Hotelleja kohteessa Miami - FL

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Miami - FL

Miami - FLFrom  65€

Tarjoushotellit Miami - FL

 • Eden Roc Miami Beach
  From385€Yömaksu

  Eden Roc Miami Beachstars

  Miami Beach, Miami - FL , Collins avenue 4525 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2728 reviewsBased on 2728 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Miami Beach. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 15. 6 kilometrin matka. 349 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2004. Vieraat voivat käyttää hyödykseen Internet-yhteyttä. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn huoneisiin. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikkiystävällinen majoituspaikka. Majoituspaikka tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville vieraille. Illallispaikka kutsuu vierailijat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Pestana South Beach Art Deco Hotel
  From299€Yömaksu

  Pestana South Beach Art Deco Hotelstars

  Miami Beach, Miami - FL , 1817 james avenue 1817 - Kartta
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2882 reviewsBased on 2882 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Miami Beach. 6. 4 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Hotelli on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 6 kilometrin päässä majoitukselta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 402 metrin päässä hotellilta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 19. 3 kilometrin matka. Majoitusliike on 6. 4 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 99 majoitustilasta. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Vieraat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Design Suites Miami Beach
  From137€Yömaksu

  Design Suites Miami Beachstars

  Miami Beach, Miami - FL , 5445 collins avenue - Kartta
   

  Mukavan lomakeskuksen sijaintipaikka on kohde Miami Beach. 6. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 6 kilometrin päässä majoituspaikasta. Lähin uimaranta sijaitsee aivan majoituspaikan oven ulkopuolella. Lomakeskus koostuu yhteensä 165 makuuhuoneesta. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2016. Lomakeskus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä lomakeskuksessa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Matkailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Vieraat voivat rentoutua ja virkistyä majoituspaikan hyvinvointipalveluiden tiloissa. Asiakkaat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Hilton Cabana Miami Beach
  From271€Yömaksu

  Hilton Cabana Miami Beachstars

  Miami Beach, Miami - FL , 6261 collins avenue - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3075 reviewsBased on 3075 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Miami Beach. Hotelli koostuu yhteensä 231 makuuhuoneesta. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Asiakkaat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Dream South Beach
  From354€Yömaksu

  Dream South Beachstars

  Miami Beach, Miami - FL , collins avenue 1111 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2662 reviewsBased on 2662 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla, lyhyen kävelymatkan päässä Miamin upealta rannalta. Hotelli sijaitsee Versacen kartanon vieressä, vain lyhyen kävelymatkan päässä Washington Avenuen vilinästä. Bassin taidemuseo ja Flamingo Park -puisto ovat lähistöllä. Loistohotelli toivottaa vieraat tervetulleiksi tyylikkäällä charmilla aulan upeissa puitteissa, joissa seiniä koristavat upeat yksityiskohdat ja taideteokset. Huoneet on sisustettu loistokkaasti, ja niiden ylellisyys ja tyyli luovat suorastaan kuninkaallisen tunnelman, jossa vieraat voivat uppoutua vertaansa vailla olevaan loistokkuuteen. Hotelli tarjoaa vieraille lukuisia ensiluokkaisia palveluita, jotka tekevät vaikutuksen kaikkein vaativimpaankin matkailijaan. Hotellin ravintola tarjoaa ylelliset puitteet tyylikkäälle illalliselle.

  Katso lisää
 • DoubleTree by Hilton Miami Airport
  From151€Yömaksu
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2232 reviewsBased on 2232 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa Miami International Airport. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 3 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Majoitusliike sijaitsee 12. 3 kilometrin päässä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 3. 9 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 334 huonetta. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2006. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoitus tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 5 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Asiakkaat voivat tuoda lemmikkinsä mukanaan, sillä tämä majoituspaikka on lemmikkiystävällinen. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Liikematkailijoiden tilat ja palvelut ovat myös asiakkaiden käytössä. Vierailijat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Rauhaa ja hiljaisuutta etsiville tämä hotelli ja sen laaja terveys- ja hyvinvointipalvelujen valikoima takaavat parhaan majoitusvaihtoehdon. Majoituspaikan vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että matkailijat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Embassy Suites by Hilton Miami International Airpo
  From160€Yömaksu
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Miami International Airport. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 7 kilometrin päässä hotellilta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 2. 0 kilometrin matka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 318 majoitustilaa. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2007. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vieraat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Hyatt Centric Brickell Miami
  From288€Yömaksu

  Hyatt Centric Brickell Miamistars

  Miami Downtown - Brickell, Miami - FL , Brickell bay dr. 1102 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 144 reviewsBased on 144 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Downtown - Brickell. Hotelli koostuu yhteensä 208 huoneesta. Majoitus rakennettiin vuonna 2018. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Kaikki makuuhuoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituksessa ovat esteettömiä. Lemmikki on mahdollista ottaa mukaan, jos sitä ei halua jättää kotiin. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Majoitus on saanut -sertifikaatin. Kokoustilat kuuluvat majoituksen varustukseen. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Matkailijat voivat nauttia herkullisista aterioista majoitusliikkeen ravintolassa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Red South Beach Hotel
  From231€Yömaksu

  Red South Beach Hotelstars

  Miami Beach, Miami - FL , 3010 collins avenue 3010 - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2528 reviewsBased on 2528 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Miami Beach. Majoitus koostuu yhteensä 110 majoitustilasta. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2010. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Hotelli ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia huoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Hotelli sallii ainoastaan pienet lemmikit. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Hotelli tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Holiday Inn Miami West-Airport Area
  From138€Yömaksu

  Holiday Inn Miami West-Airport Areastars

  Miami International Airport, Miami - FL , Northwest 103rd street 7707 - Kartta
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 225 reviewsBased on 225 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Miami International Airport. Majoituspaikassa on yhteensä 263 mukavaa huonetta. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2004. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  178  Hotelleja kohteessa Miami - FL
Sivu  1  bruges ikke i Finland  18
 

Tietoja kohteesta Miami - FL

  Miami is a major US city located in southeastern Florida, between the Everglades National Park and the Atlantic Ocean. It is one of the main tourist destinations in the country, and it is known as the capital of sun because of its pleasant climate and beautiful beaches. Those who like to have an active holiday will enjoy the wide range of water activities and sports available on its beaches. Apart from its nice white-sand beaches, Miami has many other things such as museums, historical sites, parks and gardens. The city is close to two national parks of stunning beauty: the Everglades, rich in fauna and flora, and the Biscayne, with a tropical reef that is unique in the area. Miami also boasts lively nightlife where there is no shortage of bars and quality international restaurants, many of which specialise in fish and seafood dishes. Excitement and fun are at home in Miami, where you can enjoy high-technology entertainment and games as well as extreme experiences at the Richard Petty Driving Experience. Come and discover everything Miami has to offer!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Miami - FL

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä