Hotelleja kohteessa Bangkok

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Bangkok

BangkokFrom  11€

Tarjoushotellit Bangkok

 • Nasa Vegas
  From18€Yömaksu

  Nasa Vegasstars

  Ramkamhaeng, Bangkok , Ramkhamhaeng rd. 44 -
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 95 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1878 reviewsBased on 1878 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Ramkamhaeng. 10. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituspaikka sijaitsee 4. 1 kilometrin säteellä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Vieraiden käytössä on yhteensä 674 majoitustilaa. Majoitus on perustettu vuonna 2000. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Convenient Park Bangkok Sukhumvit
  From18€Yömaksu

  Convenient Park Bangkok Sukhumvitstars

  Sukhumvit, Bangkok , 12 soi sukhumvit 62/3 -
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 303 reviewsBased on 303 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Sukhumvit. Majoitusliike sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Majoituksessa on 257 mukavaa makuuhuonetta. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2010. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Hotel Royal Bangkok @ Chinatown
  From39€Yömaksu

  Hotel Royal Bangkok @ Chinatownstars

  Bangkok Chinatown - Old City, Bangkok , Yaowaraj road (chinatown), sampanthawong 409-421/4 -
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 681 reviewsBased on 681 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, mukava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Chinatown-Old City. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 32. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 290 majoitustilasta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2014. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Asiakkaat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Hotellin tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille asiakkaille. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Dynasty Grande Hotel
  From56€Yömaksu

  Dynasty Grande Hotelstars

  Sukhumvit, Bangkok , 21 soi sukhumvit 6, sukhumvit road, klongtoey -
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 501 reviewsBased on 501 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Sukhumvit. 2. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitukselta hyvät yhteydet. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 28. 0 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 145 huonetta. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2014. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Asiakkaat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Vierailijat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia hotellissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Siam@Siam Design Hotel & Spa
  From81€Yömaksu

  Siam@Siam Design Hotel & Spastars

  Siam - Ratchadamri, Bangkok , Rama1 rd, wang mai, patumwan 865 -
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4780 reviewsBased on 4780 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Siam-Ratchadamri. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Matkailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Matkailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 2. 5 kilometrin matka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 203 majoitustilaa. Majoituspaikka on perustettu vuonna 2003. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Hotellin asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • The Peninsula Bangkok
  From393€Yömaksu

  The Peninsula Bangkokstars

  Bangkok Riverside, Bangkok , Charoennakorn road, klongsan 333 -
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5324 reviewsBased on 5324 reviews

  Ylellisen hotellin sijaintipaikka on kohde Riverside. 10. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike on 7. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähimmät julkisen liikenteen yhteydet sijaitsevat 1. 2 kilometrin päässä majoitusliikelta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 45. 0 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 370 makuuhuoneesta. Hotelli on perustettu vuonna 1998. Hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Kaikki tämän esteettömän hotellin kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Matkailijat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Asiakkaat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Asiakkaat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Majoituspaikka tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Asiakkaiden ei tarvitse lähteä mihinkään nauttiakseen erinomaisen aterian, sillä majoituspaikka tarjoaa useita herkullisia vaihtoehtoja aterioille. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Grande Centre Point Hotel Sukhumvit 55
  From117€Yömaksu

  Grande Centre Point Hotel Sukhumvit 55stars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit soi 55 (thonglo), klongton nua, wattana 300 -
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 388 reviewsBased on 388 reviews

  Upea hotelli kohteessa Sukhumvit. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vieraat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 29. 0 kilometrin matka. Majoituksessa on yhteensä 442 mukavaa majoitustilaa. Hotelli on perustettu vuonna 2016. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Vierailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Majoituksen tarjoamat terveys- ja hyvinvointipalvelut takaavat täydellisen virkistäytymisen ja rentoutumisen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Jasmine Resort
  From71€Yömaksu

  Jasmine Resortstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit soi 67-69, klongtoey-nua, wattana 1511 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 344 reviewsBased on 344 reviews

  Hienostunut majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Sukhumvit. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka koostuu yhteensä 244 majoitustilasta. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Asiakkaat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita majoitus tarjoaa. Majoituspaikan tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vierailijoille.

  Katso lisää
 • Dream Hotel Bangkok
  From71€Yömaksu

  Dream Hotel Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit soi 15, klong toey nua, wattana 10 -
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 50 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3561 reviewsBased on 3561 reviews

  Ylellinen hotelli, jonka sijaintipaikka on Sukhumvit. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. 400 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 35. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 195 majoitustilaa. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Vierailijat voivat tuoda lemmikkinsä mukanaan, sillä tämä hotelli on lemmikkiystävällinen. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusAsiakkaat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Vierailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Radisson Blu Plaza Bangkok
  From98€Yömaksu

  Radisson Blu Plaza Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , 489 sukhumvit road, wattana, klongtoey-nua -
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2436 reviewsBased on 2436 reviews

  Hienostuneen hotellin sijaintipaikka on kohde Sukhumvit. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Matkailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Vierailla on lentoasemalle noin 30. 0 kilometrin matka. Majoituksessa on yhteensä 290 mukavaa makuuhuonetta. Vierailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Tämä majoitus on esteetön. Käytettävissä on -1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Asiakkaat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Rentoutusta kaipaavat vieraat voivat valita erittäin laajasta terveyspalveluvaihtoehtojen tarjonnasta. Liikematkaajat arvostavat majoituspaikan tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  631  Hotelleja kohteessa Bangkok
Sivu  1  bruges ikke i Finland  64
 

Tietoja kohteesta Bangkok

  Bangkok is the capital city of Thailand, on the banks of the River Chao Phraya, near its mouth on the Gulf of Thailand. It is a dynamic, exotic, affordable city full of skyscrapers, temples, sophisticated shopping centres, interesting nightlife as well as quality hotels and restaurants. You will be amazed by the Grand Palace, a complex of buildings and temples with spectacular architecture. Here you can see the Reclining Buddha; ask him for a wish, as this is the tradition. You can have a traditional massage at the Wat Pho temple, the largest and oldest in Bangkok. The city is also home to the National Museum, the largest in Asia. The Wat Traimit temple houses the Golden Buddha, a figure three metres high and over 5 tons in weight. Don't miss the elegant Wimanmek Golden Teak Palace and the Suan Pakkad Palace and its beautiful gardens. On Siam Square, near the World Trade Centre, visit the exotic Erawan Shrine, go shopping in the traditional market of Chatuchak (open on Saturdays and Sundays only), or visit Chinatown. Other attractions and activities to do in the city are Dusit Zoo, the Planetarium, various fun fairs, safaris, golf courses, horse riding and much more... Bangkok will delight you with its past and its present.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Bangkok

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews