Hotelleja kohteessa Bangkok

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Bangkok

BangkokFrom  11€

Tarjoushotellit Bangkok

 • Dream Hotel Bangkok
  From82€Yömaksu

  Dream Hotel Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit soi 15, klong toey nua, wattana 10 -
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 49 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3377 reviewsBased on 3377 reviews

  Hienostunut hotelli on homoystävällinen ja sijaitsee kohteessa Sukhumvit. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituspaikka on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. 400 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 35. 0 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 195 majoitustilaa. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Asiakkaat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Liikematkaajat arvostavat hotellin tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Vierailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Vieraat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Theorie Hotel Sukhumvit 107
  From23€Yömaksu

  Theorie Hotel Sukhumvit 107stars

  Sukhumvit, Bangkok , 4277, soi bearing 17, sukhumvit 107 rd . -
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 10 reviewsBased on 10 reviews

  Mukava hotelli on homoystävällinen ja sijaitsee kohteessa Sukhumvit. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 7 kilometrin päässä majoituspaikkalta. Lähimmät julkisen liikenteen yhteydet sijaitsevat 2. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 28. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 78 huonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2017. Vieraat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoituspaikka ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia huoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Asiakkaat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Asiakkaat ihastuvat majoituspaikassa tarjottaviin aterioihin. Kokoustilat kuuluvat hotellin varustukseen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Eastin Hotel Makkasan Bangkok
  From54€Yömaksu

  Eastin Hotel Makkasan Bangkokstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , New petchburi rd, makkasan 1091/343 -
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1602 reviewsBased on 1602 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Pratunam-Petchburi. Vierailla on lentoasemalle noin 19. 0 kilometrin matka. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 280. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Asiakkaat ihastuvat majoituksessa tarjottaviin aterioihin. Hemmottelua kaipaavat matkailijat voivat käyttää hyödykseen tarjottuja terveyspalveluja.

  Katso lisää
 • The Manhattan Sukhumvit Bangkok
  From47€Yömaksu

  The Manhattan Sukhumvit Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit road soi 15 13 -
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1269 reviewsBased on 1269 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Sukhumvit. 4. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Asiakkailla on lentoasemalle noin 1. 5 kilometrin matka. Huoneiden kokonaismäärä on 200. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2011. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Vieraat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Majoituksen tarjoamat terveys- ja hyvinvointipalvelut takaavat täydellisen virkistäytymisen ja rentoutumisen. Matkailijat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Ibis Styles Bangkok Sukhumvit 50
  From39€Yömaksu

  Ibis Styles Bangkok Sukhumvit 50stars

  Sukhumvit, Bangkok , 2026 11 sukhumvit 50 phra khanong khlong toei -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 96 reviewsBased on 96 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Sukhumvit. 171 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Kaikki tämän esteettömän majoituspaikan kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Matkailijat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Hotelli tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Asiakkaat voivat rentoutua ja virkistyä majoituspaikan hyvinvointipalveluiden tiloissa. Vierailijoiden ei tarvitse lähteä mihinkään nauttiakseen erinomaisen aterian, sillä majoitus tarjoaa useita herkullisia vaihtoehtoja aterioille. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • The Peninsula Bangkok
  From248€Yömaksu

  The Peninsula Bangkokstars

  Bangkok Riverside, Bangkok , Charoennakorn road, klongsan 333 -
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5182 reviewsBased on 5182 reviews

  Upea hotelli on kohteessa Riverside. 10. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike on 7. 0 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. Majoituspaikka on 1. 2 kilometrin päässä tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Vierailla on lentoasemalle noin 45. 0 kilometrin matka. Majoitustilojen kokonaismäärä on 370. Hotelli on vuodelta 1998. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Hotelli tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 4 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vierailijat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Asiakkaat voivat nauttia majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluista. Liikematkailijoiden tilat ja palvelut ovat myös asiakkaiden käytössä. Useita ravintolavaihtoehtoja tarjoava majoitus vastaa kaikenlaisten vieraiden tarpeisiin. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Maduzi Hotel
  From119€Yömaksu

  Maduzi Hotelstars

  Sukhumvit, Bangkok , Ratchadaphisek road (corner of sukhumvit soi 16) 9/1 -
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 558 reviewsBased on 558 reviews

  Hienostunut hotelli on kohteessa Sukhumvit. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Vierailla on lentoasemalle noin 30. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka on 18. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoitus koostuu yhteensä 41 majoitustilasta. Majoituspaikka on vuodelta 2008. Vierailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Käytettävissä on 5 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Myös yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoituksessa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Amari Watergate Bangkok
  From112€Yömaksu

  Amari Watergate Bangkokstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , Petchaburi road, pratunam, rajthevi 847 -
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 7289 reviewsBased on 7289 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Pratunam-Petchburi. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vierailla on lentoasemalle noin 2. 5 kilometrin matka. Huoneiden kokonaismäärä on 569. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2016. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Matkailijat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille vierailijoille. Hotellin tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vierailijoille. Hotelli tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville vieraille. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Vierailijat pääsevät maistelemaan lukuisia kulinaristisia erikoisuuksia ja kaikenlaisille matkailijoille on tarjolla jotakin. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Diamond City Hotel
  From33€Yömaksu

  Diamond City Hotelstars

  Rajtaevee-Phayathai, Bangkok , Soi payanark, rama iv road 594/23 -
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 441 reviewsBased on 441 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Rajatevee- Phayathai. Kokonaisuutena tiloissa on 90 makuuhuonetta. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Hotel Royal Bangkok @ Chinatown
  From39€Yömaksu

  Hotel Royal Bangkok @ Chinatownstars

  Bangkok Chinatown - Old City, Bangkok , Yaowaraj road (chinatown), sampanthawong 409-421/4 -
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 633 reviewsBased on 633 reviews

  Kohteessa Chinatown-Old City sijaitseva, ihastuttava hotelli sopii perheille erinomaisesti. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Asiakkaat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 32. 0 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 290 viihtyisää huonetta. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2014. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Hotellissa on käytännölliset liikematkailijan tilat, jotka sopivat työmatkailijoille erinomaisesti. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  503  Hotelleja kohteessa Bangkok
Sivu  1  bruges ikke i Finland  51
 

Tietoja kohteesta Bangkok

  Bangkok is the capital city of Thailand, on the banks of the River Chao Phraya, near its mouth on the Gulf of Thailand. It is a dynamic, exotic, affordable city full of skyscrapers, temples, sophisticated shopping centres, interesting nightlife as well as quality hotels and restaurants. You will be amazed by the Grand Palace, a complex of buildings and temples with spectacular architecture. Here you can see the Reclining Buddha; ask him for a wish, as this is the tradition. You can have a traditional massage at the Wat Pho temple, the largest and oldest in Bangkok. The city is also home to the National Museum, the largest in Asia. The Wat Traimit temple houses the Golden Buddha, a figure three metres high and over 5 tons in weight. Don't miss the elegant Wimanmek Golden Teak Palace and the Suan Pakkad Palace and its beautiful gardens. On Siam Square, near the World Trade Centre, visit the exotic Erawan Shrine, go shopping in the traditional market of Chatuchak (open on Saturdays and Sundays only), or visit Chinatown. Other attractions and activities to do in the city are Dusit Zoo, the Planetarium, various fun fairs, safaris, golf courses, horse riding and much more... Bangkok will delight you with its past and its present.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Bangkok

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews