Hotelleja kohteessa Budapest

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Budapest

BudapestFrom  27€

Tarjoushotellit Budapest

 • Hotel Museum Budapest
  From149€Yömaksu

  Hotel Museum Budapeststars

  Budapest, Budapest , Trefort 2 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1273 reviewsBased on 1273 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Budapest. 600 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 20. 0 kilometrin päässä hotellilta. Hotelli sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Majoituspaikka sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 2. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 1000 metrin päässä satamasta. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 104 majoitustilaa. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2015. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Vieraat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä majoituspaikassa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusVieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Majoitus tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville asiakkaille. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Mediterran
  From72€Yömaksu

  Mediterranstars

  Budapest, Budapest , Budaörsi út 20/a - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 41 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 678 reviewsBased on 678 reviews

  Hotelli Mediterranean Budapest sijaitsee kätevästi keskustassa Budan puolella ja tarjoaa aitoa ja ystävällistä Välimeren tunnelmaa. Kuuluisat nähtävyydet, kuten Budan linna, Citadel tai kuumien lähteiden Gellért-kylpylä ovat kävelyetäisyydellä. Tonava-joki, kaunis Széchenyin ketjusilta ja ikoninen parlamenttitalo ovat myös helpon matkan päässä. Lähin raitiovaunuasema on 150 metrin päässä hotellilta ja tarjoaa kätevät yhteydet kaikkiin kaupunginosiin.

  Katso lisää
 • Silver Hotel Budapest
  From63€Yömaksu

  Silver Hotel Budapeststars

  Budapest, Budapest , hunyadi square 11 - Kartta
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä

  Tämä vuonna 2010 valmistunut ilmastoitu, ainutlaatuista arkkitehtuuria edustava hotelli toimii 1800-luvulta peräisin olevan asuinrakennuksen yhdessä kerroksessa, jonka alkuperäinen arkkitehtoninen tyyli on säilytetty. Vaikuttava Andrássy-puistokatu, Oktogon, Liszt Ferenc -aukio ja Nagymez-katu, joka on kaupungin teatterialue, löytyvät kävelymatkan päästä. Shoppailusta kiinnostuneet voivat viettää aikaansa Euroopan suurimpiin kuuluvassa ostoskeskuksessa - Westend on 10–15 minuutin kävelymatkan päässä. Sankarien aukio, Unkarin valtionooppera ja Budapestin taidemuseo ovat kaikki kuuden minuutin kävelymatkan etäisyydellä hotellilta, Pyhän Tapanin kirkkoon on 15 minuutin kävelymatka. Hotellin kauniisti sisustetuissa, ilmastoiduissa huoneissa on oma kylpyhuone, parisänky, satelliittitelevisio ja Wi-Fi. Hotellissa on vuorokauden ympäri auki oleva vastaanotto, joten vieraat voivat tulla ja lähteä milloin haluavat.

  Katso lisää
 • OnRiver Hotels - Grand Jules
  From69€Yömaksu

  OnRiver Hotels - Grand Julesstars

  Budapest, Budapest , Angello rotta rakpart - Kartta
   

  Ihastuttava risteilyalus kohteessa Budapest. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 36 majoitustilaa. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2016. Lisäksi majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Risteilyaluksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Vierailijat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Hotel Parlament
  From184€Yömaksu

  Hotel Parlamentstars

  Budapest, Budapest , Kalman imre utca 19 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2769 reviewsBased on 2769 reviews

  Upea boutiquehotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Budapestin keskustassa, lähellä liike-elämän keskusta. Vieraat pääsevät tutustumaan kaupunkiin mukavasti suoraan hotellilta. Vieraat löytävät kävelyetäisyydeltä ostos- ja viihdetarjontaa sekä useita historiallisia ja turistinähtävyyksiä. Hotellin huoneet ja sviitit ovat tyylikkäät. Hotelli tarjoaa modernit mukavuudet, jotka epäilemättä ylittävät vieraiden odotukset.

  Katso lisää
 • Hotel Moments Budapest
  From164€Yömaksu

  Hotel Moments Budapeststars

  Budapest, Budapest , Andrássy út 8 - Kartta
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2131 reviewsBased on 2131 reviews

  null50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 2. 0 kilometrin matka. Majoitustilojen kokonaismäärä on 99. Hotelli rakennettiin vuonna 2015. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Tämän majoituksen yleiset tilat ovat esteettömät. Majoituspaikka sallii pienet lemmikit. Hotelli tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen hotellissa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Continental Hotel Budapest
  From181€Yömaksu

  Continental Hotel Budapeststars

  Budapest, Budapest , Dohany utca 42 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 46 Mielipiteitä

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Budapest. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 16. 2 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 272 viihtyisää huonetta. Majoitus on vuodelta 2010. Vierailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Tämä on esteetön majoituspaikka, joka tarjoaa useita liikuntarajoitteisille soveltuvia tiloja ja palveluita. Siinä on yhteensä 1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa huonetta. Lemmikkiystävällinen majoituspaikka sallii korkeintaan 5 kg painavat lemmikit. Majoituksessa on pysäköintitilaa ja autotalli. Majoituspaikan tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vieraille. Hotelli tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Vieraat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Vieraat nauttivat maukkaista aterioista, joita majoituksella tarjotaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Royal Park Boutique Hotel
  From77€Yömaksu

  Royal Park Boutique Hotelstars

  Budapest, Budapest , Nefelejcs utca 6 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1630 reviewsBased on 1630 reviews

  Tämä modernissa kuusikerroksisessa rakennuksessa sijaitseva kaupunkihotelli on aivan vastapäätä Budapestin päärautatieasemaa, ja se on täydellinen valinta sekä viikonloppulomalle että työmatkoille. Keskusta ja eräät suosituimmat yöelämän keskukset, "rauniobaarit", sekä tärkeimmät nähtävyydet, kaupat, ravintolat ja liike-elämän keskukset ovat kaikki muutaman minuutin päässä hotellilta, ja niihin pääsee helposti kätevillä liikenneyhteyksillä. Lisäksi kuuluisa kaupunginpuisto ja Andrássyn puistokatu ovat 10 minuutin matkan päässä taksilla tai julkisilla kulkuneuvoilla. Hotellin moderni sisustus ja kodikkaat, tilavat huoneet ovat iloinen yllätys vieraille. Kaikissa huoneistoissa on äänieristys ja suuret ikkunat, jotka luovat valoisan ja viehättävän tunnelman. Hotellin palveluihin kuuluvat rento aulabaari ja suuri ravintola, joissa on hyvä rentoutua ja nauttia cocktaileista tai nauttia erinomainen ateria. Liikematkustajat arvostavat myös kokoustiloja, Internet-nurkkausta ja ilmaista Wi-Fi-yhteyttä yleisissä tiloissa sekä kaikissa huoneissa. Lisäksi runsas aamiaisbuffett tarjoillaan joka päivä.

  Katso lisää
 • City Hotel Matyas
  From100€Yömaksu

  City Hotel Matyasstars

  Budapest, Budapest , Marcius 15 ter 8 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 893 reviewsBased on 893 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Budapest. Majoitus koostuu yhteensä 85 makuuhuoneesta. Majoituspaikka on vuodelta 1995. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa.

  Katso lisää
 • Six Inn Hotel
  From71€Yömaksu

  Six Inn Hotelstars

  Budapest, Budapest , Rozsa utca 85 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 673 reviewsBased on 673 reviews

  Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla aivan Budapestin sydämessä, Andrassyn puistokadun välittömässä läheisyydessä, lähellä Oktogon-aukiota. Keskeisellä paikalla sijaitsevasta hotellista on helppo lähteä tutkimaan, mitä kaikkea Budapestin kaltainen upea kaupunki voi tarjota. Hotellista pääsee vaivattomasti tutustumaan kaupungin moniin nähtävyyksiin, sillä lähin metroasema on vain 5 minuutin kävelymatkan päässä. Viehättävä ja vieraanvarainen hotelli toivottaa tulijat lämpimästi tervetulleiksi. Hotellihuoneet ja huoneistot tarjoavat rauhallisen ympäristön, jossa rentoutua päivän päätteeksi. Hotelli tarjoaa vieraidensa käyttöön runsaasti erinomaisia palveluja.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  164  Hotelleja kohteessa Budapest
Sivu  1  bruges ikke i Finland  17
 

Tietoja kohteesta Budapest

  Budapest is the capital of Hungary and is recognised as one of the most beautiful cities in the world, as well as being a major centre for culture and tourism in Europe. Many of its attractions have been declared World Heritage. Budapest is divided into 3 districts: Buda, on the west of the Danube, which has many hills; Pest, on the east of the river, and which is the most commercial area; and the Old Town, which boasts the castle and many other attractions. The city has many famous and important sites, and tourists travel from far and wide to enjoy them. For example, the Great Synagogue is to be found here. This interesting building was constructed in 1854 and it is one of the world' s largest synagogues. Another curious place is the Széchenyi Thermal Bath. These baths, with two thermal currents of 23° and 25°, were built in 1913 in a neo-Baroque style and they are the largest baths in Europe. Two more impressive buildings are the Parliament and the Esztergom Basilica, one of Europe's largest church buildings. Visit the exotic city of Budapest and discover its secrets!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Budapest

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews