5 tähden hotellit kohteessa Bangkok

Katso sijainti kartassa.
5 tähden hotellit in Bangkok

5 tähden hotellit kohteessa BangkokFrom  5€

Recommended 5 tähden hotellit in Bangkok

 • Dream Hotel Bangkok
  From42€Yömaksu

  Dream Hotel Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit soi 15, klong toey nua, wattana 10 -
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 50 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3586 reviewsBased on 3586 reviews

  Ylellinen hotelli, jonka sijaintipaikka on Sukhumvit. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. 400 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 35. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 195 majoitustilaa. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Vierailijat voivat tuoda lemmikkinsä mukanaan, sillä tämä hotelli on lemmikkiystävällinen. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusAsiakkaat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Vierailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Pathumwan Princess Hotel
  From97€Yömaksu

  Pathumwan Princess Hotelstars

  Siam - Ratchadamri, Bangkok , Mbk center, phayathai road, wangmai, pathumwan 444 -
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 7176 reviewsBased on 7176 reviews

  Upea hotelli, jonka sijaintipaikka on Siam-Ratchadamri. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Hotelli on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Vieraat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 45. 0 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 455 huoneesta. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2010. Internet-yhteys on käytettävissä julkisissa tiloissa langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMajoituksen tarjoamat terveys- ja hyvinvointipalvelut takaavat täydellisen virkistäytymisen ja rentoutumisen. Matkailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä majoituspaikka sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • The Peninsula Bangkok
  From323€Yömaksu

  The Peninsula BangkokstarsGreenProgram Icon

  Bangkok Riverside, Bangkok , Charoennakorn road, klongsan 333 -
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5339 reviewsBased on 5339 reviews

  Ylellisen hotellin sijaintipaikka on kohde Riverside. 10. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike on 7. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähimmät julkisen liikenteen yhteydet sijaitsevat 1. 2 kilometrin päässä majoitusliikelta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 45. 0 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 370 makuuhuoneesta. Hotelli on perustettu vuonna 1998. Hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Kaikki tämän esteettömän hotellin kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Matkailijat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Asiakkaat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Asiakkaat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Majoituspaikka tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Asiakkaiden ei tarvitse lähteä mihinkään nauttiakseen erinomaisen aterian, sillä majoituspaikka tarjoaa useita herkullisia vaihtoehtoja aterioille. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Lit Bangkok Hotel & Residence
  From64€Yömaksu

  Lit Bangkok Hotel & Residencestars

  Siam - Ratchadamri, Bangkok , Soi kasemsan 1, rama 1 road, pathumwan 36/1 -
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä

  Upea hotelli kohteessa Siam-Ratchadamri. 150 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 45. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 127 majoitustilaa. Majoituspaikka on vuodelta 2011. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusAsiakkaat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Matkailijat ihastuvat majoituspaikassa tarjottaviin aterioihin. Matkailijat voivat rentoutua päivän päätteeksi majoituksen monipuolisten terveyspalvelujen parissa. Majoitus tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Pullman Bangkok Grande Sukhumvit
  From88€Yömaksu

  Pullman Bangkok Grande Sukhumvitstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit 21 asoke road 30 -
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä

  Hienostunut hotelli sijaitsee kohteessa Sukhumvit. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 30. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 35. 0 kilometrin matka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 325 makuuhuonetta. Majoitus rakennettiin vuonna 2007. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Riad tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Kokoustilat kuuluvat hotellin varustukseen. Matkailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Rauhaa ja hiljaisuutta etsiville tämä majoituspaikka ja sen laaja terveys- ja hyvinvointipalvelujen valikoima takaavat parhaan majoitusvaihtoehdon. Matkailijoiden ei tarvitse lähteä mihinkään nauttiakseen erinomaisen aterian, sillä majoituspaikka tarjoaa useita herkullisia vaihtoehtoja aterioille. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Millennium Hilton Bangkok
  From81€Yömaksu

  Millennium Hilton Bangkokstars

  Bangkok Riverside, Bangkok , Charoennakorn road, klongsan 123 -
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 6767 reviewsBased on 6767 reviews

  Ylellisen hotellin sijaintipaikka on kohde Riverside. 10. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Hotelli on 5. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Julkiset liikennevälineet ovat matkailijat käytettävissä 2. 0 kilometrin päässä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 39. 0 kilometrin matka. Huoneiden kokonaismäärä on 533. Hotelli tarjoaa vieraiden käyttöön Internet-yhteyden. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Matkailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Hotelli on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Rauhaa ja hiljaisuutta etsiville tämä majoitus ja sen laaja terveys- ja hyvinvointipalvelujen valikoima takaavat parhaan majoitusvaihtoehdon. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Al Meroz Hotel Bangkok
  From32€Yömaksu

  Al Meroz Hotel Bangkokstars

  Ramkamhaeng, Bangkok , Soi ramkhamhaeng 5, ramkhamhaeng road 4 -
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 176 reviewsBased on 176 reviews

  Ylellinen hotelli sijaitsee kohteessa Ramkamhaeng. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike on 3. 0 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. 20 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 17. 0 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 242 huonetta. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Liikematkailijoiden tilat ja palvelut ovat myös asiakkaiden käytössä. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • 137 Pillars Residences Bangkok
  From149€Yömaksu

  137 Pillars Residences Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , 59/1 39,khlong toei nuea,watthana 59/1 -
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä

  Hienostuneen hotellin sijaintipaikka on kohde Sukhumvit. 900 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitusliikkeeltä hyvät yhteydet. Majoitusliike sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Vierailla on lentoasemalle noin 20. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 213 majoitustilasta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2016. Matkailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Tämän hotellin yleiset tilat ovat esteettömät. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Majoituspaikka tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Majoitus tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville asiakkaille. Matkailijat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Majoitus tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Hansar Bangkok
  From116€Yömaksu

  Hansar Bangkokstars

  Siam - Ratchadamri, Bangkok , Soi mahadlekluang 2 rajdamri road 3/250 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3213 reviewsBased on 3213 reviews

  Ylellinen hotelli sijaitsee kohteessa Siam-Ratchadamri. Majoituksessa on 94 mukavaa makuuhuonetta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2010. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Vierailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Vierailijat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Muse Bangkok Langsuan MGallery
  From128€Yömaksu
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4010 reviewsBased on 4010 reviews

  Kohteessa Langsuan-Wireless Road sijaitseva, ylellinen hotelli on tarkoitettu ainoastaan aikuisille. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Hotelli sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Vierailla on lentoasemalle noin 33. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 174 majoitustilaa. Majoitus rakennettiin vuonna 2009. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vierailijat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Asiakkaat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Asiakkaat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Vierailijat pääsevät maistelemaan lukuisia kulinaristisia erikoisuuksia ja kaikenlaisille matkailijoille on tarjolla jotakin. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  93  Hotelleja kohteessa Bangkok
Sivu  1  bruges ikke i Finland  10
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä