Hotelleja kohteessa Miami - FL

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Miami - FL

Miami - FLFrom  56€

Tarjoushotellit Miami - FL

 • Days Hotel by Wyndham Thunderbird Beach Resort
  From111€Yömaksu
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1288 reviewsBased on 1288 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Miami Beach. Lähin uimaranta on 3. 2 kilometrin päässä majoituspaikasta. Majoitus koostuu yhteensä 180 makuuhuoneesta. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2002. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vieraat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Casablanca on the Ocean West Tower
  From77€Yömaksu

  Casablanca on the Ocean West Towerstars

  Miami Beach, Miami - FL , 6060 indian creek drive 6060 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Miami Beach. Majoitustilojen kokonaismäärä on 82. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2011. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Gates South Beach, a DoubleTree by Hilton
  From140€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1626 reviewsBased on 1626 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ihastuttava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Miami Beach. 3. 2 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitukselta hyvät yhteydet. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Vierailijat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Hotelli sijaitsee 321 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 20. 9 kilometrin matka. 235 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoituspaikka on vuodelta 2014. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Kaikki huoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa ovat esteettömiä. Jos matkalle ei voi lähteä ilman lemmikkiä, on hyvä tietää, että lemmikit pääsevät mukaan tähän majoitukseen. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Majoituksessa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Vierailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Majoituspaikka tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Matkailijat arvostavat hotellin järjestämää urheiluohjelmaa. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Marenas Resort Sunny Isles Beach
  From163€Yömaksu

  Marenas Resort Sunny Isles Beachstars

  Miami Beach, Miami - FL , 18683 collins avenue 18683 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2058 reviewsBased on 2058 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Miami Beach. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 7 kilometrin päässä hotellilta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 14. 1 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 190 majoitustilaa. Majoitus rakennettiin vuonna 2005. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Asiakkaat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Terveys- ja hyvinvointipalveluidensa ansiosta tämä majoitus on ihanteellinen paikka rentouttavalle lomalle stressaavasta arjesta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Circa 39 Hotel
  From124€Yömaksu

  Circa 39 Hotelstars

  Miami Beach, Miami - FL , Collins avenue 3900 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1388 reviewsBased on 1388 reviews

  Hotelli kutsuu vieraat nauttimaan trendikkään ja historiallisen boutique-hotellin ensiluokkaisista palveluista ja hauskasta rantatyylistä sekä rennosta tunnelmasta, josta voivat nauttia niin yksinään matkustavat kuin perheetkin.Hotelli on kuin matkailijan toinen koti, ja kaikissa sen tiloissa ja palveluissa näkyy ajatus yksilöllisestä, seikkailuhenkisestä tavasta matkustaa.Sisustus on saanut vaikutteita kaikista maailman kolkista, joten lopputuloksena on erityislaatuinen, yksilöllinen majoituskokemus aivan Miami Beachin kimmeltävien hiekkarantojen ja Atlantin aaltojen äärellä.Tämä on täydellinen paikka nauttia merestä ja auringosta lähellä South Beachia ja Miamin viihde-elämää. Hotellilla on omia aurinkotuoleja rannalla ja uima-altaalla, ja sen tiloihin kuuluu rauhallinen trooppinen puutarha, jossa voi rentoutua.Jules' Kitchen -ravintolassa tarjoillaan kansainvälistä lohturuokaa sekä amerikkalainen aamiaisbuffet, josta voi nauttia joko sisällä tai hotellin etukuistilla.Spirits Bar ilahduttaa poikkeuksellisella valikoimallaan paikallisia ja kansainvälisiä artisaanijuomia ja siellä on tarjolla myös pientä purtavaa uima-altaalla ja loungessa.

  Katso lisää
 • Homewood Suites by Hilton Miami Downtown/Brickell
  From139€Yömaksu
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 591 reviewsBased on 591 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Downtown - Brickell. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Asiakkailla on lentoasemalle noin 8. 8 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 102 viihtyisää huonetta. Hotelli on vuodelta 2016. Matkailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Hotelli ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia huoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Liikematkaajat arvostavat hotellin tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Hilton Miami Airport Blue Lagoon
  From114€Yömaksu
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3921 reviewsBased on 3921 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Miami International Airport. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 508. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2009. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Asiakkaat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Tämä viehättävä majoituspaikka tarjoaa erilaisia maistuvia herkkuja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Embassy Suites by Hilton Miami International Airpo
  From95€Yömaksu
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Miami International Airport. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 7 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailla on lentoasemalle noin 2. 0 kilometrin matka. Huoneiden kokonaismäärä on 318. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2007. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vieraat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Majoituspaikassa on käytännölliset liikematkailijan tilat, jotka sopivat työmatkailijoille erinomaisesti. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • The Mayfair Hotel & Spa
  From110€Yömaksu

  The Mayfair Hotel & Spastars

  Coconut Grove, Miami - FL , 3000 florida avenue - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1595 reviewsBased on 1595 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Coconut Grove. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka koostuu yhteensä 179 majoitustilasta. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2008. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Rakennuksen yleiset tilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoituspaikassa on myös liikuntarajoitteisille soveltuva huone. Matkailijat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä hotellissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Hotelli tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vierailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Hotellin terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille vieraille. Vieraat voivat nauttia herkullisista aterioista majoitusliikkeen ravintolassa. Majoituksen vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että vierailijat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Red South Beach Hotel
  From106€Yömaksu

  Red South Beach Hotelstars

  Miami Beach, Miami - FL , 3010 collins avenue 3010 - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2645 reviewsBased on 2645 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Miami Beach. Kokonaisuutena tiloissa on 110 majoitustilaa. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2010. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Kaikki makuuhuoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa ovat esteettömiä. Pienet lemmikit sallittuja tiloissa. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Vieraat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  181  Hotelleja kohteessa Miami - FL
Sivu  1  bruges ikke i Finland  19
 

Tietoja kohteesta Miami - FL

  Miami is a major US city located in southeastern Florida, between the Everglades National Park and the Atlantic Ocean. It is one of the main tourist destinations in the country, and it is known as the capital of sun because of its pleasant climate and beautiful beaches. Those who like to have an active holiday will enjoy the wide range of water activities and sports available on its beaches. Apart from its nice white-sand beaches, Miami has many other things such as museums, historical sites, parks and gardens. The city is close to two national parks of stunning beauty: the Everglades, rich in fauna and flora, and the Biscayne, with a tropical reef that is unique in the area. Miami also boasts lively nightlife where there is no shortage of bars and quality international restaurants, many of which specialise in fish and seafood dishes. Excitement and fun are at home in Miami, where you can enjoy high-technology entertainment and games as well as extreme experiences at the Richard Petty Driving Experience. Come and discover everything Miami has to offer!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Miami - FL

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä