Hotelleja kohteessa Miami - FL

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Miami - FL

Miami - FLFrom  59€

Tarjoushotellit Miami - FL

 • Marenas Resort Sunny Isles Beach
  From236€Yömaksu

  Marenas Resort Sunny Isles Beachstars

  Miami Beach, Miami - FL , 18683 collins avenue 18683 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2058 reviewsBased on 2058 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Miami Beach. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 7 kilometrin päässä majoitukselta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 14. 1 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 190 huonetta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2005. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Vierailijat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituspaikassa. Asiakkaat voivat rentoutua päivän päätteeksi majoituksen monipuolisten terveyspalvelujen parissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • South Beach Plaza Hotel & Villas
  From82€Yömaksu

  South Beach Plaza Hotel & Villasstars

  Miami Beach, Miami - FL , Collins avenue 1401 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä

  Art deco -tyylinen rakennus sijaitsee South Beachin alueella, korttelin päässä rannalta ja lähellä South Beachin yöelämää, muta kuitenkin riittävän rauhallisella paikalla tarjotakseen vieraille hyvät yöunet. Hotellista on 800 metriä Lincoln Roadin kävelykadulle, Flamingo Parkiin ja historialliselle art deco -alueelle. Hotellilta pääsee kävellen lähialueen ravintoloihin, ostoksille sekä viihteen pariin. Miami Beach Convention Center ja Holocaust-muistomerkki ovat vain 1,6 kilometrin päässä, ja Miamin satamaan on hotelllilta 9 km.

  Katso lisää
 • Design Suites Miami Beach
  From79€Yömaksu

  Design Suites Miami Beachstars

  Miami Beach, Miami - FL , 5445 collins avenue - Kartta
  1,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Ihastuttavan lomakeskuksen sijaintipaikka on kohde Miami Beach. 6. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 6 kilometrin päässä majoitusliikelta. Lähin uimaranta sijaitsee aivan lomakeskuksen oven ulkopuolella. Tiloihin kuuluu yhteensä 165 viihtyisää huonetta. Tätä lomakeskusta on remontoitu vuonna 2016. Lomakeskus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Asiakkaat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Casablanca on the Ocean West Tower
  From75€Yömaksu

  Casablanca on the Ocean West Towerstars

  Miami Beach, Miami - FL , 6060 indian creek drive 6060 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä

  Ihastuttava hotelli kohteessa Miami Beach. Vieraiden käytössä on yhteensä 82 majoitustilaa. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2011. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusTyöasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Homewood Suites by Hilton Miami Downtown/Brickell
  From256€Yömaksu
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 591 reviewsBased on 591 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Downtown - Brickell. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailla on lentoasemalle noin 8. 8 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 102 huonetta. Majoituspaikka on vuodelta 2016. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Kaikki tämän esteettömän hotellin kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Red South Beach Hotel
  From127€Yömaksu

  Red South Beach Hotelstars

  Miami Beach, Miami - FL , 3010 collins avenue 3010 - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2645 reviewsBased on 2645 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Miami Beach. 110 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2010. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Kaikki majoitustila tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituksessa ovat esteettömiä. Korkeintaan 5 kg painavat lemmikit ovat sallittuja tiloissa. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Vieraat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituksessa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • SBH South Beach Hotel
  From346€Yömaksu

  SBH South Beach Hotelstars

  Miami Beach, Miami - FL , 236 21st st. miami beach 236 - Kartta
  2,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 626 reviewsBased on 626 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Miami Beach. Tiloihin kuuluu yhteensä 51 viihtyisää huonetta. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2013. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Vieraiden erityistarpeet huomioiva hotelli tarjoaa muutaman majoitustilan, joihin pääsee pyörätuolilla. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Vierailijat ihastuvat majoituspaikassa tarjottaviin aterioihin. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Collins Hotel
  From86€Yömaksu

  Collins Hotelstars

  Miami Beach, Miami - FL , 6600 collins avenue 6600 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1124 reviewsBased on 1124 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Miami Beach. 54 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2010. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Chesterfield Hotel & Suites
  From142€Yömaksu

  Chesterfield Hotel & Suitesstars

  Miami Beach, Miami - FL , Collins avenue 855 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3654 reviewsBased on 3654 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Miami Beach. Hotellissa on 92 mukavaa huonetta. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2014. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lisäksi matkailijat voivat yöpyä majoituspaikassa lemmikkiensä kanssa. Hotellissa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Asiakkaat arvostavat hotellin järjestämää urheiluohjelmaa. Majoituspaikan ravintola hurmaa vieraat varmasti hienostuneilla herkuilla ja ihastuttavalla tunnelmalla. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Holiday Inn Miami West-Airport Area
  From130€Yömaksu

  Holiday Inn Miami West-Airport Areastars

  Miami International Airport, Miami - FL , Northwest 103rd street 7707 - Kartta
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 240 reviewsBased on 240 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Miami International Airport. 263 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2004. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  169  Hotelleja kohteessa Miami - FL
Sivu  1  bruges ikke i Finland  17
 

Tietoja kohteesta Miami - FL

  Miami is a major US city located in southeastern Florida, between the Everglades National Park and the Atlantic Ocean. It is one of the main tourist destinations in the country, and it is known as the capital of sun because of its pleasant climate and beautiful beaches. Those who like to have an active holiday will enjoy the wide range of water activities and sports available on its beaches. Apart from its nice white-sand beaches, Miami has many other things such as museums, historical sites, parks and gardens. The city is close to two national parks of stunning beauty: the Everglades, rich in fauna and flora, and the Biscayne, with a tropical reef that is unique in the area. Miami also boasts lively nightlife where there is no shortage of bars and quality international restaurants, many of which specialise in fish and seafood dishes. Excitement and fun are at home in Miami, where you can enjoy high-technology entertainment and games as well as extreme experiences at the Richard Petty Driving Experience. Come and discover everything Miami has to offer!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Miami - FL

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä