Hotelleja kohteessa Marmaris

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Marmaris

MarmarisFrom  8€

Tarjoushotellit Marmaris

 • Blue Bay Platinum Hotel
  From76€Yömaksu

  Blue Bay Platinum Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Cumhuriyet bulvari 1 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3320 reviewsBased on 3320 reviews

  Upea hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Marmaris. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Viihdetarjonnan tärkeimmät keskukset ovat 2. 0 kilometrin säteellä hotellilta. 10 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä majoitusliikkeestä. Hotelli on 2. 0 kilometrin päässä satamasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 283 majoitustilaa. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2011. Hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoituspaikka tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 2 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Majoituspaikka tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Vieraat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Tässä majoituksessa asuvat vieraat voivat käyttää tarjottuja hyvinvointipalveluita. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Hotellin vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että matkailijat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Vierailijat odottavat innolla mahdollisuutta päästä maistamaan aterioita majoitusliikkeen ravintoloissa. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Motto Premium Marmaris
  From56€Yömaksu

  Motto Premium Marmarisstars

  Marmaris, Marmaris , Kemal seyfettin elgin bulvari,no:59/1, mugla 59 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 51 reviewsBased on 51 reviews

  Kohteessa Marmaris sijaitseva, ihastuttava majoitus sopii perheille erinomaisesti. 1. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 150 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Huoneiden kokonaismäärä on 69. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2018. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Liikuntarajoitteiset vieraat ovat tervetulleita esteettömään hotelliin, jossa on liikuntarajoitteisille soveltuvia makuuhuoneita. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vierailijat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Majoitus on minimoinut ympäristövaikutuksensa kestävien käytäntöjen avulla. Vieraat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Vieraat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia hotellissa. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Hotelli tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Elegance Hotels International Marmaris
  From91€Yömaksu

  Elegance Hotels International Marmarisstars

  Marmaris, Marmaris , Siteler mah. 209 sokak 4 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 900 reviewsBased on 900 reviews

  Kohteessa Marmaris sijaitseva, hienostunut hotelli sopii perheille erinomaisesti. 2. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike on 2. 5 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee meren rannalla. Majoituspaikka on 2. 5 kilometrin päässä satamasta. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 193 makuuhuonetta. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2012. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Hotellissa on pysäköintitilaa ja autotalli. Asiakkaat ihastuvat majoituspaikassa tarjottaviin aterioihin. Matkailijat voivat rentoutua täysin terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Hotelli tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Aktiiviset vieraat voivat nauttia laajasta urheilu- ja ohjelmatarjonnasta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Casa De Maris Hotel
  From80€Yömaksu

  Casa De Maris Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Sirinyer mah. 100. sok 2 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1926 reviewsBased on 1926 reviews

  Hienostunut hotelli sijaitsee kohteessa Marmaris. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Julkisen liikenteen yhteydet ovat 5. 5 kilometrin päässä. Hotelli sijaitsee 20 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 176 majoitustilasta. Majoitus on vuodelta 2012. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Hotellin tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vieraille. Majoituksessa on useita terveys- ja hyvinvointipalveluita vieraiden käyttöön. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Green Nature Resort & Spa
  From57€Yömaksu

  Green Nature Resort & Spastars

  Marmaris, Marmaris , Sirinyer mh., 131. sk. no:9, armutalan 11 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4255 reviewsBased on 4255 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, ylellinen majoitus on kohteessa Marmaris. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. 300 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 450 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotellissa on 630 mukavaa majoitustilaa. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2014. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vierailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Majoituksessa on useita terveys- ja hyvinvointipalveluita vieraiden käyttöön. Asiakkaat nauttivat vierailustaan majoituspaikassa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Vierailijat ihastuvat majoituspaikassa tarjottaviin aterioihin. Liikunnanharrastajat voivat osallistua majoituksessa järjestettävään vapaa-ajan toimintaan. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Green Nature Diamond Hotel
  From103€Yömaksu

  Green Nature Diamond Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Cumhuriyet bulvari no:9 9 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2597 reviewsBased on 2597 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, upea majoitus on kohteessa Marmaris. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vieraat pääsevät helposti lähimmälle golfkentälle, joka on vain muutaman askeleen päässä hotellilta. Majoituspaikka sijaitsee aivan rinteiden vieressä. Vieraat pääsevät läheltä julkisen liikenteen kyytiin ja tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee aivan hotellin oven ulkopuolella. Majoituspaikka on 1. 5 kilometrin päässä satamasta. Hotelli koostuu yhteensä 639 huoneesta. Hotelli rakennettiin vuonna 2014. Majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Majoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen ja edistävät vartalon terveyttä ja hyvää kuntoa. Liikematkaajat arvostavat hotellin tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Hotelli tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Majoituspaikka tarjoaa liikunta- ja vapaa-ajan ohjelmaa. Majoituspaikan ravintolassa tarjotaan upeita herkkuja ja palvelu on erinomainen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Grand Yazici Club Turban
  From114€Yömaksu

  Grand Yazici Club TurbanstarsGreenProgram Icon

  Marmaris, Marmaris , Armutalan mh. 101. sokak 3 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2216 reviewsBased on 2216 reviews

  Ylellinen hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Marmaris. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijat pääsevät tutustumaan suosituimpiin viihdetarjonnan keskuksiin 5. 0 kilometrin päässä. 140 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 20 metrin päässä majoitusliikkeestä. Majoituspaikka on 5. 0 kilometrin päässä satamasta. Hotellissa on yhteensä 543 mukavaa makuuhuonetta. Hotelli on vuodelta 2006. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMajoituspaikan suunnittelussa on ollut tavoitteena noudattaa tiukimpia ympäristöstandardeja ja sillä on Travelife-sertifikaatti. Vierailijat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Vieraat voivat nauttia majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluista. Asiakkaat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Aktiiviset vieraat voivat hyödyntää majoituspaikan vapaa-ajan palveluita ja toimintaa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Kahveci Alibey Luxury Concept
  From65€Yömaksu

  Kahveci Alibey Luxury Conceptstars

  Marmaris, Marmaris , 207 sokak siteler marmaris 146 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 70 reviewsBased on 70 reviews

  null2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike on 3. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoitustilojen kokonaismäärä on 19. Tämä boutiquehotelli on remontoitu täysin vuonna 2016. Matkailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Kaikki tämän esteettömän boutiquehotellin kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä boutiquehotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • JDW Club Onur Hotel
  From45€Yömaksu

  JDW Club Onur Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Cildir mahallesi 178.sokak 9 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 382 reviewsBased on 382 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Marmaris. 1. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Useat julkiset liikennevälineet ovat asiakkaiden käytettävissä 3. 4 kilometrin päässä. Majoitusliike sijaitsee 650 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. 82 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2006. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Asiakkaat voivat nauttia majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluista. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Golden Rock Beach Hotel
  From74€Yömaksu

  Golden Rock Beach Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Siteler mah.cumhuriyet bulvari 41 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1504 reviewsBased on 1504 reviews

  Hienostunut majoitus, joka sijaitsee kohteessa Marmaris, on erinomainen vaihtoehto perheille. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Useat julkiset liikennevälineet ovat matkailijat käytettävissä 5. 0 kilometrin päässä. Hotelli sijaitsee 15 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotellissa on 225 mukavaa majoitustilaa. Hotellin rakennusvuosi on 2012. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Kaikki majoitustila tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituksessa ovat esteettömiä. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Vierailijat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Tässä majoituspaikassa asuvat vieraat voivat käyttää tarjottuja hyvinvointipalveluita. Majoituspaikka tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  95  Hotelleja kohteessa Marmaris
Sivu  1  bruges ikke i Finland  10
 

Tietoja kohteesta Marmaris

  Marmaris, an important port and tourist centre on the Mediterranean, belongs to the province of Mugla, in the southwest of Turkey. It is located at the point where the Mediterranean and the Aegean Seas meet, an impressive natural spot with a landscape that brings visitors back, year after year. In Marmaris, one of the most popular activities is sailing, and there are two large marinas here, as well as other, smaller, ones. It is a stopping point for many cruise ships and it is also the site of the ferry to the Greek island of Rhodes. Near one of the marinas is a lovely castle that functioned as a fortress in times gone by. Marmaris is also an ideal place for a stroll and to enjoy the area's bars and restaurants. There are many activities possible in Marmaris, such as: Jeep safari in the nearby mountains; the town's beaches; the lovely waterfalls; the possibility of enjoying a traditional and relaxing Turkish bath, with sauna, massages and treatments that will make you feel like new; and enjoying the town's nightlife. Discover everything that Marmaris has to offer!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Marmaris

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews