliikkeen ravintolassa. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille matkailijoille. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Savoy
  From163€Yömaksu

  Savoystars

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Vesterbrogade 34 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 36 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1094 reviewsBased on 1094 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Copenhagen. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 10. 0 kilometrin päässä hotellilta. Hotelli sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Lähin uimaranta on 5. 0 kilometrin päässä hotellilta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 800 metrin matka. Majoituspaikka on 10. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoituksessa on yhteensä 66 mukavaa makuuhuonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2004. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Copenhagen Island
  From255€Yömaksu

  Copenhagen Islandstars

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Kalvebod brygge 53 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 22 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2674 reviewsBased on 2674 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Copenhagen. 1. 1 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Majoitusliike sijaitsee 7. 5 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Kokonaisuutena tiloissa on 325 makuuhuonetta. Majoituspaikka on vuodelta 2006. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Asiakkaat voivat tuoda lemmikkinsä mukanaan, sillä tämä hotelli on lemmikkiystävällinen. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Hotelli tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Scandic Palace Copenhagen
  From303€Yömaksu

  Scandic Palace Copenhagenstars

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Raadhuspladsen 57 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2744 reviewsBased on 2744 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Copenhagen. Hotelli koostuu yhteensä 161 makuuhuoneesta. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2009. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia.

  Katso lisää
 • Richmond Hotel
  From158€Yömaksu

  Richmond Hotelstars

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Vester farimagsgade 33 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1082 reviewsBased on 1082 reviews

  Tyylikäs hotelli sijaitsee ensiluokkaisella paikalla Kööpenhaminan keskustassa. Matkailijat löytävät lähimmän metroaseman muutaman askeleen päästä, josta on helpot yhteydet kaupungin moniin kulttuuri- ja historiallisiin kohteisiin. Vieraat voivat nauttia vilkkaan kaupungin tarjonnasta, olivat he sitten liike- tai lomamatkalla. Hotellin tyylikkäät huoneet on sisustettu rauhallisilla neutraaleilla sävyillä, joita korostetaan muutamilla kirkkaammilla väreillä. Kaikissa huoneissa on modernit mukavuudet, kuten interaktiiviset taulutelevisiot ja maksuton Wi-Fi Internet-yhteys. Liikematkustajat voivat käyttää hotellin kokous- ja tapaamistiloja. Hotellin ravintolassa voi nauttia herkullisia aterioita.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  62  Hotelleja kohteessa Kööpenhamina
Sivu  1  bruges ikke i Finland  7
 

Tietoja kohteesta Kööpenhamina

  Copenhagen is the capital and principal city of Denmark. It is a very clean and well-looked-after city with lovely canals and bridges, not to mention friendly inhabitants. Copenhagen’s main tourist attractions are: the old Tivoli Fun Park, which was inspired by Walt Disney and holds shows and plays – it also has good restaurants and fireworks displays; the statue of the Little Siren; the Amalienborg Palace; the Rosenborg Palace; the aquarium; the botanical gardens; the Carlsberg brewery, where you can watch the beer being made and even sample some; the attractive pedestrian area of Stroget, with its luxurious boutiques and restaurants; the National Museum, which is the most important one in Scandinavia; the Town Vestibule, which has a tower that provides panoramic views; the zoo and the Christiania shops. You could always just sit back and enjoy a coffee and Danish at one of the many fine cafes. The nightlife is very good, especially around Nyhavn. There are numerous hotels to suit all tastes and budgets. A good way to get to know the city is to cycle around it. The sight of cruise liners coming and going from the port is a sight to behold. Visit Copenhagen, you won’t regret it.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Kööpenhamina

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews