Hotelleja kohteessa Marmaris

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Marmaris

MarmarisFrom  5€

Tarjoushotellit Marmaris

 • Mirage World
  From48€Yömaksu

  Mirage Worldstars

  Icmeler - Marmaris, Marmaris , Kayabal cad icmeler 82 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 960 reviewsBased on 960 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa Icmeler Marmaris. 9. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vieraat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Hotelli sijaitsee 80 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. 325 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2014. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoitus tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 3 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Vieraat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Rauhaa ja hiljaisuutta etsiville tämä majoitus ja sen laaja terveys- ja hyvinvointipalvelujen valikoima takaavat parhaan majoitusvaihtoehdon. Majoituspaikka tarjoaa liikunta- ja vapaa-ajan ohjelmaa. Vierailijat pääsevät maistelemaan lukuisia kulinaristisia erikoisuuksia ja kaikenlaisille matkailijoille on tarjolla jotakin. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Marmaris Begonville Hotel
  From36€Yömaksu

  Marmaris Begonville Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Kemeralti mah. kemal elgin bulvari - 170 sok. 4 - Kartta
   

  Mukava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Marmaris. 1. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Hotelli sijaitsee 300 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoitusliike on 4. 1 kilometrin päässä satamasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 104 huonetta. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2016. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Matkailijat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Majoituspaikan tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vieraille. Hotelli tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville asiakkaat. Kokoustilat kuuluvat majoituspaikan varustukseen. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Vierailijat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Dalyan Resort
  From37€Yömaksu

  Dalyan Resortstars

  Dalyan, Marmaris , Dalyan mah. 114. sokak 12 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 506 reviewsBased on 506 reviews

  Ihastuttava boutiquehotelli on kohteessa Dalyan. 1. 2 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 8. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Majoituksessa on 58 mukavaa majoitustilaa. Boutiquehotelli rakennettiin vuonna 2004. Majoituksen palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä makuuhuoneissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vieraat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Vierailijat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Majoituksen tarjoamat terveys- ja hyvinvointipalvelut takaavat täydellisen virkistäytymisen ja rentoutumisen. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Vieraat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Aegean Princess
  From8€Yömaksu

  Aegean Princessstars

  Marmaris, Marmaris , Hatipirimi mah.135 sok. 44 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 629 reviewsBased on 629 reviews

  Ihastuttava huoneistohotelli, jonka sijaintipaikka on Marmaris. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike sijaitsee 1. 2 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikka on 1. 5 kilometrin päässä satamasta. Majoitus koostuu yhteensä 49 makuuhuoneesta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 1999. Majoituspaikka tarjoaa Internet-yhteyden Wi-Fillä yleisissä tiloissa. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Vieraat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia huoneistohotellissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Miray Hotel
  From34€Yömaksu

  Miray Hotelstars

  Icmeler - Marmaris, Marmaris , Cumhuriyet mah 69 sok 4 - Kartta
  2,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 415 reviewsBased on 415 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Icmeler Marmaris. 25 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikassa on 61 mukavaa huonetta. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2007. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Pyytäessään vieraat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • High Life Apartments
  From9€Yömaksu

  High Life Apartmentsstars

  Marmaris, Marmaris , Inonu cad. ihsan mermerci okulu karsisi 44 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä

  Ihastuttavan huoneiston sijaintipaikka on kohde Marmaris. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Huoneisto on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. 15 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 700 metrin päässä majoitukselta. Majoitus koostuu yhteensä 31 majoitustilasta. Tämä huoneisto remontoitiin täysin vuonna 2003. Huoneisto tarjoaa Internet-yhteyden Wi-Fillä yleisissä tiloissa. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Liikematkaajat arvostavat huoneiston tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Green Nature Resort & Spa
  From51€Yömaksu

  Green Nature Resort & Spastars

  Marmaris, Marmaris , Sirinyer mh., 131. sk. no:9, armutalan 11 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4590 reviewsBased on 4590 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, upea hotelli, joka sijaitsee kohteessa Marmaris. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. 300 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 450 metrin päässä hotellilta. 630 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2014. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Vierailijat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Matkailijat nauttivat vierailustaan hotellissa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Asiakkaat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Vierailijat nauttivat vierailustaan voidessaan käyttää liikuntatiloja ja osallistua majoituksen tarjoamaan vapaa-ajan ohjelmaan. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Club Aquarium Apart
  From7€Yömaksu

  Club Aquarium Apartstars

  Icmeler - Marmaris, Marmaris , 103 sokak icmeler 12 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 475 reviewsBased on 475 reviews

  Ihastuttava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Icmeler Marmaris, on erinomainen vaihtoehto perheille. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituspaikka sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoitusliike sijaitsee 10 metrin päässä satamasta. Hotellissa on 36 mukavaa huonetta. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2004. Käytettävissä on myös Wi-Fi-yhteys majoituspaikan yleisissä tiloissa. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Illallispaikka kutsuu vierailijat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Vieraat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Alenz Suite Hotel
  From11€Yömaksu

  Alenz Suite Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Siteler mah. yunus nadi cd. 93/1 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Kohteessa Marmaris sijaitseva, viehättävä majoitus sopii perheille erinomaisesti. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Matkailijat pääsevät julkisten liikennevälineiden kyytiin 3. 0 kilometrin päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 900 metrin päässä majoituspaikasta. 157 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2011. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Pyytäessään vieraat saavat vauvasängyn huoneisiin. Vieraiden erityistarpeet huomioiva huoneistohotelli tarjoaa muutaman huoneen, joihin pääsee pyörätuolilla. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Vieraat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Majoituspaikan tarjoamat terveys- ja hyvinvointipalvelut takaavat täydellisen virkistäytymisen ja rentoutumisen. Vieraat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Asiakkaat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Useita ravintolavaihtoehtoja tarjoava majoituspaikka vastaa kaikenlaisten vieraiden tarpeisiin. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Green Palm Hotel
  From10€Yömaksu

  Green Palm Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Kemal seyfettin elgin bulvari 208. sokak 24 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 67 reviewsBased on 67 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Marmaris. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Julkisen liikenteen yhteydet ovat 3. 5 kilometrin päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 250 metrin päässä majoituspaikasta. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 30 majoitustilaa. Internet-yhteys on käytettävissä julkisissa tiloissa langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  163  Hotelleja kohteessa Marmaris
Sivu  1  bruges ikke i Finland  17
 

Tietoja kohteesta Marmaris

  Marmaris, an important port and tourist centre on the Mediterranean, belongs to the province of Mugla, in the southwest of Turkey. It is located at the point where the Mediterranean and the Aegean Seas meet, an impressive natural spot with a landscape that brings visitors back, year after year. In Marmaris, one of the most popular activities is sailing, and there are two large marinas here, as well as other, smaller, ones. It is a stopping point for many cruise ships and it is also the site of the ferry to the Greek island of Rhodes. Near one of the marinas is a lovely castle that functioned as a fortress in times gone by. Marmaris is also an ideal place for a stroll and to enjoy the area's bars and restaurants. There are many activities possible in Marmaris, such as: Jeep safari in the nearby mountains; the town's beaches; the lovely waterfalls; the possibility of enjoying a traditional and relaxing Turkish bath, with sauna, massages and treatments that will make you feel like new; and enjoying the town's nightlife. Discover everything that Marmaris has to offer!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Marmaris

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews