Hotelleja kohteessa Marmaris

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Marmaris

MarmarisFrom  17€

Tarjoushotellit Marmaris

 • Blue Bay Platinum Hotel
  From63€Yömaksu

  Blue Bay Platinum Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Cumhuriyet bulvari 1 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3275 reviewsBased on 3275 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, ylellinen hotelli on kohteessa Marmaris. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat pääsevät tutustumaan suosituimpiin viihdetarjonnan keskuksiin 2. 0 kilometrin päässä. 10 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä majoitusliikkeestä. Majoitusliike on 2. 0 kilometrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 283 huonetta. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2011. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoitus tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 2 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille vierailijoille. Vierailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Matkailijat voivat saada ruumiin ja sielun tasapainoon majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla vieraiden makuhermoja hemmotellaan. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Motto Premium Marmaris
  From24€Yömaksu

  Motto Premium Marmarisstars

  Marmaris, Marmaris , Kemal seyfettin elgin bulvari,no:59/1, mugla 59 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 43 reviewsBased on 43 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, mukava hotelli on kohteessa Marmaris. 1. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 150 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituksessa on 69 mukavaa huonetta. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2018. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoitus on suunniteltu niin, että vieraiden oleskelu olisi mahdollisimman vaivatonta, ja siellä on liikuntarajoitteisille soveltuvia kylpyhuoneita. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Majoituspaikka on saanut -sertifikaatin. Asiakkaat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Vieraat voivat rentoutua täysin terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Matkailijat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Green Nature Diamond Hotel
  From65€Yömaksu

  Green Nature Diamond Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Cumhuriyet bulvari no:9 9 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2540 reviewsBased on 2540 reviews

  Hienostunut majoitus, joka sijaitsee kohteessa Marmaris, on erinomainen vaihtoehto perheille. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Matkailijat pääsevät helposti lähimmälle golfkentälle, joka on vain muutaman askeleen päässä hotellilta. Majoituspaikka sijaitsee aivan rinteiden vieressä. Matkailijat pääsevät aivan lähistöltä julkisen liikenteen kyytiin ja tutustumaan alueeseen. Hotelli sijaitsee meren rannalla. Majoituspaikka on 1. 5 kilometrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 639 makuuhuonetta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2014. Majoituspaikan palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä makuuhuoneissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Matkailijat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituksessa. Matkailijat voivat nauttia majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluista. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Hotellissa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Aktiiviset vieraat voivat harrastaa useita eri urheilulajeja ja osallistua ohjelmaan majoituksessa. Asiakkaat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Myra
  From19€Yömaksu

  Myrastars

  Marmaris, Marmaris , Cildir mah 216 sok no 2 marmaris 2 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 333 reviewsBased on 333 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Marmaris. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä majoitukselta. Hotelli koostuu yhteensä 70 makuuhuoneesta. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2014. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Elegance Hotels International Marmaris
  From48€Yömaksu

  Elegance Hotels International Marmarisstars

  Marmaris, Marmaris , Siteler mah. 209 sokak 4 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 888 reviewsBased on 888 reviews

  Ylellinen hotelli, joka sijaitsee kohteessa Marmaris, on erinomainen vaihtoehto perheille. 2. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vieraat pääsevät tutustumaan suosituimpiin viihdetarjonnan keskuksiin 2. 5 kilometrin päässä. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee aivan hotellin oven ulkopuolella. Majoitusliike on 2. 5 kilometrin päässä satamasta. 193 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2012. Hotellin palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Illallispaikka kutsuu matkailijat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Vieraat voivat saada ruumiin ja sielun tasapainoon majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Vieraat arvostavat majoituksen järjestämää urheiluohjelmaa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Cettia Beach Resort
  From69€Yömaksu

  Cettia Beach Resortstars

  Marmaris, Marmaris , Cumhurriyet bulvari, siteler 51 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1344 reviewsBased on 1344 reviews

  Kohteessa Marmaris sijaitseva, ihastuttava hotelli on tarkoitettu ainoastaan aikuisille. 3. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Matkailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. 10 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 10 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotelli on 4. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikassa on yhteensä 103 mukavaa huonetta. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2013. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Kaikki makuuhuoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa ovat esteettömiä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille vieraille. Majoituspaikan tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vieraille. Matkailijat odottavat innolla mahdollisuutta päästä maistamaan aterioita majoitusliikkeen ravintoloissa. Hotelli tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Candan Beach
  From25€Yömaksu

  Candan Beachstars

  Marmaris, Marmaris , Ataturk caddesi 44 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1406 reviewsBased on 1406 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Marmaris. Majoituspaikka sijaitsee 10 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraiden käytössä on yhteensä 166 makuuhuonetta. Majoitus on vuodelta 1992. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Selen Hotel Marmaris
  From32€Yömaksu

  Selen Hotel Marmarisstars

  Marmaris, Marmaris , Kemal elgin bulvari 7 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 321 reviewsBased on 321 reviews

  Ihastuttava hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Marmaris. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitukselta hyvät yhteydet. Vierailijat pääsevät aivan lähistöltä julkisen liikenteen kyytiin ja tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 25 metrin päässä hotellilta. Hotelli sijaitsee 1000 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 58 huonetta. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2012. Vieraat pysyvät ajan tasalla, sillä julkisissa tiloissa on käytössä Internet langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Matkailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Asiakkaat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Romance Beach
  From29€Yömaksu

  Romance Beachstars

  Marmaris, Marmaris , Uzunyali 242 sokak - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 383 reviewsBased on 383 reviews

  Mukava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Marmaris. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Julkisen liikenteen yhteydet ovat 3. 5 kilometrin päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 30 metrin päässä majoitusliikkeestä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 90 metrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 63 majoitustilaa. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2012. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Kaikki huoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa ovat esteettömiä. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Vierailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Vierailijat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituspaikassa. Terveys- ja hyvinvointipalveluidensa ansiosta tämä majoituspaikka on ihanteellinen paikka rentouttavalle lomalle stressaavasta arjesta. Kokoustilat kuuluvat majoituksen varustukseen. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Mehtap Beach
  From35€Yömaksu

  Mehtap Beachstars

  Marmaris, Marmaris , Uzunyali caddesi 26 - Kartta
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 240 reviewsBased on 240 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Marmaris. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Matkailijat pääsevät julkisten liikennevälineiden kyytiin 2. 5 kilometrin päässä. Majoituspaikka sijaitsee 15 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. 80 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2012. Vieraat voivat hyödyntää Wi-Fi-yhteyttä julkisissa tiloissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat ihastuvat majoituksessa tarjottaviin aterioihin. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla asiakkaiden makuhermoja hemmotellaan. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  59  Hotelleja kohteessa Marmaris
Sivu  1  bruges ikke i Finland  6
 

Tietoja kohteesta Marmaris

  Marmaris, an important port and tourist centre on the Mediterranean, belongs to the province of Mugla, in the southwest of Turkey. It is located at the point where the Mediterranean and the Aegean Seas meet, an impressive natural spot with a landscape that brings visitors back, year after year. In Marmaris, one of the most popular activities is sailing, and there are two large marinas here, as well as other, smaller, ones. It is a stopping point for many cruise ships and it is also the site of the ferry to the Greek island of Rhodes. Near one of the marinas is a lovely castle that functioned as a fortress in times gone by. Marmaris is also an ideal place for a stroll and to enjoy the area's bars and restaurants. There are many activities possible in Marmaris, such as: Jeep safari in the nearby mountains; the town's beaches; the lovely waterfalls; the possibility of enjoying a traditional and relaxing Turkish bath, with sauna, massages and treatments that will make you feel like new; and enjoying the town's nightlife. Discover everything that Marmaris has to offer!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Marmaris

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä