Hotelleja kohteessa Miami - FL

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Miami - FL

Miami - FLFrom  71€

Tarjoushotellit Miami - FL

 • Eden Roc Miami Beach
  From262€Yömaksu

  Eden Roc Miami Beachstars

  Miami Beach, Miami - FL , Collins avenue 4525 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2842 reviewsBased on 2842 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Miami Beach. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 15. 6 kilometrin matka. Majoitustilojen kokonaismäärä on 349. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2004. Vieraat voivat käyttää Internet-yhteyttä kaapelilla huviksi ja hyödyksi. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Asiakkaat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan tähän majoituspaikkaan. Vieraat voivat rentoutua täysin terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Matkailijat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Casablanca on the Ocean West Tower
  From80€Yömaksu

  Casablanca on the Ocean West Towerstars

  Miami Beach, Miami - FL , 6060 indian creek drive 6060 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Miami Beach. Tiloihin kuuluu yhteensä 82 viihtyisää huonetta. Tätä hotellia on remontoitu vuonna 2011. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Kimpton Angler’s South Beach Hotel
  From252€Yömaksu

  Kimpton Angler’s South Beach Hotelstars

  Miami Beach, Miami - FL , 660 washington avenue - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2031 reviewsBased on 2031 reviews

  Viehättävä lomakeskus sijaitsee kohteessa Miami Beach. 8. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 12. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Majoituspaikka sijaitsee 10 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 14. 5 kilometrin matka. 103 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Lomakeskus on täysin peruskorjattu vuonna 2008. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Asiakkaat ja lemmikit voivat nauttia oleskelustaan yhdessä tässä lomakeskuksessa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Hilton Garden Inn Miami South Beach
  From128€Yömaksu

  Hilton Garden Inn Miami South Beachstars

  Miami Beach, Miami - FL , 2940 collins ave - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 679 reviewsBased on 679 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Miami Beach. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 96. Majoitus on perustettu vuonna 2014. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Majoitus tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 6 liikuntarajoitteisille soveltuvaa huonetta. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Asiakkaat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Hotellissa on käytännölliset liikematkailijan tilat, jotka sopivat työmatkailijoille erinomaisesti.

  Katso lisää
 • Casablanca on the Ocean East Tower
  From154€Yömaksu

  Casablanca on the Ocean East Towerstars

  Miami Beach, Miami - FL , Collins avenue 6345 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 33 Mielipiteitä

  Historiallinen maamerkki sijaitsee Millionaires Row -alueella, vain muutaman minuutin päässä South Beachin art deco -alueelta ja Bal Harbourin ostosmahdollisuuksista. Lähialueen nähtävyyksiä ovat Meriakvaario, Metro Zoo -eläintarha, Baysiden ostosalue, Miamin kokouskeskus ja Coconut Grove. Vieraat kirjautuvat sisään marmorisessa aulassa, jossa myös hotellin ravintola sijaitsee. Uima-allasbaarissa ja ulkoalueella on päivittäin happy hour. Meren puolella sijaitsevalla uima-altaalla on erillisiä rantamökkejä, ja vieraat voivat kulkea merenrannalla tai treenata uima-altaan vieressä sijaitsevalla kuntosalilla. Lisäpalveluita ovat muun muassa huonepalvelu, liikematkailijan tilat, pesulapalvelut ja limusiinipalvelut. Huoneet on sisustettu vaalean puun sävyisillä huonekaluilla sekä hillityillä merellisillä väreillä. Huoneissa on keittokomero, jonka varustukseen kuuluu jääkaappi, hella ja keittiövarustus, kaapelitelevisio ja dataportit. Näkymä joko merelle tai Intracoastal Waterway -vesialueelle.

  Katso lisää
 • The Confidante – Hyatt Unbound Collection
  From241€Yömaksu

  The Confidante – Hyatt Unbound Collectionstars

  Miami Beach, Miami - FL , 4041 collins ave. 4041 - Kartta
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4415 reviewsBased on 4415 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, viehättävä hotelli, joka sijaitsee kohteessa Miami Beach. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 9 kilometrin päässä majoitusliikelta. 160 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee aivan hotellin oven ulkopuolella. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 16. 0 kilometrin matka. Majoituspaikassa on yhteensä 363 mukavaa huonetta. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2014. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Kaikki majoitustila tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituksessa ovat esteettömiä. Asiakkaat voivat tuoda lemmikkinsä mukanaan, sillä tämä majoituspaikka on lemmikkiystävällinen. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Majoituspaikassa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Majoituspaikan tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vieraille. Majoituksen asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Tämä viehättävä hotelli tarjoaa erilaisia maistuvia herkkuja. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Albion South Beach
  From147€Yömaksu

  Albion South Beachstars

  Miami Beach, Miami - FL , 1650 james avenue - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1078 reviewsBased on 1078 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Miami Beach. 10 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin uimaranta sijaitsee 150 metrin päässä majoitusliikkeestä. Hotelli koostuu yhteensä 100 majoitustilasta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2005. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Matkailijat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Embassy Suites by Hilton Miami International Airpo
  From112€Yömaksu
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Miami International Airport. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 7 kilometrin päässä majoituspaikkalta. Vierailla on lentoasemalle noin 2. 0 kilometrin matka. 318 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2007. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Tämän majoituksen yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMajoituspaikka tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta matkailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Homewood Suites by Hilton Miami Downtown/Brickell
  From143€Yömaksu
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 560 reviewsBased on 560 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Downtown - Brickell. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkailla on lentoasemalle noin 8. 8 kilometrin matka. Majoituspaikassa on 102 mukavaa makuuhuonetta. Hotelli on perustettu vuonna 2016. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Kaikki tämän esteettömän majoituksen kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Majoituspaikka tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Red South Beach Hotel
  From169€Yömaksu

  Red South Beach Hotelstars

  Miami Beach, Miami - FL , 3010 collins avenue 3010 - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2592 reviewsBased on 2592 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Miami Beach. Majoitus koostuu yhteensä 110 huoneesta. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2010. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Kaikki makuuhuoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituksessa ovat esteettömiä. Ainoastaan pienet lemmikit ovat sallittuja tässä majoituspaikassa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusVierailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  184  Hotelleja kohteessa Miami - FL
Sivu  1  bruges ikke i Finland  19
 

Tietoja kohteesta Miami - FL

  Miami is a major US city located in southeastern Florida, between the Everglades National Park and the Atlantic Ocean. It is one of the main tourist destinations in the country, and it is known as the capital of sun because of its pleasant climate and beautiful beaches. Those who like to have an active holiday will enjoy the wide range of water activities and sports available on its beaches. Apart from its nice white-sand beaches, Miami has many other things such as museums, historical sites, parks and gardens. The city is close to two national parks of stunning beauty: the Everglades, rich in fauna and flora, and the Biscayne, with a tropical reef that is unique in the area. Miami also boasts lively nightlife where there is no shortage of bars and quality international restaurants, many of which specialise in fish and seafood dishes. Excitement and fun are at home in Miami, where you can enjoy high-technology entertainment and games as well as extreme experiences at the Richard Petty Driving Experience. Come and discover everything Miami has to offer!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Miami - FL

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä