Hotelleja kohteessa Budapest

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Budapest

BudapestFrom  13€

Tarjoushotellit Budapest

 • Hotel Museum Budapest
  From81€Yömaksu

  Hotel Museum Budapeststars

  Budapest, Budapest , Trefort 2 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1140 reviewsBased on 1140 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Budapest. 600 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitusliikkeeltä hyvät yhteydet. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 20. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Matkailijat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Majoitusliike sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 2. 0 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 1000 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Hotelli koostuu yhteensä 104 makuuhuoneesta. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2015. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Pienet lemmikit sallittuja tiloissa. Vieraat saavat käyttää pysäköintialuetta. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Hemmottelua kaipaavat vieraat voivat käyttää hyödykseen tarjottuja terveyspalveluja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Mediterran
  From77€Yömaksu

  Mediterranstars

  Budapest, Budapest , Budaörsi út 20/a - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 41 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 665 reviewsBased on 665 reviews

  Hotelli Mediterranean Budapest sijaitsee kätevästi keskustassa Budan puolella ja tarjoaa aitoa ja ystävällistä Välimeren tunnelmaa. Kuuluisat nähtävyydet, kuten Budan linna, Citadel tai kuumien lähteiden Gellért-kylpylä ovat kävelyetäisyydellä. Tonava-joki, kaunis Széchenyin ketjusilta ja ikoninen parlamenttitalo ovat myös helpon matkan päässä. Lähin raitiovaunuasema on 150 metrin päässä hotellilta ja tarjoaa kätevät yhteydet kaikkiin kaupunginosiin.

  Katso lisää
 • D8 Hotel
  From72€Yömaksu

  D8 Hotelstars

  Budapest, Budapest , Dorottya utca 8. - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 113 reviewsBased on 113 reviews

  Kohteessa Budapest sijaitseva ihastuttava hotelli sopii homomatkailijoille erinomaisesti. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Matkailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 22. 0 kilometrin matka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 121 huonetta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2018. Lisäksi hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Prestige Hotel Budapest
  From126€Yömaksu

  Prestige Hotel Budapeststars

  Budapest, Budapest , Vigyazo ferenc utca 5 - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2021 reviewsBased on 2021 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Budapest. Asiakkaat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 17. 7 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 85 makuuhuoneesta. Vuonna 1860 rakennettu majoitus on remontoitu ja peruskorjattu vuonna 2014. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Majoituspaikka sallii ainoastaan pienet lemmikit. Vieraat voivat käyttää autotallia.

  Katso lisää
 • Soho Boutique Hotel
  From63€Yömaksu

  Soho Boutique Hotelstars

  Budapest, Budapest , Dohany utca 64 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 23 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1673 reviewsBased on 1673 reviews

  Tämä tyylikäs ja omaperäinen boutiquehotelli sijaitsee kätevällä paikalla Budapestin sydämessä, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Tonavasta. Julkisen liikenteen yhteydet, kaupat ja ravintolat löytyvät läheltä, ja hotellivieraat voivat halutessaan nauttia kaupungin satumaisesta yöelämästä tai tutkia monia kulttuurillisia ja historiallisia nähtävyyksiä, kuten ihailtua Budan linnaa, synagogaa ja Budapestin Broadwayta, kaikki helpon matkan päässä hotellista. Hotellin moderneissa huoneissa on nopea maksuton Internet-yhteys. Äänieristetyt ikkunat takaavat mukavan ja rauhallisen oleskelun. Vieraat voivat käyttää huonepalvelua tai herätä nauttimaan runsaan buffetaamiaisen ravintolassa. Hotellissa on myös erilaisia hyödyllisiä palveluja, kuten 24 tuntia vuorokaudessa päivystävä vastaanotto, lastenhoitopalvelu, pysäköintihalli, autonvuokrauspalvelu ja yrityspalveluja. Sekä liike- että lomamatkailijoille ihanteellinen hotelli tarjoaa mukavuutta ja nautintoja vilkkaassa Budapestin kaupungissa.

  Katso lisää
 • Eurostars Budapest Center
  From59€Yömaksu

  Eurostars Budapest Centerstars

  Budapest, Budapest , Kossuth lajos utca 7-9 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 29 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2641 reviewsBased on 2641 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Budapest. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 175 makuuhuonetta. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2010. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Majoituspaikka tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 3 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Lisäksi hotelli tarjoaa autolla saapuvien vieraiden käyttöön autotallin. Vierailijat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • City Hotel Matyas
  From40€Yömaksu

  City Hotel Matyasstars

  Budapest, Budapest , Marcius 15 ter 8 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 884 reviewsBased on 884 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Budapest. Vieraiden käytössä on yhteensä 85 huonetta. Hotelli rakennettiin vuonna 1995. Vierailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Continental Hotel Budapest
  From85€Yömaksu

  Continental Hotel Budapeststars

  Budapest, Budapest , Dohany utca 42 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 46 Mielipiteitä

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Budapest. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vierailijat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. . Matkailijoilla on lentoasemalle noin 16. 2 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 272 makuuhuonetta. Hotelli on vuodelta 2010. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Riad tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Majoituspaikka sallii pienet lemmikit. Matkailijat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Majoituspaikan tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille matkailijoille. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen hotellissa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Hotelli tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Matkailijoiden ei tarvitse lähteä mihinkään nauttiakseen erinomaisen aterian, sillä majoitus tarjoaa useita herkullisia vaihtoehtoja aterioille. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Six Inn Hotel
  From48€Yömaksu

  Six Inn Hotelstars

  Budapest, Budapest , Rozsa utca 85 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 658 reviewsBased on 658 reviews

  Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla aivan Budapestin sydämessä, Andrassyn puistokadun välittömässä läheisyydessä, lähellä Oktogon-aukiota. Keskeisellä paikalla sijaitsevasta hotellista on helppo lähteä tutkimaan, mitä kaikkea Budapestin kaltainen upea kaupunki voi tarjota. Hotellista pääsee vaivattomasti tutustumaan kaupungin moniin nähtävyyksiin, sillä lähin metroasema on vain 5 minuutin kävelymatkan päässä. Viehättävä ja vieraanvarainen hotelli toivottaa tulijat lämpimästi tervetulleiksi. Hotellihuoneet ja huoneistot tarjoavat rauhallisen ympäristön, jossa rentoutua päivän päätteeksi. Hotelli tarjoaa vieraidensa käyttöön runsaasti erinomaisia palveluja.

  Katso lisää
 • Sofitel Budapest
  From125€Yömaksu

  Sofitel Budapeststars

  Budapest, Budapest , Szechenyi istvan ter 2 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 6283 reviewsBased on 6283 reviews

  Tämä loistava kaupunkihotelli sijaitsee ensiluokkaisessa ympäristössä Budapestin sydämessä ja tarjoaa upean näköalan Tonavan ylitse. Hotelli tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät Széchenyin ketjusillalle ja majesteettiselle Kuninkaanlinnalle. Hotellivieraat pääsevät helposti tutustumaan kaikkiin kiinnostaviin nähtävyyksiin, joita kaupungilla on tarjota. Hotellin lähellä olevat julkisen liikenteen yhteydet tekevät muille kaupungin alueille pääsyn helpoksi. Hotellilla on upea tyyli, joka varmasti ylittää kaikkein vaativimmankin matkailijan odotukset. Sisätilat on koristeltu modernisti ylenpalttisilla tummanruskeilla ja vaaleanpunaisilla kalusteilla ja ihastuttavilla kukkakoristeilla. Huoneet on sisustettu tyylikkäästi, ja ne huokuvat ylellisyyttä ja hienostuneisuutta. Hotellin laaja tarjonta laadukkaita palveluja tekee vieraisiin vaikutuksen, sillä ne tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden nuorentua ja nauttia elämästä.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  180  Hotelleja kohteessa Budapest
Sivu  1  bruges ikke i Finland  18
 

Tietoja kohteesta Budapest

  Budapest is the capital of Hungary and is recognised as one of the most beautiful cities in the world, as well as being a major centre for culture and tourism in Europe. Many of its attractions have been declared World Heritage. Budapest is divided into 3 districts: Buda, on the west of the Danube, which has many hills; Pest, on the east of the river, and which is the most commercial area; and the Old Town, which boasts the castle and many other attractions. The city has many famous and important sites, and tourists travel from far and wide to enjoy them. For example, the Great Synagogue is to be found here. This interesting building was constructed in 1854 and it is one of the world' s largest synagogues. Another curious place is the Széchenyi Thermal Bath. These baths, with two thermal currents of 23° and 25°, were built in 1913 in a neo-Baroque style and they are the largest baths in Europe. Two more impressive buildings are the Parliament and the Esztergom Basilica, one of Europe's largest church buildings. Visit the exotic city of Budapest and discover its secrets!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Budapest

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews