Hotelleja kohteessa Marmaris

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Marmaris

MarmarisFrom  7€

Tarjoushotellit Marmaris

 • Elegance Hotels International Marmaris
  From46€Yömaksu

  Elegance Hotels International Marmarisstars

  Marmaris, Marmaris , Siteler mah. 209 sokak 4 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 892 reviewsBased on 892 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, hienostunut hotelli, joka sijaitsee kohteessa Marmaris. 2. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike on 2. 5 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Hotelli sijaitsee meren rannalla. Majoitusliike on 2. 5 kilometrin päässä satamasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 193 makuuhuonetta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2012. Lisäksi hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Vieraat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Hemmottelua kaipaavat vierailijat voivat käyttää hyödykseen tarjottuja terveyspalveluja. Aika ei käy pitkäksi tässä hotellissa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Liikunnanharrastajat voivat osallistua hotellissa järjestettävään vapaa-ajan toimintaan. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Motto Premium Marmaris
  From24€Yömaksu

  Motto Premium Marmarisstars

  Marmaris, Marmaris , Kemal seyfettin elgin bulvari,no:59/1, mugla 59 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 47 reviewsBased on 47 reviews

  Viehättävä hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Marmaris. 1. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 150 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotellissa on yhteensä 69 mukavaa huonetta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2018. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Tämä on liikuntarajoitteisille soveltuva majoituspaikka, jonka kaikki yleiset tilat ja kylpyhuoneet ovat esteettömiä sekä liikuntarajoitteisille henkilöille sopivia. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Majoituksessa on pysäköintitilaa ja autotalli. Kestävään toimintaan sitoutunut majoitus on saanut -sertifikaatin. Matkailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Vieraat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Asiakkaat voivat rentoutua täysin terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Majoituksessa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Fortezza Beach Resort
  From76€Yömaksu

  Fortezza Beach Resortstars

  Marmaris, Marmaris , Cabucak mevkii hisaronu koyu - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 382 reviewsBased on 382 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, upea hotelli on kohteessa Marmaris. 4. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Viihdetarjonnan tärkeimmät keskukset ovat 18. 0 kilometrin säteellä majoitukselta. Majoituspaikka sijaitsee 20. 0 kilometrin säteellä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Majoituspaikka sijaitsee meren rannalla. Kokonaisuutena tiloissa on 444 majoitustilaa. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2018. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Majoituspaikan tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille matkailijoille. Hotellin asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Aktiiviset vieraat voivat nauttia laajasta urheilu- ja ohjelmatarjonnasta. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Matkailijat pääsevät maistelemaan lukuisia kulinaristisia erikoisuuksia ja kaikenlaisille matkailijoille on tarjolla jotakin. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Green Nature Diamond Hotel
  From77€Yömaksu

  Green Nature Diamond Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Cumhuriyet bulvari no:9 9 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2552 reviewsBased on 2552 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, upea majoitus on kohteessa Marmaris. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Asiakkaat pääsevät helposti lähimmälle golfkentälle, joka on vain muutaman askeleen päässä majoitusliikkeestä. Majoituspaikka sijaitsee aivan rinteiden vieressä. Vierailijat pääsevät aivan lähistöltä julkisen liikenteen kyytiin ja tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee aivan majoituksen oven ulkopuolella. Majoituspaikka on 1. 5 kilometrin päässä satamasta. Majoitus koostuu yhteensä 639 makuuhuoneesta. Hotelli on vuodelta 2014. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Hotelli tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Matkailijat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia hotellissa. Matkailijat voivat rentoutua täysin terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Majoituksen monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Aktiiviset vieraat voivat harrastaa useita eri urheilulajeja ja osallistua ohjelmaan majoituksessa. Asiakkaiden ei tarvitse lähteä mihinkään nauttiakseen erinomaisen aterian, sillä hotelli tarjoaa useita herkullisia vaihtoehtoja aterioille. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Munamar Beach Residence
  From63€Yömaksu

  Munamar Beach Residencestars

  Icmeler - Marmaris, Marmaris , Içmeler mah. istiklal cad. 4 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä

  Ihastuttava, vain aikuisille tarkoitettu hotelli sijaitsee kohteessa Icmeler Marmaris. 8. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoitusliikkeeltä. Lähin uimaranta sijaitsee aivan majoituksen oven ulkopuolella. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 100 metrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 1000 metrin päässä satamasta. Majoitustilojen kokonaismäärä on 68. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2018. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Kaikki tämän esteettömän majoituksen kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Asiakkaat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Blue Bay Platinum Hotel
  From63€Yömaksu

  Blue Bay Platinum Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Cumhuriyet bulvari 1 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3292 reviewsBased on 3292 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, hienostunut majoitus on kohteessa Marmaris. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on 2. 0 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. 10 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä majoituspaikasta. Hotelli on 2. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoitus koostuu yhteensä 283 huoneesta. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2011. Lisäksi majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Majoituspaikka tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 2 liikuntarajoitteisille soveltuvaa huonetta. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Vieraat saavat käyttää pysäköintialuetta. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille matkailijoille. Matkailijat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia hotellissa. Vieraat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Vierailijoiden ei tarvitse lähteä mihinkään nauttiakseen erinomaisen aterian, sillä hotelli tarjoaa useita herkullisia vaihtoehtoja aterioille. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Rayon Apart
  From10€Yömaksu

  Rayon Apartstars

  Marmaris, Marmaris , Yunus nadi caddesi 66 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 352 reviewsBased on 352 reviews

  Kohteessa Marmaris sijaitseva, viehättävä majoitus sopii perheille erinomaisesti. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike sijaitsee 1000 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 24 huoneesta. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2006. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Hotellissa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Kivilcim Hotel
  From15€Yömaksu

  Kivilcim Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Armutalan mahallesi cumhuriyet bulvari 84 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 217 reviewsBased on 217 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Marmaris. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. 40 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2004. Matkailijat voivat pysyä ajan tasalla majoituspaikan yhteistilojen Internet- tai Wi-Fi-yhteyden avulla. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Asiakkaat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Seray Deluxe Hotel
  From37€Yömaksu

  Seray Deluxe Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Kenan evren bulvari karanfil sokak 1 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 300 reviewsBased on 300 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Marmaris. 80 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituspaikan tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vierailijoille. Kokoustilat kuuluvat hotellin varustukseen. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Matkailijat voivat harrastaa liikuntaa tai osallistua tiloissa järjestettävään toimintaan. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Hani Boutique Hotel
  From25€Yömaksu

  Hani Boutique Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Kemal seyfettin elgin bul.212 sok. 3 - Kartta
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 125 reviewsBased on 125 reviews

  Erityisesti homomatkailijoille suunniteltu, ihastuttava hotelli on kohteessa Marmaris. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Viihdetarjonnan tärkeimmät keskukset ovat 1. 5 kilometrin säteellä hotellilta. Majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Hotelli sijaitsee 150 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotelli on 1. 7 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikassa on yhteensä 22 mukavaa majoitustilaa. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2010. Hotellin palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä makuuhuoneissa. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Hotelli sallii ainoastaan pienet lemmikit. Asiakkaat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Asiakkaat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  144  Hotelleja kohteessa Marmaris
Sivu  1  bruges ikke i Finland  15
 

Tietoja kohteesta Marmaris

  Marmaris, an important port and tourist centre on the Mediterranean, belongs to the province of Mugla, in the southwest of Turkey. It is located at the point where the Mediterranean and the Aegean Seas meet, an impressive natural spot with a landscape that brings visitors back, year after year. In Marmaris, one of the most popular activities is sailing, and there are two large marinas here, as well as other, smaller, ones. It is a stopping point for many cruise ships and it is also the site of the ferry to the Greek island of Rhodes. Near one of the marinas is a lovely castle that functioned as a fortress in times gone by. Marmaris is also an ideal place for a stroll and to enjoy the area's bars and restaurants. There are many activities possible in Marmaris, such as: Jeep safari in the nearby mountains; the town's beaches; the lovely waterfalls; the possibility of enjoying a traditional and relaxing Turkish bath, with sauna, massages and treatments that will make you feel like new; and enjoying the town's nightlife. Discover everything that Marmaris has to offer!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Marmaris

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews