Hotelleja kohteessa Marmaris

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Marmaris

MarmarisFrom  4€

Tarjoushotellit Marmaris

 • Aegean Princess
  From8€Yömaksu

  Aegean Princessstars

  Marmaris, Marmaris , Hatipirimi mah.135 sok. 44 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 629 reviewsBased on 629 reviews

  Ihastuttava huoneistohotelli, jonka sijaintipaikka on Marmaris. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike sijaitsee 1. 2 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikka on 1. 5 kilometrin päässä satamasta. Majoitus koostuu yhteensä 49 makuuhuoneesta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 1999. Majoituspaikka tarjoaa Internet-yhteyden Wi-Fillä yleisissä tiloissa. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Vieraat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia huoneistohotellissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Miray Hotel
  From33€Yömaksu

  Miray Hotelstars

  Icmeler - Marmaris, Marmaris , Cumhuriyet mah 69 sok 4 - Kartta
  2,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 415 reviewsBased on 415 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Icmeler Marmaris. 25 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikassa on 61 mukavaa huonetta. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2007. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Pyytäessään vieraat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • High Life Apartments
  From8€Yömaksu

  High Life Apartmentsstars

  Marmaris, Marmaris , Inonu cad. ihsan mermerci okulu karsisi 44 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä

  Ihastuttavan huoneiston sijaintipaikka on kohde Marmaris. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Huoneisto on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. 15 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 700 metrin päässä majoitukselta. Majoitus koostuu yhteensä 31 majoitustilasta. Tämä huoneisto remontoitiin täysin vuonna 2003. Huoneisto tarjoaa Internet-yhteyden Wi-Fillä yleisissä tiloissa. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Liikematkaajat arvostavat huoneiston tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Alenz Suite Hotel
  From10€Yömaksu

  Alenz Suite Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Siteler mah. yunus nadi cd. 93/1 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Kohteessa Marmaris sijaitseva, viehättävä majoitus sopii perheille erinomaisesti. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Matkailijat pääsevät julkisten liikennevälineiden kyytiin 3. 0 kilometrin päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 900 metrin päässä majoituspaikasta. 157 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2011. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Pyytäessään vieraat saavat vauvasängyn huoneisiin. Vieraiden erityistarpeet huomioiva huoneistohotelli tarjoaa muutaman huoneen, joihin pääsee pyörätuolilla. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Vieraat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Majoituspaikan tarjoamat terveys- ja hyvinvointipalvelut takaavat täydellisen virkistäytymisen ja rentoutumisen. Vieraat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Asiakkaat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Useita ravintolavaihtoehtoja tarjoava majoituspaikka vastaa kaikenlaisten vieraiden tarpeisiin. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Green Palm Hotel
  From8€Yömaksu

  Green Palm Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Kemal seyfettin elgin bulvari 208. sokak 24 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 67 reviewsBased on 67 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Marmaris. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Julkisen liikenteen yhteydet ovat 3. 5 kilometrin päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 250 metrin päässä majoituspaikasta. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 30 majoitustilaa. Internet-yhteys on käytettävissä julkisissa tiloissa langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Green Nature Diamond Hotel
  From112€Yömaksu

  Green Nature Diamond Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Cumhuriyet bulvari no:9 9 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2885 reviewsBased on 2885 reviews

  Kohteessa Marmaris sijaitseva, upea hotelli sopii perheille erinomaisesti. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Asiakkaat pääsevät helposti lähimmälle golfkentälle, joka on vain muutaman askeleen päässä majoituspaikasta. Hotelli sijaitsee aivan rinteiden vieressä. Matkailijat pääsevät aivan lähistöltä julkisen liikenteen kyytiin ja tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee aivan majoitusliikkeen oven ulkopuolella. Majoitusliike on 1. 5 kilometrin päässä satamasta. Majoitus koostuu yhteensä 639 majoitustilasta. Hotelli on vuodelta 2014. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin huoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Asiakkaat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituspaikassa. Vieraat voivat nauttia majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluista. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Asiakkaat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Aktiiviset vieraat voivat hyödyntää majoituspaikan vapaa-ajan palveluita ja toimintaa. Asiakkaiden ei tarvitse lähteä mihinkään nauttiakseen erinomaisen aterian, sillä majoituspaikka tarjoaa useita herkullisia vaihtoehtoja aterioille. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • T & G Apartments
  From15€Yömaksu

  T & G Apartmentsstars

  Marmaris, Marmaris , Kemal seyfettin elgin blv. 210. sokak no 4 4 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 332 reviewsBased on 332 reviews

  Viehättävä huoneistohotelli kohteessa Marmaris. 1. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. 80 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 250 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikka on 2. 5 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 60 huoneesta. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2012. Asiakkaat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen huoneistohotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Huoneistohotelli ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia huoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Vierailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Majoituksen vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että vierailijat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Motto Premium Marmaris
  From35€Yömaksu

  Motto Premium Marmarisstars

  Marmaris, Marmaris , Kemal seyfettin elgin bulvari,no:59/1, mugla 59 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 80 reviewsBased on 80 reviews

  Mukava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Marmaris, on erinomainen vaihtoehto perheille. 1. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 150 metrin päässä majoitusliikkeestä. Tiloihin kuuluu yhteensä 69 viihtyisää makuuhuonetta. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2018. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Hotelli on suunniteltu niin, että vieraiden oleskelu olisi mahdollisimman vaivatonta, ja siellä on liikuntarajoitteisille soveltuvia kylpyhuoneita. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Hotelli tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Vierailijat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Matkailijat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita majoituspaikka tarjoaa. Majoituspaikka tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Blue Bay Platinum Hotel
  From60€Yömaksu

  Blue Bay Platinum Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Cumhuriyet bulvari 1 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3533 reviewsBased on 3533 reviews

  Hienostunut hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Marmaris. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike on 2. 0 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. 10 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoitusliike on 2. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoitustilojen kokonaismäärä on 283. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2011. Lisäksi hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa on esteettömiä kylpyhuoneita, mikä lisää oleskelun mukavuutta. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Rentoutusta kaipaavat vieraat voivat valita erittäin laajasta terveyspalveluvaihtoehtojen tarjonnasta. Majoituspaikassa on käytännölliset liikematkailijan tilat, jotka sopivat työmatkailijoille erinomaisesti. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Majoituspaikan ravintola hurmaa vieraat varmasti hienostuneilla herkuilla ja ihastuttavalla tunnelmalla. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Nature Apart
  From4€Yömaksu

  Nature Apartstars

  Marmaris, Marmaris , Merkez mahallesi turgut ozal caddesi armutalan 8/5 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 279 reviewsBased on 279 reviews

  Viehättävä hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Marmaris. 800 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotellissa on yhteensä 23 mukavaa makuuhuonetta. Lisäksi hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Hotellin tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vierailijoille. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen vierailijoihin. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  106  Hotelleja kohteessa Marmaris
Sivu  1  bruges ikke i Finland  11
 

Tietoja kohteesta Marmaris

  Marmaris, an important port and tourist centre on the Mediterranean, belongs to the province of Mugla, in the southwest of Turkey. It is located at the point where the Mediterranean and the Aegean Seas meet, an impressive natural spot with a landscape that brings visitors back, year after year. In Marmaris, one of the most popular activities is sailing, and there are two large marinas here, as well as other, smaller, ones. It is a stopping point for many cruise ships and it is also the site of the ferry to the Greek island of Rhodes. Near one of the marinas is a lovely castle that functioned as a fortress in times gone by. Marmaris is also an ideal place for a stroll and to enjoy the area's bars and restaurants. There are many activities possible in Marmaris, such as: Jeep safari in the nearby mountains; the town's beaches; the lovely waterfalls; the possibility of enjoying a traditional and relaxing Turkish bath, with sauna, massages and treatments that will make you feel like new; and enjoying the town's nightlife. Discover everything that Marmaris has to offer!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Marmaris

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews