Hotelleja kohteessa Bangkok

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Bangkok

BangkokFrom  11€

Tarjoushotellit Bangkok

 • Haven't Met Hotel Silom
  From45€Yömaksu

  Haven't Met Hotel Silomstars

  Silom, Bangkok , 188-188/1 soi pipat silom 2 188-188/1 188-188/1 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 203 reviewsBased on 203 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Silom. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitusliikkeeltä hyvät yhteydet. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoitukselta. Vierailla on lentoasemalle noin 35. 0 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 72 viihtyisää makuuhuonetta. Majoitus rakennettiin vuonna 2017. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Vierailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Narai
  From38€Yömaksu

  Naraistars

  Silom, Bangkok , Silom road 222 -
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1811 reviewsBased on 1811 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Silom. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on 2. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 30. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 40. 0 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 300 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 472 majoitustilaa. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2004. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Vierailijat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Amari Watergate Bangkok
  From99€Yömaksu

  Amari Watergate Bangkokstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , Petchaburi road, pratunam, rajthevi 847 -
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 7711 reviewsBased on 7711 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Pratunam-Petchburi. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 2. 5 kilometrin matka. 569 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2016. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Majoituspaikassa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Vieraat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille matkailijoille. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä hotelli sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla matkailijoiden makuhermoja hemmotellaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Nasa Vegas
  From18€Yömaksu

  Nasa Vegasstars

  Ramkamhaeng, Bangkok , Ramkhamhaeng rd. 44 -
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 95 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1883 reviewsBased on 1883 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Ramkamhaeng. 10. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli sijaitsee 4. 1 kilometrin päässä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 674. Majoituspaikka on vuodelta 2000. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Banyan Tree Bangkok
  From178€Yömaksu

  Banyan Tree BangkokstarsGreenProgram Icon

  Sathorn, Bangkok , South sathon road, sathon 21/100 -
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 8080 reviewsBased on 8080 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ylellinen hotelli, joka sijaitsee kohteessa Sathorn. Hotelli on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoitusliikkeeltä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 32. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 216 makuuhuoneesta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2002. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Tämän hotellin yleiset tilat ovat esteettömät. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusKestävään toimintaan sitoutunut majoituspaikka on saanut Earth Check-sertifikaatin. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille asiakkaille. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Majoituksen tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vieraille. Hotellin tarjoamat terveys- ja hyvinvointipalvelut takaavat täydellisen virkistäytymisen ja rentoutumisen. Asiakkaat pääsevät maistelemaan lukuisia kulinaristisia erikoisuuksia ja kaikenlaisille matkailijoille on tarjolla jotakin. Majoituspaikan monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Vismaya Suvarnaphumi Luxury Resort
  From24€Yömaksu

  Vismaya Suvarnaphumi Luxury Resortstars

  Suvarnabhumi Airport, Bangkok , 15 soi 43, kingkaew rd.ratchateva amphoe bangphil 98 -
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 935 reviewsBased on 935 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Suvarnabhumi Airport. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 18. 3 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailla on lentoasemalle noin 12. 0 kilometrin matka. Hotellissa on 67 mukavaa majoitustilaa. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraat saavat käyttää pysäköintialuetta. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Novotel Bangkok Silom Road
  From70€Yömaksu

  Novotel Bangkok Silom Roadstars

  Silom, Bangkok , Silom road, bangrak 320 -
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3959 reviewsBased on 3959 reviews

  Ihastuttava hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Silom. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vieraat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Majoitusliike sijaitsee 1. 0 kilometrin säteellä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Vierailla on lentoasemalle noin 33. 7 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 216 viihtyisää makuuhuonetta. Majoitus rakennettiin vuonna 2010. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on auki koko päivän. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Tämä on liikuntarajoitteisille soveltuva majoitus, jonka kaikki yleiset tilat ja kylpyhuoneet ovat esteettömiä sekä liikuntarajoitteisille henkilöille sopivia. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille asiakkaille. Asiakkaat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Shangri-La Hotel, Bangkok
  From176€Yömaksu

  Shangri-La Hotel, Bangkokstars

  Bangkok Riverside, Bangkok , Soi wat suan plu, new road, bangrak 89 -
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 11032 reviewsBased on 11032 reviews

  Upea hotelli kohteessa Riverside. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 45. 0 kilometrin matka. Hotelli sijaitsee 20 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 802 huonetta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2010. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Tämän majoituksen yleiset tilat ovat esteettömät. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vierailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Vieraat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Kokoustilat kuuluvat hotellin varustukseen. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen ja edistävät vartalon terveyttä ja hyvää kuntoa. Vieraat voivat kerätä voimia töiden tai nähtävyyksien täyttämän pitkän päivän jälkeen nauttien herkullisesta ateriasta jossain majoitusliikkeen ravintoloista. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Pathumwan Princess Hotel
  From131€Yömaksu

  Pathumwan Princess Hotelstars

  Siam - Ratchadamri, Bangkok , Mbk center, phayathai road, wangmai, pathumwan 444 -
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 7176 reviewsBased on 7176 reviews

  Upea hotelli, jonka sijaintipaikka on Siam-Ratchadamri. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Hotelli on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Vieraat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 45. 0 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 455 huoneesta. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2010. Internet-yhteys on käytettävissä julkisissa tiloissa langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMajoituksen tarjoamat terveys- ja hyvinvointipalvelut takaavat täydellisen virkistäytymisen ja rentoutumisen. Matkailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä majoituspaikka sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Centara Grand at CentralWorld
  From133€Yömaksu

  Centara Grand at CentralWorldstars

  Siam - Ratchadamri, Bangkok , Rama 1 rd, pathumwan 999/99 -
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3536 reviewsBased on 3536 reviews

  Hienostunut hotelli kohteessa Siam-Ratchadamri. 300 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 250 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 505 majoitustilasta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2008. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Rakennuksen yleiset tilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Hotellissa on myös liikuntarajoitteisille soveltuva huone. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Lisäksi tämä majoituspaikka on tehnyt merkittäviä parannuksia ympäristöasioissa, tavoitteena vähentää ympäristövaikutuksia ja sille on myönnetty Earth Check-sertifikaatti. Asiakkaat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Matkailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Majoituspaikka tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville vierailijoille. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen majoituspaikassa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Asiakkaat voivat herkutella laajalla valikoimalla herkkuja, joita hotelli tarjoaa. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  680  Hotelleja kohteessa Bangkok
Sivu  1  bruges ikke i Finland  68
 

Tietoja kohteesta Bangkok

  Bangkok is the capital city of Thailand, on the banks of the River Chao Phraya, near its mouth on the Gulf of Thailand. It is a dynamic, exotic, affordable city full of skyscrapers, temples, sophisticated shopping centres, interesting nightlife as well as quality hotels and restaurants. You will be amazed by the Grand Palace, a complex of buildings and temples with spectacular architecture. Here you can see the Reclining Buddha; ask him for a wish, as this is the tradition. You can have a traditional massage at the Wat Pho temple, the largest and oldest in Bangkok. The city is also home to the National Museum, the largest in Asia. The Wat Traimit temple houses the Golden Buddha, a figure three metres high and over 5 tons in weight. Don't miss the elegant Wimanmek Golden Teak Palace and the Suan Pakkad Palace and its beautiful gardens. On Siam Square, near the World Trade Centre, visit the exotic Erawan Shrine, go shopping in the traditional market of Chatuchak (open on Saturdays and Sundays only), or visit Chinatown. Other attractions and activities to do in the city are Dusit Zoo, the Planetarium, various fun fairs, safaris, golf courses, horse riding and much more... Bangkok will delight you with its past and its present.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Bangkok

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews