Hotelleja kohteessa Marmaris

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Marmaris

MarmarisFrom  12€

Tarjoushotellit Marmaris

 • Motto Premium Marmaris
  From96€Yömaksu

  Motto Premium Marmarisstars

  Marmaris, Marmaris , Kemal seyfettin elgin bulvari,no:59/1, mugla 59 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 80 reviewsBased on 80 reviews

  Mukava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Marmaris, on erinomainen vaihtoehto perheille. 1. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 150 metrin päässä majoitusliikkeestä. Tiloihin kuuluu yhteensä 69 viihtyisää makuuhuonetta. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2018. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Hotelli on suunniteltu niin, että vieraiden oleskelu olisi mahdollisimman vaivatonta, ja siellä on liikuntarajoitteisille soveltuvia kylpyhuoneita. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Hotelli tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Vierailijat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Matkailijat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita majoituspaikka tarjoaa. Majoituspaikka tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Poseidon Hotel Marmaris Adult Only 16+
  From102€Yömaksu

  Poseidon Hotel Marmaris Adult Only 16+stars

  Marmaris, Marmaris , Uzun yali cad. 207 sk. 116 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 586 reviewsBased on 586 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Marmaris. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 350 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Hotelli sijaitsee meren rannalla. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 50. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 2. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoitus koostuu yhteensä 232 huoneesta. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2014. Lisäksi majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. 3 huonetta jotka soveltuvat liikuntarajoitteisille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Matkailijat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituspaikassa. Hemmottelua kaipaavat vierailijat voivat käyttää hyödykseen tarjottuja terveyspalveluja. Asiakkaat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Aika ei käy pitkäksi tässä majoituksessa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Asiakkaat voivat harrastaa liikuntaa tai osallistua tiloissa järjestettävään toimintaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Maya World Marmaris
  From48€Yömaksu

  Maya World Marmarisstars

  Icmeler - Marmaris, Marmaris , Cumhuriyet mahallesi istiklal caddesi icmeler 3 - Kartta
   

  Kohteessa Icmeler Marmaris sijaitseva, mukava hotelli sopii perheille erinomaisesti. 280 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli sijaitsee 130 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraiden käytössä on yhteensä 180 huonetta. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2012. Asiakkaat voivat hyödyntää Wi-Fi-yhteyttä julkisissa tiloissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituspaikassa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Grand Pasa Hotel
  From133€Yömaksu

  Grand Pasa Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Armutalan mah. 129.sok no:11 / marmaris / mugla 15 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2670 reviewsBased on 2670 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ylellinen hotelli, joka sijaitsee kohteessa Marmaris. 2. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on 1. 5 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. 350 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Hotelli sijaitsee 500 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotelli on 3. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikassa on yhteensä 280 mukavaa majoitustilaa. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2016. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Vierailijat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen asiakkaisiin. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Club Amaris
  From43€Yömaksu

  Club Amarisstars

  Marmaris, Marmaris , Ismet kamil oner cad. 171.sokak 4 - Kartta
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 411 reviewsBased on 411 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ihastuttava huoneisto, joka sijaitsee kohteessa Marmaris. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Huoneisto on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. 80 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Huoneisto sijaitsee 650 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikka on 2. 4 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 65 makuuhuoneesta. Majoituspaikan rakennusvuosi on 2001. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto on auki koko päivän. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Vieraat ihastuvat majoituspaikassa tarjottaviin aterioihin. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla asiakkaiden makuhermoja hemmotellaan. Vierailijat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Aegean Princess
  From40€Yömaksu

  Aegean Princessstars

  Marmaris, Marmaris , Hatipirimi mah.135 sok. 40 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 629 reviewsBased on 629 reviews

  Ihastuttava huoneistohotelli kohteessa Marmaris. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Huoneistohotelli sijaitsee 1. 2 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Huoneistohotelli on 1. 5 kilometrin päässä satamasta. Majoitus koostuu yhteensä 49 majoitustilasta. Huoneistohotelli on perustettu vuonna 1999. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoituspaikka ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia makuuhuoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Grand Cettia
  From113€Yömaksu

  Grand Cettiastars

  Marmaris, Marmaris , Armutalan mahallesi, 221. sk - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2067 reviewsBased on 2067 reviews

  Ihastuttava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Marmaris, on erinomainen vaihtoehto perheille. 2. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 1. 2 kilometrin päässä hotellilta. Majoitusliike on 2. 5 kilometrin päässä satamasta. Majoitus koostuu yhteensä 190 makuuhuoneesta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2017. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoituspaikka ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia makuuhuoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusHotellin suunnittelussa on ollut tavoitteena noudattaa tiukimpia ympäristöstandardeja ja sillä on -sertifikaatti. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Vierailijat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen asiakkaisiin. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla asiakkaiden makuhermoja hemmotellaan. Vieraat voivat treenata ja pysyä aktiivisena oleskelunsa aikana, sillä tarjolla on liikuntatiloja ja -ohjelmaa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Club Anastasia
  From79€Yömaksu

  Club Anastasiastars

  Marmaris, Marmaris , Amphi theatre 133 street no:9 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2044 reviewsBased on 2044 reviews

  Ihastuttava huoneistohotelli, joka sijaitsee kohteessa Marmaris, on erinomainen vaihtoehto perheille. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Huoneistohotelli sijaitsee 2. 5 kilometrin säteellä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Huoneistohotelli sijaitsee 1. 2 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikka on 1. 5 kilometrin päässä satamasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 93 huonetta. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2012. Matkailijat voivat hyödyntää Wi-Fi-yhteyttä julkisissa tiloissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä huoneistohotellissa. Majoituspaikka tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikan asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Vieraat ihastuvat majoituspaikassa tarjottaviin aterioihin. Matkailijat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Tämä viehättävä majoitus tarjoaa erilaisia maistuvia herkkuja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Pasa Beach Hotel
  From119€Yömaksu

  Pasa Beach HotelstarsGreenProgram Icon

  Marmaris, Marmaris , Cumhuriyet cad. 266 sok 4 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1400 reviewsBased on 1400 reviews

  Viehättävä hotelli, joka sijaitsee kohteessa Marmaris, on erinomainen vaihtoehto perheille. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 75 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 20 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 426. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2013. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Tämän hotellin yleiset tilat ovat esteettömät. Majoitus on saanut -sertifikaatin. Tässä hotellissa asuvat vierailijat voivat käyttää tarjottuja hyvinvointipalveluita. Aika ei käy pitkäksi tässä majoituspaikassa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Asiakkaat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Vierailijat arvostavat majoituspaikan järjestämää urheiluohjelmaa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Lalila Blue Suites
  From140€Yömaksu

  Lalila Blue Suitesstars

  Marmaris, Marmaris , Kemal seyfettin elgin bulvari, siteler 73/2 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 322 reviewsBased on 322 reviews

  Ylellisen hotellin sijaintipaikka on kohde Marmaris. 800 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähimmät julkisen liikenteen yhteydet sijaitsevat 2. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Lähin uimaranta sijaitsee 150 metrin päässä majoitusliikkeestä. Majoitusliike on 2. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikassa on yhteensä 125 mukavaa majoitustilaa. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2018. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Hotelli tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta matkailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Hotellin tarjoamat terveys- ja hyvinvointipalvelut takaavat täydellisen virkistäytymisen ja rentoutumisen. Vieraat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  204  Hotelleja kohteessa Marmaris
Sivu  1  bruges ikke i Finland  21
 

Tietoja kohteesta Marmaris

  Marmaris, an important port and tourist centre on the Mediterranean, belongs to the province of Mugla, in the southwest of Turkey. It is located at the point where the Mediterranean and the Aegean Seas meet, an impressive natural spot with a landscape that brings visitors back, year after year. In Marmaris, one of the most popular activities is sailing, and there are two large marinas here, as well as other, smaller, ones. It is a stopping point for many cruise ships and it is also the site of the ferry to the Greek island of Rhodes. Near one of the marinas is a lovely castle that functioned as a fortress in times gone by. Marmaris is also an ideal place for a stroll and to enjoy the area's bars and restaurants. There are many activities possible in Marmaris, such as: Jeep safari in the nearby mountains; the town's beaches; the lovely waterfalls; the possibility of enjoying a traditional and relaxing Turkish bath, with sauna, massages and treatments that will make you feel like new; and enjoying the town's nightlife. Discover everything that Marmaris has to offer!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Marmaris

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews