Hotelleja kohteessa Marmaris

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Marmaris

MarmarisFrom  6€

Tarjoushotellit Marmaris

 • Elegance Hotels International Marmaris
  From75€Yömaksu

  Elegance Hotels International Marmarisstars

  Marmaris, Marmaris , Siteler mah. 209 sokak 4 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 927 reviewsBased on 927 reviews

  Kohteessa Marmaris sijaitseva, upea majoitus sopii perheille erinomaisesti. 2. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Viihdetarjonnan tärkeimmät keskukset ovat 2. 5 kilometrin säteellä hotellilta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee aivan hotellin oven ulkopuolella. Majoitusliike on 2. 5 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 193 makuuhuoneesta. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2012. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto on auki koko päivän. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Majoituspaikassa on pysäköintitilaa ja autotalli. Matkailijat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituksessa. Majoituspaikan asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Hotellin monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Aktiiviset vieraat voivat hyödyntää majoituspaikan vapaa-ajan palveluita ja toimintaa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Mersoy Bellavista Hotel
  From24€Yömaksu

  Mersoy Bellavista Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Kayabal cad no 60 icmeler 210 - Kartta
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 956 reviewsBased on 956 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, ihastuttava majoitus on kohteessa Marmaris. 300 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituspaikka sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotelli sijaitsee 400 metrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 210 majoitustilaa. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2019. Majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituspaikka noudattaa vihreitä periaatteita. Hotelli tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville vierailijoille. Vieraat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Aika ei käy pitkäksi tässä hotellissa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Casa De Maris Hotel
  From125€Yömaksu

  Casa De Maris Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Sirinyer mah. 100. sok 2 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2053 reviewsBased on 2053 reviews

  Upea hotelli kohteessa Marmaris. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on 5. 5 kilometrin päässä tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Hotelli sijaitsee 20 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Tiloihin kuuluu yhteensä 176 viihtyisää makuuhuonetta. Hotelli on vuodelta 2012. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Illallispaikka kutsuu matkailijat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Tarvittaessa vierailijat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen vieraisiin. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Motto Premium Marmaris
  From47€Yömaksu

  Motto Premium Marmarisstars

  Marmaris, Marmaris , Kemal seyfettin elgin bulvari,no:59/1, mugla 59 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 80 reviewsBased on 80 reviews

  Mukava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Marmaris, on erinomainen vaihtoehto perheille. 1. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 150 metrin päässä majoitusliikkeestä. Tiloihin kuuluu yhteensä 69 viihtyisää makuuhuonetta. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2018. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Hotelli on suunniteltu niin, että vieraiden oleskelu olisi mahdollisimman vaivatonta, ja siellä on liikuntarajoitteisille soveltuvia kylpyhuoneita. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Hotelli tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Vierailijat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Matkailijat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita majoituspaikka tarjoaa. Majoituspaikka tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Marti La Perla
  From106€Yömaksu

  Marti La PerlastarsGreenProgram Icon

  Icmeler - Marmaris, Marmaris , Kumlu orencik mevkii 8 - Kartta
   

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Icmeler Marmaris. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 10 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraiden käytössä on yhteensä 197 makuuhuonetta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2002. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Majoituspaikka on sitoutunut noudattamaan ympäristöasiat huomioivia käytäntöjä. Vieraat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Vieraat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Rauhaa ja hiljaisuutta etsiville tämä majoitus ja sen laaja terveys- ja hyvinvointipalvelujen valikoima takaavat parhaan majoitusvaihtoehdon. Vierailijat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Asiakkaat voivat treenata ja pysyä aktiivisena oleskelunsa aikana, sillä tarjolla on liikuntatiloja ja -ohjelmaa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Club Alpina Apart
  From19€Yömaksu

  Club Alpina Apartstars

  Marmaris, Marmaris , Mehmet akif ersoy cd 17 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1146 reviewsBased on 1146 reviews

  Kohteessa Marmaris sijaitseva, ihastuttava huoneistohotelli sopii perheille erinomaisesti. Huoneistohotellissa on 83 mukavaa makuuhuonetta. Majoitusliikkeen yleisissä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys Wi-Fin avulla. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä huoneistohotellissa. Rentoutusta kaipaavat vieraat voivat valita erittäin laajasta terveyspalveluvaihtoehtojen tarjonnasta. Vieraat nauttivat vierailustaan majoituspaikassa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Sun Apartments Marmaris
  From7€Yömaksu

  Sun Apartments Marmarisstars

  Mugla, Marmaris , Merkez mah 298.sok 5 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 851 reviewsBased on 851 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa Mugla. 700 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Viihdetarjonnan tärkeimmät keskukset ovat 1. 5 kilometrin säteellä majoituspaikasta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 600 metrin päässä majoituspaikasta. Majoituspaikka on 3. 0 kilometrin päässä satamasta. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 52 huonetta. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2016. Vieraat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Kaikki majoitustilat tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa ovat esteettömiä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Hotellissa on pysäköintitilaa ja autotalli. Matkailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Hotelli tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville vierailijoille. Hotellin monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Asiakkaat pääsevät maistelemaan lukuisia kulinaristisia erikoisuuksia ja kaikenlaisille matkailijoille on tarjolla jotakin. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Club Karakas Apart
  From19€Yömaksu

  Club Karakas Apartstars

  Marmaris, Marmaris , Kemeralti mah.112 sokak 25 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 72 reviewsBased on 72 reviews

  Kohteessa Marmaris sijaitseva, viehättävä majoitus sopii perheille erinomaisesti. 900 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 2. 0 kilometrin päässä on julkisen liikenteen yhteyksiä. Majoituspaikka sijaitsee 450 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituksessa on yhteensä 45 mukavaa huonetta. Jatkuvaan laatuun panostava huoneisto on peruskorjattu täysin vuonna 2011. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoituspaikka ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia majoitustiloja, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Illallispaikka kutsuu vieraat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Vieraat pääsevät maistelemaan lukuisia kulinaristisia erikoisuuksia ja kaikenlaisille matkailijoille on tarjolla jotakin. Huoneiston monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Julian Club Hotel
  From81€Yömaksu

  Julian Club Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Fevzi cakmak caddesi armutlalan 8 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5314 reviewsBased on 5314 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, viehättävä hotelli, joka sijaitsee kohteessa Marmaris. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on 3. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee 1. 5 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituksessa on 325 mukavaa huonetta. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2012. Matkailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen vieraisiin. Vierailijat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita majoitus tarjoaa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Sahin Palace
  From13€Yömaksu

  Sahin Palacestars

  Icmeler - Marmaris, Marmaris , Golenye mah.fevzi cakmak cd 6 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 600 reviewsBased on 600 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Icmeler Marmaris. 400 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 800 metrin päässä majoituspaikasta. Huoneiden kokonaismäärä on 25. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2014. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanotto on auki koko päivän. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Matkailijat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Hotelli tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  174  Hotelleja kohteessa Marmaris
Sivu  1  bruges ikke i Finland  18
 

Tietoja kohteesta Marmaris

  Marmaris, an important port and tourist centre on the Mediterranean, belongs to the province of Mugla, in the southwest of Turkey. It is located at the point where the Mediterranean and the Aegean Seas meet, an impressive natural spot with a landscape that brings visitors back, year after year. In Marmaris, one of the most popular activities is sailing, and there are two large marinas here, as well as other, smaller, ones. It is a stopping point for many cruise ships and it is also the site of the ferry to the Greek island of Rhodes. Near one of the marinas is a lovely castle that functioned as a fortress in times gone by. Marmaris is also an ideal place for a stroll and to enjoy the area's bars and restaurants. There are many activities possible in Marmaris, such as: Jeep safari in the nearby mountains; the town's beaches; the lovely waterfalls; the possibility of enjoying a traditional and relaxing Turkish bath, with sauna, massages and treatments that will make you feel like new; and enjoying the town's nightlife. Discover everything that Marmaris has to offer!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Marmaris

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews