Hotelleja kohteessa Bangkok

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Bangkok

BangkokFrom  13€

Tarjoushotellit Bangkok

 • Hotel Royal Bangkok @ Chinatown
  From38€Yömaksu

  Hotel Royal Bangkok @ Chinatownstars

  Bangkok Chinatown - Old City, Bangkok , Yaowaraj road (chinatown), sampanthawong 409-421/4 -
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 664 reviewsBased on 664 reviews

  Kohteessa Chinatown-Old City sijaitseva, mukava majoitus sopii perheille erinomaisesti. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Matkailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Vierailla on lentoasemalle noin 32. 0 kilometrin matka. 290 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2014. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Matkailijat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Majoituspaikan tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vierailijoille. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Nasa Vegas
  From20€Yömaksu

  Nasa Vegasstars

  Ramkamhaeng, Bangkok , Ramkhamhaeng rd. 44 -
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 95 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1866 reviewsBased on 1866 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Ramkamhaeng. 10. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka sijaitsee 4. 1 kilometrin päässä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Majoituksessa on 674 mukavaa huonetta. Hotelli on vuodelta 2000. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusJotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • A2 Hotel Bangkok
  From37€Yömaksu

  A2 Hotel Bangkokstars

  Suvarnabhumi Airport, Bangkok , 900 soi 12/1 bangna-trad road, km. 2 bangna 12/1 -
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 240 reviewsBased on 240 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Suvarnabhumi Airport. Matkailijat pääsevät tutustumaan suosituimpiin viihdetarjonnan keskuksiin 5. 0 kilometrin päässä. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 5 kilometrin päässä majoituksesta. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 3. 0 kilometrin matka. Hotellissa on 400 mukavaa makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2011. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Hotellin terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille vieraille. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Dynasty Grande Hotel
  From64€Yömaksu

  Dynasty Grande Hotelstars

  Sukhumvit, Bangkok , 21 soi sukhumvit 6, sukhumvit road, klongtoey -
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 499 reviewsBased on 499 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Sukhumvit. 2. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Hotelli sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 28. 0 kilometrin matka. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 145. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2014. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusHotellissa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Vieraat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Amaze Bangkok
  From30€Yömaksu

  Amaze Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , 11 soi sukhumvit 50, phrakanong, klongtoeiv 11 -
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 63 reviewsBased on 63 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Sukhumvit. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Useat julkiset liikennevälineet ovat vieraiden käytettävissä 1. 0 kilometrin päässä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 26. 5 kilometrin matka. Majoituksessa on 66 mukavaa makuuhuonetta. Hotellin rakennusvuosi on 2016. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Tämä on liikuntarajoitteisille soveltuva majoitus, jonka kaikki yleiset tilat ja kylpyhuoneet ovat esteettömiä sekä liikuntarajoitteisille henkilöille sopivia. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Galleria12 Sukhumvit Bangkok by Compass Hospitalit
  From44€Yömaksu

  Galleria12 Sukhumvit Bangkok by Compass Hospitalitstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit soi 12, sukhumvit road 81/83 -
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 503 reviewsBased on 503 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Sukhumvit. Majoituksessa on 164 mukavaa huonetta. Majoitus rakennettiin vuonna 2015. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Vieraat saavat käyttää pysäköintialuetta. Majoitus tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle.

  Katso lisää
 • Bossotel Inn Bangkok
  From41€Yömaksu

  Bossotel Inn Bangkokstars

  Bangkok Riverside, Bangkok , 55/8-14 soi charoenkrung 42/1 -
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 862 reviewsBased on 862 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Riverside. Huoneiden kokonaismäärä on 65. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Vierailijat voivat rentoutua ja virkistyä majoituspaikan hyvinvointipalveluiden tiloissa.

  Katso lisää
 • Siam@Siam Design Hotel & Spa
  From91€Yömaksu

  Siam@Siam Design Hotel & Spastars

  Siam - Ratchadamri, Bangkok , Rama1 rd, wang mai, patumwan 865 -
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4692 reviewsBased on 4692 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Siam-Ratchadamri. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitusliikkeeltä hyvät yhteydet. Hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 2. 5 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 203 huonetta. Majoitus on vuodelta 2003. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Joihinkin huoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Vieraat saavat käyttää pysäköintialuetta. Matkailijat ihastuvat majoituspaikassa tarjottaviin aterioihin. Majoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen ja edistävät vartalon terveyttä ja hyvää kuntoa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Convenient Park Bangkok Sukhumvit
  From20€Yömaksu

  Convenient Park Bangkok Sukhumvitstars

  Sukhumvit, Bangkok , 12 soi sukhumvit 62/3 -
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 302 reviewsBased on 302 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Sukhumvit. Asiakkaat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Huoneiden kokonaismäärä on 257. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2010. Majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen hotellissa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Ibis Styles Bangkok Sukhumvit 50
  From32€Yömaksu

  Ibis Styles Bangkok Sukhumvit 50stars

  Sukhumvit, Bangkok , 2026 11 sukhumvit 50 phra khanong khlong toei -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 107 reviewsBased on 107 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Sukhumvit. Kokonaisuutena tiloissa on 171 huonetta. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Kaikki majoitustilat tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa ovat esteettömiä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Asiakkaat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Majoitus tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Hotellin tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille matkailijoille. Majoituspaikan tarjoamat terveys- ja hyvinvointipalvelut takaavat täydellisen virkistäytymisen ja rentoutumisen. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla vieraiden makuhermoja hemmotellaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  578  Hotelleja kohteessa Bangkok
Sivu  1  bruges ikke i Finland  58
 

Tietoja kohteesta Bangkok

  Bangkok is the capital city of Thailand, on the banks of the River Chao Phraya, near its mouth on the Gulf of Thailand. It is a dynamic, exotic, affordable city full of skyscrapers, temples, sophisticated shopping centres, interesting nightlife as well as quality hotels and restaurants. You will be amazed by the Grand Palace, a complex of buildings and temples with spectacular architecture. Here you can see the Reclining Buddha; ask him for a wish, as this is the tradition. You can have a traditional massage at the Wat Pho temple, the largest and oldest in Bangkok. The city is also home to the National Museum, the largest in Asia. The Wat Traimit temple houses the Golden Buddha, a figure three metres high and over 5 tons in weight. Don't miss the elegant Wimanmek Golden Teak Palace and the Suan Pakkad Palace and its beautiful gardens. On Siam Square, near the World Trade Centre, visit the exotic Erawan Shrine, go shopping in the traditional market of Chatuchak (open on Saturdays and Sundays only), or visit Chinatown. Other attractions and activities to do in the city are Dusit Zoo, the Planetarium, various fun fairs, safaris, golf courses, horse riding and much more... Bangkok will delight you with its past and its present.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Bangkok

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews