Hotelleja kohteessa Miami - FL

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Miami - FL

Miami - FLFrom  58€

Tarjoushotellit Miami - FL

 • Marenas Resort Sunny Isles Beach
  From175€Yömaksu

  Marenas Resort Sunny Isles Beachstars

  Miami Beach, Miami - FL , 18683 collins avenue 18683 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2058 reviewsBased on 2058 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Miami Beach. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 7 kilometrin päässä hotellilta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 14. 1 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 190 majoitustilaa. Majoitus rakennettiin vuonna 2005. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Asiakkaat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Terveys- ja hyvinvointipalveluidensa ansiosta tämä majoitus on ihanteellinen paikka rentouttavalle lomalle stressaavasta arjesta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • South Beach Plaza Hotel & Villas
  From83€Yömaksu

  South Beach Plaza Hotel & Villasstars

  Miami Beach, Miami - FL , Collins avenue 1401 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä

  Art deco -tyylinen rakennus sijaitsee South Beachin alueella, korttelin päässä rannalta ja lähellä South Beachin yöelämää, muta kuitenkin riittävän rauhallisella paikalla tarjotakseen vieraille hyvät yöunet. Hotellista on 800 metriä Lincoln Roadin kävelykadulle, Flamingo Parkiin ja historialliselle art deco -alueelle. Hotellilta pääsee kävellen lähialueen ravintoloihin, ostoksille sekä viihteen pariin. Miami Beach Convention Center ja Holocaust-muistomerkki ovat vain 1,6 kilometrin päässä, ja Miamin satamaan on hotelllilta 9 km.

  Katso lisää
 • Design Suites Miami Beach
  From83€Yömaksu

  Design Suites Miami Beachstars

  Miami Beach, Miami - FL , 5445 collins avenue - Kartta
  1,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Ihastuttavan lomakeskuksen sijaintipaikka on kohde Miami Beach. 6. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 6 kilometrin päässä majoitusliikelta. Lähin uimaranta sijaitsee aivan lomakeskuksen oven ulkopuolella. Tiloihin kuuluu yhteensä 165 viihtyisää huonetta. Tätä lomakeskusta on remontoitu vuonna 2016. Lomakeskus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Asiakkaat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Gates South Beach, a DoubleTree by Hilton
  From179€Yömaksu
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1626 reviewsBased on 1626 reviews

  Kohteessa Miami Beach sijaitseva, ihastuttava hotelli sopii perheille erinomaisesti. 3. 2 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vierailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä hotellilta. Asiakkaat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Majoitusliike sijaitsee 321 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 20. 9 kilometrin matka. Majoituspaikassa on yhteensä 235 mukavaa makuuhuonetta. Majoituspaikka on perustettu vuonna 2014. Majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Hotelli ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia majoitustiloja, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Lemmikit ovat tervetulleita tähän hotelliin. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Majoitus tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Asiakkaat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä hotelli sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Liikunnanharrastajille ja aktiivilomaa etsiville on tarjolla laaja valikoima järjestettyä ohjelmaa. Majoituspaikka tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Pestana South Beach Art Deco Hotel
  From146€Yömaksu

  Pestana South Beach Art Deco Hotelstars

  Miami Beach, Miami - FL , James avenue 1817 - Kartta
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3071 reviewsBased on 3071 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Miami Beach. 6. 4 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 6 kilometrin päässä majoituspaikasta. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Lähin uimaranta sijaitsee 402 metrin päässä majoitukselta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 19. 3 kilometrin matka. Hotelli on 6. 4 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 99 makuuhuoneesta. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Matkailijat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Majoituspaikassa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Red South Beach Hotel
  From112€Yömaksu

  Red South Beach Hotelstars

  Miami Beach, Miami - FL , 3010 collins avenue 3010 - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2645 reviewsBased on 2645 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Miami Beach. Kokonaisuutena tiloissa on 110 majoitustilaa. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2010. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Kaikki makuuhuoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa ovat esteettömiä. Pienet lemmikit sallittuja tiloissa. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Vieraat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • SBH South Beach Hotel
  From106€Yömaksu

  SBH South Beach Hotelstars

  Miami Beach, Miami - FL , 236 21st st. miami beach 236 - Kartta
  2,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 626 reviewsBased on 626 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Miami Beach. Tiloihin kuuluu yhteensä 51 viihtyisää huonetta. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2013. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Vieraiden erityistarpeet huomioiva hotelli tarjoaa muutaman majoitustilan, joihin pääsee pyörätuolilla. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Vierailijat ihastuvat majoituspaikassa tarjottaviin aterioihin. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Collins Hotel
  From99€Yömaksu

  Collins Hotelstars

  Miami Beach, Miami - FL , 6600 collins avenue 6600 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1124 reviewsBased on 1124 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Miami Beach. 54 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2010. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Casablanca on the Ocean West Tower
  From88€Yömaksu

  Casablanca on the Ocean West Towerstars

  Miami Beach, Miami - FL , 6060 indian creek drive 6060 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Miami Beach. 82 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2011. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • InterContinental Miami
  From201€Yömaksu

  InterContinental Miamistars

  Miami Downtown - Brickell, Miami - FL , 100 chopin plaza 100 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 7046 reviewsBased on 7046 reviews

  Ylellisen hotellin sijaintipaikka on kohde Downtown - Brickell. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Viihdetarjonnan tärkeimmät keskukset ovat 2. 0 kilometrin säteellä hotellilta. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 11. 6 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 8. 8 kilometrin päässä hotellilta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 11. 5 kilometrin matka. Hotelli on 3. 7 kilometrin päässä satamasta. Hotellissa on yhteensä 641 mukavaa majoitustilaa. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 1995. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Tämän majoituksen yleiset tilat ovat esteettömät. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Vierailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Majoituspaikassa on useita terveys- ja hyvinvointipalveluita vieraiden käyttöön. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  184  Hotelleja kohteessa Miami - FL
Sivu  1  bruges ikke i Finland  19
 

Tietoja kohteesta Miami - FL

  Miami is a major US city located in southeastern Florida, between the Everglades National Park and the Atlantic Ocean. It is one of the main tourist destinations in the country, and it is known as the capital of sun because of its pleasant climate and beautiful beaches. Those who like to have an active holiday will enjoy the wide range of water activities and sports available on its beaches. Apart from its nice white-sand beaches, Miami has many other things such as museums, historical sites, parks and gardens. The city is close to two national parks of stunning beauty: the Everglades, rich in fauna and flora, and the Biscayne, with a tropical reef that is unique in the area. Miami also boasts lively nightlife where there is no shortage of bars and quality international restaurants, many of which specialise in fish and seafood dishes. Excitement and fun are at home in Miami, where you can enjoy high-technology entertainment and games as well as extreme experiences at the Richard Petty Driving Experience. Come and discover everything Miami has to offer!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Miami - FL

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä