Hotelleja kohteessa Sukhumvit

Katso sijainti kartassa.
 • Dream Hotel Bangkok
  From40€Yömaksu

  Dream Hotel Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit soi 15, klong toey nua, wattana 10 -
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 50 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3586 reviewsBased on 3586 reviews

  Ylellinen hotelli, jonka sijaintipaikka on Sukhumvit. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. 400 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 35. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 195 majoitustilaa. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Vierailijat voivat tuoda lemmikkinsä mukanaan, sillä tämä hotelli on lemmikkiystävällinen. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusAsiakkaat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Vierailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Rembrandt Hotel Suites and Towers
  From58€Yömaksu

  Rembrandt Hotel Suites and Towersstars

  Sukhumvit, Bangkok , 19 sukhumvit soi 18, sukhumvit road -
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5399 reviewsBased on 5399 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Sukhumvit. Majoituspaikassa on 407 mukavaa majoitustilaa. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2010. Matkailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Vierailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Majoituspaikan asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Tämä viehättävä majoitus tarjoaa erilaisia maistuvia herkkuja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Maduzi Hotel
  From96€Yömaksu

  Maduzi Hotelstars

  Sukhumvit, Bangkok , Ratchadaphisek road (corner of sukhumvit soi 16) 9/1 -
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 592 reviewsBased on 592 reviews

  Hienostuneen hotellin sijaintipaikka on kohde Sukhumvit. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituspaikka on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Majoitusliike sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 30. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka on 18. 0 kilometrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 41 huonetta. Majoituspaikka on perustettu vuonna 2008. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Joihinkin huoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Hyvin varusteltu majoituspaikka, jossa on yhteensä 5 liikuntarajoitteisille soveltuvaa huonetta. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vieraat saavat käyttää pysäköintialuetta. Asiakkaat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Hotelli tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vierailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Liikematkaajat arvostavat majoituspaikan tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Woraburi Sukhumvit Hotel & Resort
  From17€Yömaksu

  Woraburi Sukhumvit Hotel & Resortstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit soi 4, klongtoey 128/1 -
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 24 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1264 reviewsBased on 1264 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Sukhumvit. 600 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. 300 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailla on lentoasemalle noin 21. 2 kilometrin matka. Majoituksessa on yhteensä 123 mukavaa makuuhuonetta. Hotelli rakennettiin vuonna 2001. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Vierailijat voivat saada ruumiin ja sielun tasapainoon majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Convenient Park Bangkok Sukhumvit
  From21€Yömaksu

  Convenient Park Bangkok Sukhumvitstars

  Sukhumvit, Bangkok , 12 soi sukhumvit 62/3 -
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 304 reviewsBased on 304 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Sukhumvit. Majoitusliike sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Majoituksessa on 257 mukavaa makuuhuonetta. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2010. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Jasmine City Hotel
  From65€Yömaksu

  Jasmine City Hotelstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit 23, klongtoey-nua, wattana, sukhumvit rd 2 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 677 reviewsBased on 677 reviews

  Hienostunut hotelli, jonka sijaintipaikka on Sukhumvit. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 20. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Asiakkaat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Vierailla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Huoneiden kokonaismäärä on 202. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2011. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Liikuntarajoitteiset vieraat ovat tervetulleita esteettömään majoitukseen, jossa on liikuntarajoitteisille soveltuvia makuuhuoneita. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vieraat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Vieraat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Vieraat voivat rentoutua täysin terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Radisson Suites Bangkok Sukhumvit
  From58€Yömaksu

  Radisson Suites Bangkok SukhumvitstarsGreenProgram Icon

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit 13, sukhumvit rd, klongtoey nua, wattana 23/2-3 -
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1746 reviewsBased on 1746 reviews

  Hienostunut hotelli on kohteessa Sukhumvit. 400 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitusliikkeeltä hyvät yhteydet. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Asiakkailla on lentoasemalle noin 21. 0 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 150 huoneesta. Tätä hotellia on remontoitu vuonna 2014. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Matkailijat toivotetaan tervetulleiksi ympäristöasiat huomioon ottavaan majoituspaikkaan. Vierailijat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • DoubleTree by Hilton Sukhumvit Bangkok
  From82€Yömaksu

  DoubleTree by Hilton Sukhumvit BangkokstarsGreenProgram Icon

  Sukhumvit, Bangkok , 18/1 sukhumvit soi 26, sukhumvit rd., klongtoey, -
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1952 reviewsBased on 1952 reviews

  Upea hotelli, jonka sijaintipaikka on Sukhumvit. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Matkailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Majoitusliike sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 45. 0 kilometrin matka. Majoituspaikassa on 177 mukavaa majoitustilaa. Majoituspaikka on vuodelta 2013. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikkiystävällinen majoituspaikka. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Majapaikan illallisravintolat tarjoavat laajan valikoiman maukkaita annoksia ja erilaisia juomia. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Hotel Verve Bangkok (Formerly Grand Tower Inn 55)
  From60€Yömaksu

  Hotel Verve Bangkok (Formerly Grand Tower Inn 55)stars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit 55, wattana 22/1 -
   

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Sukhumvit. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitukselta hyvät yhteydet. Asiakkaat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 24. 0 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 324 makuuhuoneesta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2019. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Hotellissa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Admiral Premier Sukhumvit
  From58€Yömaksu

  Admiral Premier Sukhumvitstars

  Sukhumvit, Bangkok , Soi 23 sukhumvit road 138 -
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1075 reviewsBased on 1075 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Sukhumvit. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 20. 0 kilometrin päässä majoituspaikkalta. Majoitusliike on 1. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 20. 0 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 112 majoitustilasta. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2015. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn huoneisiin. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille matkailijoille. Majoituspaikan tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille matkailijoille. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  182  Hotelleja kohteessa Sukhumvit
Sivu  1  bruges ikke i Finland  19
 

Suosituimmat hotellit kohteessa - Sukhumvit

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews