Edulliset hotellit kohteessa Kööpenhamina

Katso sijainti kartassa.
Edulliset hotellit in Kööpenhamina

Edulliset hotellit kohteessa KööpenhaminaFrom  82€

Recommended Edulliset hotellit in Kööpenhamina

 • Cabinn City
  From90€Yömaksu

  Cabinn Citystars

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Mitchellsgate 14 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 32 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2325 reviewsBased on 2325 reviews

  Yksinkertainen hotelli, jonka sijaintipaikka on Copenhagen. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 352 makuuhuoneesta. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2012. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta.

  Katso lisää
 • Cabinn Express
  From90€Yömaksu

  Cabinn Expressstars

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Danasvej 32 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 300 reviewsBased on 300 reviews

  Kodikas hotelli, jonka sijaintipaikka on Copenhagen. 86 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Majoituspaikassa ei ole ympärivuorokautista vastaanottoa. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Generator Copenhagen
  From141€Yömaksu

  Generator Copenhagenstars

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Adelgade 5-7 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 35 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3137 reviewsBased on 3137 reviews

  Vaatimaton hostelli sijaitsee kohteessa Copenhagen. 1. 2 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Tiloihin kuuluu yhteensä 175 viihtyisää makuuhuonetta. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Hostelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Hostelli tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Steel House Copenhagen
  From146€Yömaksu

  Steel House Copenhagenstars

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Herholdtsgade 6 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 944 reviewsBased on 944 reviews

  Kodikas hostelli sijaitsee kohteessa Copenhagen. Majoituspaikassa on 253 mukavaa majoitustilaa. Majoituksen rakennusvuosi on 2017. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hostellissa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Cabinn Metro
  From81€Yömaksu

  Cabinn Metrostars

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Arne jakobsens alle 2 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 46 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1508 reviewsBased on 1508 reviews

  Kodikkaan hotellin sijaintipaikka on kohde Copenhagen. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä hotellilta. Lähin uimaranta on 8. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Hotellissa on 709 mukavaa majoitustilaa. Majoituksen palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä majoitustiloissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Cabinn Scandinavia
  From90€Yömaksu

  Cabinn Scandinaviastars

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Vodroffsvej, frederiksberg c 55 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 828 reviewsBased on 828 reviews

  Yksinkertaisen hotellin sijaintipaikka on kohde Copenhagen. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 400 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 7. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Vierailla on lentoasemalle noin 10. 0 kilometrin matka. Majoituspaikassa on 201 mukavaa majoitustilaa. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2012. Lisäksi hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusJotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade
  From128€Yömaksu

  Wakeup Copenhagen Bernstorffsgadestars

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Bernstorffsgade 35 35 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä

  Yksinkertainen hotelli, jonka sijaintipaikka on Copenhagen. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 585 huonetta. Majoituspaikka on vuodelta 2018. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Vieraiden erityistarpeet huomioiva hotelli tarjoaa muutaman huoneen, joihin pääsee pyörätuolilla. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Copenhagen Go Hotel
  From91€Yömaksu

  Copenhagen Go Hotelstars

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Gemmas alle 203 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 54 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 933 reviewsBased on 933 reviews

  Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla vain lyhyen kävelymatkan päässä Fields-ostoskeskuksesta ja keilahallita, lähellä E20-moottoritien liittymää 18. Läheltä löytyvät yhteydet Kööpenhaminan keskustaan, Ørestadeniin, Kööpenhaminan Bella-kongressikeskukseen sekä Malmöhön. Kööpenhaminan lentokentälle on vain kolmen minuutin ajomatka. Hotellin aulassa on vuorokauden ympäri auki oleva vastaanotto, kioski, valuutanvaihtopiste, sohvanurkkaus, jossa on kaapeli-TV sekä Internet-kahvila Wi-Fi-yhteydellä.

  Katso lisää
 • Annex Copenhagen
  From100€Yömaksu

  Annex Copenhagenstars

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Helgolandsgade 12 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 26 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 743 reviewsBased on 743 reviews

  Tämä ihastuttava, pieni hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Kööpenhaminan keskustassa. Hotelli toimii mainiona tukikohtana jokaiselle, joka haluaa tutustua kaupungin nähtävyyksiin, kuten Christiansborgin linnaan, vaikuttavaan Fredrikin kirkkoon, upeaan Tivoliin sekä Nyhavniin sekä moniin muihin. Tämä vain muutaman askeleen päässä rautatieasemalta sijaitseva perheyritys ottaa asiakkaansa vastaan lämpimän vieraanvaraisesti. Valoisat, kauniisti sisustetut huoneet ovat todellinen keidas, johon vetäytyä lepäämään ja keräämään voimia kiireisen päivän päätteeksi. Edullisessa hotellissa on useita jaettuja kylpyhuoneita ja vieraat voivat nauttia aamulla runsaan ja monipuolisen aamiaisen. Välipalaa saa hotellin myyntiautomaateista, ja vastaanoton ystävällinen henkilökunta on auttamassa kaikissa kysymyksissä ympäri vuorokauden.

  Katso lisää
 • Sleepcph
  From86€Yömaksu

  Sleepcphstars

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Nyrnberggade 23 - Kartta
   

  Vaatimaton hostelli kohteessa Copenhagen. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hostelli on 1. 3 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. Majoitusliike sijaitsee 2. 7 kilometrin päässä laskettelurinteistä. 450 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 1. 2 kilometrin päässä majoitukselta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 5. 4 kilometrin matka. 21 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2019. Lisäksi majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Kaikki huoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa ovat esteettömiä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Hostelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  13  Hotelleja kohteessa Kööpenhamina
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä