Hotelleja kohteessa Marmaris

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Marmaris

MarmarisFrom  6€

Tarjoushotellit Marmaris

 • Blue Bay Platinum Hotel
  From140€Yömaksu

  Blue Bay Platinum Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Cumhuriyet bulvari 1 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3533 reviewsBased on 3533 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ylellinen hotelli, joka sijaitsee kohteessa Marmaris. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Viihdetarjonnan tärkeimmät keskukset ovat 2. 0 kilometrin säteellä majoituspaikasta. 10 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoitusliike on 2. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 283 majoitustilasta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2011. Vierailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Majoituspaikka tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 2 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Hotellin tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille matkailijoille. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen ja edistävät vartalon terveyttä ja hyvää kuntoa. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Tämä viehättävä hotelli tarjoaa erilaisia maistuvia herkkuja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Orka Club Nergis Beach Hotel
  From76€Yömaksu

  Orka Club Nergis Beach Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Kemal elgin bulvari 232 sok. no. 3 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 287 reviewsBased on 287 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa Marmaris. 1. 2 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Viihdetarjonnan tärkeimmät keskukset ovat 1. 5 kilometrin säteellä majoitukselta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 10 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoitusliike on 1. 2 kilometrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 144 huonetta. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2011. Majoituspaikka tarjoaa Internet-yhteyden Wi-Fillä yleisissä tiloissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Vieraat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituspaikassa. Majoituksen monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Sunrise Hotel
  From76€Yömaksu

  Sunrise Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Cumhuriyet bulvari no:21 marmaris 21 21 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 686 reviewsBased on 686 reviews

  Kohteessa Marmaris sijaitseva, mukava hotelli sopii perheille erinomaisesti. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on 4. 0 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. 1 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee aivan majoituksen oven ulkopuolella. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 50. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka on 3. 0 kilometrin päässä satamasta. Huoneiden kokonaismäärä on 138. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2013. Hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Asiakkaat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Vieraat voivat rentoutua täysin terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Asiakkaat nauttivat vierailustaan majoituspaikassa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Motto Premium Marmaris
  From114€Yömaksu

  Motto Premium Marmarisstars

  Marmaris, Marmaris , Kemal seyfettin elgin bulvari,no:59/1, mugla 59 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 80 reviewsBased on 80 reviews

  Viehättävä majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Marmaris. 1. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 150 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. 69 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2018. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Tämä hotelli on esteetön. Käytettävissä on -1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa huonetta. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Hotelli on saanut -sertifikaatin. Vierailijat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Asiakkaat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Liikematkaajat arvostavat majoituspaikan tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Hotellissa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Sentido Orka Lotus Beach Hotel
  From175€Yömaksu

  Sentido Orka Lotus Beach Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Cumhuriyet mah. ataturk cad. mugla 56 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2556 reviewsBased on 2556 reviews

  Hienostuneen hotellin sijaintipaikka on kohde Marmaris. 6. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Viihdetarjonnan tärkeimmät keskukset ovat 2. 0 kilometrin säteellä majoitusliikkeestä. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 10 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoitusliike on 7. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 441 huoneesta. Majoituspaikka on vuodelta 2015. Muiden tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää julkisissa tiloissa Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Majoituspaikassa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Asiakkaat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita majoitus tarjoaa. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Vierailijat nauttivat vierailustaan majoituspaikassa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Vieraat nauttivat vierailustaan voidessaan käyttää liikuntatiloja ja osallistua majoituspaikan tarjoamaan vapaa-ajan ohjelmaan. Kokoustilat kuuluvat majoituspaikan varustukseen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Casa De Maris Hotel
  From144€Yömaksu

  Casa De Maris Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Sirinyer mah. 100. sok 2 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2053 reviewsBased on 2053 reviews

  Upea hotelli, jonka sijaintipaikka on Marmaris. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 5. 5 kilometrin päässä on julkisen liikenteen yhteyksiä. Lähin uimaranta sijaitsee 20 metrin päässä majoitusliikkeestä. Hotelli koostuu yhteensä 176 majoitustilasta. Majoitus on perustettu vuonna 2012. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille asiakkaille. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Green Nature Resort & Spa
  From131€Yömaksu

  Green Nature Resort & Spastars

  Marmaris, Marmaris , Sirinyer mh., 131. sk. no:9, armutalan 11 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4590 reviewsBased on 4590 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, upea hotelli, joka sijaitsee kohteessa Marmaris. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. 300 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 450 metrin päässä hotellilta. 630 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2014. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Vierailijat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Matkailijat nauttivat vierailustaan hotellissa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Asiakkaat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Vierailijat nauttivat vierailustaan voidessaan käyttää liikuntatiloja ja osallistua majoituksen tarjoamaan vapaa-ajan ohjelmaan. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Supreme Boutique Hotel
  From71€Yömaksu

  Supreme Boutique Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Hatipirimi mah. 171 sokak 6 - Kartta
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 620 reviewsBased on 620 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Marmaris. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Matkailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. 30 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 750 metrin päässä hotellilta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 9. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka on 2. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 57 makuuhuoneesta. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Majoituksen terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille matkailijoille. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Golden Rock Beach Hotel
  From76€Yömaksu

  Golden Rock Beach Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Siteler mah.cumhuriyet bulvari 41 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1768 reviewsBased on 1768 reviews

  Upea majoitus, joka sijaitsee kohteessa Marmaris, on erinomainen vaihtoehto perheille. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 5. 0 kilometrin päässä on julkisen liikenteen yhteyksiä. Majoituspaikka sijaitsee 15 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotelli koostuu yhteensä 225 majoitustilasta. Majoituspaikka on perustettu vuonna 2012. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Hotelli ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia majoitustiloja, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Matkailijat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Tarvittaessa asiakkaat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Elegance Hotels International Marmaris
  From135€Yömaksu

  Elegance Hotels International Marmarisstars

  Marmaris, Marmaris , Siteler mah. 209 sokak 4 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 927 reviewsBased on 927 reviews

  Kohteessa Marmaris sijaitseva, upea majoitus sopii perheille erinomaisesti. 2. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Viihdetarjonnan tärkeimmät keskukset ovat 2. 5 kilometrin säteellä hotellilta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee aivan hotellin oven ulkopuolella. Majoitusliike on 2. 5 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 193 makuuhuoneesta. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2012. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto on auki koko päivän. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Majoituspaikassa on pysäköintitilaa ja autotalli. Matkailijat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituksessa. Majoituspaikan asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Hotellin monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Aktiiviset vieraat voivat hyödyntää majoituspaikan vapaa-ajan palveluita ja toimintaa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  164  Hotelleja kohteessa Marmaris
Sivu  1  bruges ikke i Finland  17
 

Tietoja kohteesta Marmaris

  Marmaris, an important port and tourist centre on the Mediterranean, belongs to the province of Mugla, in the southwest of Turkey. It is located at the point where the Mediterranean and the Aegean Seas meet, an impressive natural spot with a landscape that brings visitors back, year after year. In Marmaris, one of the most popular activities is sailing, and there are two large marinas here, as well as other, smaller, ones. It is a stopping point for many cruise ships and it is also the site of the ferry to the Greek island of Rhodes. Near one of the marinas is a lovely castle that functioned as a fortress in times gone by. Marmaris is also an ideal place for a stroll and to enjoy the area's bars and restaurants. There are many activities possible in Marmaris, such as: Jeep safari in the nearby mountains; the town's beaches; the lovely waterfalls; the possibility of enjoying a traditional and relaxing Turkish bath, with sauna, massages and treatments that will make you feel like new; and enjoying the town's nightlife. Discover everything that Marmaris has to offer!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Marmaris

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews