Edulliset hotellit kohteessa Kööpenhamina

Katso sijainti kartassa.
Edulliset hotellit in Kööpenhamina

Edulliset hotellit kohteessa KööpenhaminaFrom  55€

Recommended Edulliset hotellit in Kööpenhamina

 • Cabinn City
  From90€Yömaksu

  Cabinn Citystars

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Mitchellsgate 14 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 32 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2325 reviewsBased on 2325 reviews

  Yksinkertainen hotelli kohteessa Copenhagen. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin uimaranta on 5. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Majoitustilojen kokonaismäärä on 352. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2012. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Vieraat saavat käyttää pysäköintialuetta.

  Katso lisää
 • Steel House Copenhagen
  From83€Yömaksu

  Steel House Copenhagenstars

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Herholdtsgade 6 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 944 reviewsBased on 944 reviews

  Vaatimaton hostelli, jonka sijaintipaikka on Copenhagen. Majoituspaikka koostuu yhteensä 253 majoitustilasta. Majoituspaikka on perustettu vuonna 2017. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Matkailijat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Copenhagen Go Hotel
  From55€Yömaksu

  Copenhagen Go HotelstarsGreenProgram Icon

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Gemmas alle 203 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 54 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 933 reviewsBased on 933 reviews

  Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla vain lyhyen kävelymatkan päässä Fields-ostoskeskuksesta ja keilahallita, lähellä E20-moottoritien liittymää 18. Läheltä löytyvät yhteydet Kööpenhaminan keskustaan, Ørestadeniin, Kööpenhaminan Bella-kongressikeskukseen sekä Malmöhön. Kööpenhaminan lentokentälle on vain kolmen minuutin ajomatka. Hotellin aulassa on vuorokauden ympäri auki oleva vastaanotto, kioski, valuutanvaihtopiste, sohvanurkkaus, jossa on kaapeli-TV sekä Internet-kahvila Wi-Fi-yhteydellä.

  Katso lisää
 • Sleepcph
  From69€Yömaksu

  Sleepcphstars

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Nyrnberggade 23 - Kartta
   

  Kodikas hostelli, jonka sijaintipaikka on Copenhagen. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vieraat pääsevät tutustumaan suosituimpiin viihdetarjonnan keskuksiin 1. 3 kilometrin päässä. Majoitusliike sijaitsee 2. 7 kilometrin päässä laskettelurinteistä. 450 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 1. 2 kilometrin päässä hostellilta. Vierailla on lentoasemalle noin 5. 4 kilometrin matka. Hostellissa on 21 mukavaa makuuhuonetta. Tämä hostelli on remontoitu vuonna 2020. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Hostelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Rakennuksen yleiset tilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoituspaikassa on myös liikuntarajoitteisille soveltuva huone. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Generator Copenhagen
  From86€Yömaksu

  Generator Copenhagenstars

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Adelgade 5-7 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 35 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3137 reviewsBased on 3137 reviews

  Vaatimaton hostelli sijaitsee kohteessa Copenhagen. 1. 2 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Tiloihin kuuluu yhteensä 175 viihtyisää makuuhuonetta. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Hostelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Hostelli tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade
  From82€Yömaksu

  Wakeup Copenhagen Bernstorffsgadestars

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Bernstorffsgade 35 35 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä

  Yksinkertainen hotelli, jonka sijaintipaikka on Copenhagen. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 585 huonetta. Majoituspaikka on vuodelta 2018. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Vieraiden erityistarpeet huomioiva hotelli tarjoaa muutaman huoneen, joihin pääsee pyörätuolilla. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • CABINN Copenhagen
  From95€Yömaksu

  CABINN Copenhagenstars

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Arni magnussons gade 1 - Kartta
   

  Kodikas hotelli sijaitsee kohteessa Copenhagen. 800 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitukselta hyvät yhteydet. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Lähin uimaranta on 6. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Majoituspaikka on 7. 0 kilometrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 1200 huonetta. Majoituksen rakennusvuosi on 2019. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto on auki koko päivän. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Cabinn Metro
  From82€Yömaksu

  Cabinn Metrostars

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Arne jakobsens alle 2 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 46 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1508 reviewsBased on 1508 reviews

  Vaatimaton hotelli kohteessa Copenhagen. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Hotelli sijaitsee 8. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituksessa on yhteensä 709 mukavaa majoitustilaa. Hotellissa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Tämän hotellin yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Hotel Amager
  From130€Yömaksu

  Hotel Amagerstars

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Amagerbrogade 29 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 211 reviewsBased on 211 reviews

  Yksinkertainen hotelli, jonka sijaintipaikka on Copenhagen. Tiloihin kuuluu yhteensä 25 viihtyisää huonetta. Lisäksi majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa.

  Katso lisää
 • Zleep Hotel Ballerup
  From87€Yömaksu

  Zleep Hotel Ballerupstars

  Ballerup, Kööpenhamina , Marbakvej 6 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 141 reviewsBased on 141 reviews

  Kodikas hotelli on kohteessa Ballerup. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike sijaitsee 1. 0 kilometrin säteellä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 19. 0 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 130 huoneesta. Majoitus rakennettiin vuonna 2007. Matkailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Majoituksessa ei ole ympärivuorokautista vastaanottoa. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Riad tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 6 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  11  Hotelleja kohteessa Kööpenhamina
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä