Hotelleja kohteessa Miami - FL

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Miami - FL

Miami - FLFrom  56€

Tarjoushotellit Miami - FL

 • Eden Roc Miami Beach
  From176€Yömaksu

  Eden Roc Miami Beachstars

  Miami Beach, Miami - FL , Collins avenue 4525 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2925 reviewsBased on 2925 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Miami Beach. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 15. 6 kilometrin matka. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 349. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2004. Majoitus tarjoaa vieraiden käyttöön Internet-yhteyden. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikkiystävällinen hotelli. Majoituspaikan asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Majoitus tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vieraat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Days Hotel by Wyndham Thunderbird Beach Resort
  From133€Yömaksu
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1284 reviewsBased on 1284 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Miami Beach. Lähin uimaranta on 3. 2 kilometrin päässä majoituspaikasta. Majoitus koostuu yhteensä 180 makuuhuoneesta. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2002. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vieraat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Kimpton Angler’s South Beach Hotel
  From227€Yömaksu

  Kimpton Angler’s South Beach Hotelstars

  Miami Beach, Miami - FL , 660 washington avenue - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2046 reviewsBased on 2046 reviews

  Ihastuttava lomakeskus, jonka sijaintipaikka on Miami Beach. 8. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva lomakeskus on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 12. 0 kilometrin päässä lomakeskuksesta. Majoitusliike sijaitsee 10 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 14. 5 kilometrin matka. Lomakeskuksessa on 103 mukavaa huonetta. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2008. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Lomakeskus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit sallittuja tiloissa. Lomakeskus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • South Beach Plaza Hotel & Villas
  From91€Yömaksu

  South Beach Plaza Hotel & Villasstars

  Miami Beach, Miami - FL , Collins avenue 1401 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä

  Art deco -tyylinen rakennus sijaitsee South Beachin alueella, korttelin päässä rannalta ja lähellä South Beachin yöelämää, muta kuitenkin riittävän rauhallisella paikalla tarjotakseen vieraille hyvät yöunet. Hotellista on 800 metriä Lincoln Roadin kävelykadulle, Flamingo Parkiin ja historialliselle art deco -alueelle. Hotellilta pääsee kävellen lähialueen ravintoloihin, ostoksille sekä viihteen pariin. Miami Beach Convention Center ja Holocaust-muistomerkki ovat vain 1,6 kilometrin päässä, ja Miamin satamaan on hotelllilta 9 km.

  Katso lisää
 • Hilton Garden Inn Miami South Beach
  From115€Yömaksu

  Hilton Garden Inn Miami South Beachstars

  Miami Beach, Miami - FL , 2940 collins ave - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 699 reviewsBased on 699 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Miami Beach. Majoituspaikassa on yhteensä 96 mukavaa makuuhuonetta. Hotelli on vuodelta 2014. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituspaikka tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 6 liikuntarajoitteisille soveltuvaa huonetta. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Asiakkaat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia hotellissa. Majoituksen valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen.

  Katso lisää
 • Gates South Beach, a DoubleTree by Hilton
  From140€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1586 reviewsBased on 1586 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ihastuttava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Miami Beach. 3. 2 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitukselta hyvät yhteydet. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Vierailijat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Hotelli sijaitsee 321 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 20. 9 kilometrin matka. 235 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoituspaikka on vuodelta 2014. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Kaikki huoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa ovat esteettömiä. Jos matkalle ei voi lähteä ilman lemmikkiä, on hyvä tietää, että lemmikit pääsevät mukaan tähän majoitukseen. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Majoituksessa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Vierailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Majoituspaikka tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Matkailijat arvostavat hotellin järjestämää urheiluohjelmaa. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Homewood Suites by Hilton Miami Downtown/Brickell
  From130€Yömaksu
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 582 reviewsBased on 582 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Downtown - Brickell. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 8. 8 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 102 makuuhuonetta. Majoitus on vuodelta 2016. Matkailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Majoitus ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoitus ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia makuuhuoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Casablanca on the Ocean West Tower
  From58€Yömaksu

  Casablanca on the Ocean West Towerstars

  Miami Beach, Miami - FL , 6060 indian creek drive 6060 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Miami Beach. Majoitustilojen kokonaismäärä on 82. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2011. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Embassy Suites by Hilton Miami International Airpo
  From113€Yömaksu
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Miami International Airport. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 7 kilometrin päässä majoituspaikasta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 2. 0 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 318 makuuhuoneesta. Tätä hotellia on remontoitu vuonna 2007. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vieraat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • National Hotel South Beach
  From197€Yömaksu

  National Hotel South Beachstars

  Miami Beach, Miami - FL , Collins avenue miami beach 1677 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2025 reviewsBased on 2025 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Miami Beach. Majoitusliike sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotelli koostuu yhteensä 151 majoitustilasta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2014. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Hotelli ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Lemmikki on mahdollista ottaa mukaan, jos sitä ei halua jättää kotiin. Vierailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  195  Hotelleja kohteessa Miami - FL
Sivu  1  bruges ikke i Finland  20
 

Tietoja kohteesta Miami - FL

  Miami is a major US city located in southeastern Florida, between the Everglades National Park and the Atlantic Ocean. It is one of the main tourist destinations in the country, and it is known as the capital of sun because of its pleasant climate and beautiful beaches. Those who like to have an active holiday will enjoy the wide range of water activities and sports available on its beaches. Apart from its nice white-sand beaches, Miami has many other things such as museums, historical sites, parks and gardens. The city is close to two national parks of stunning beauty: the Everglades, rich in fauna and flora, and the Biscayne, with a tropical reef that is unique in the area. Miami also boasts lively nightlife where there is no shortage of bars and quality international restaurants, many of which specialise in fish and seafood dishes. Excitement and fun are at home in Miami, where you can enjoy high-technology entertainment and games as well as extreme experiences at the Richard Petty Driving Experience. Come and discover everything Miami has to offer!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Miami - FL

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä