Hotelleja kohteessa Miami - FL

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Miami - FL

Miami - FLFrom  77€

Tarjoushotellit Miami - FL

 • Holiday Inn Port of Miami
  From197€Yömaksu

  Holiday Inn Port of MiamistarsGreenProgram Icon

  Miami Downtown - Brickell, Miami - FL , 340 biscayne blvd - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2806 reviewsBased on 2806 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Downtown - Brickell. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitusliikkeeltä hyvät yhteydet. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 16. 0 kilometrin päässä hotellilta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 8. 8 kilometrin päässä hotellilta. Vierailla on lentoasemalle noin 12. 0 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 965 metrin kävelymatkan päässä satamasta. 192 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2003. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Kaikki tämän esteettömän hotellin kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Illallispaikka kutsuu matkailijat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Hampton Inn By Hilton - Hallandale Beach-Aventura
  From163€Yömaksu
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1727 reviewsBased on 1727 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Aventura Mall Area. Majoituspaikka on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. 250 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 805 metrin päässä hotellilta. Majoituksessa on 151 mukavaa huonetta. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2012. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vieraiden erityistarpeet huomioiva majoitus tarjoaa muutaman huoneen, joihin pääsee pyörätuolilla. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoituspaikka on minimoinut ympäristövaikutuksensa kestävien käytäntöjen avulla. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Vieraat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Clarion Inn and Suites Miami Airport
  From139€Yömaksu
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 734 reviewsBased on 734 reviews

  Vaatimaton hotelli sijaitsee kohteessa Miami International Airport. Hotelli koostuu yhteensä 274 majoitustilasta. Vieraat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Kaikki majoitustila tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituksessa ovat esteettömiä. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Hotelli noudattaa kestävää toimintatapaa. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Holiday Inn Miami West-Airport Area
  From136€Yömaksu
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 240 reviewsBased on 240 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Miami International Airport. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 6. 4 kilometrin päässä hotellilta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 13. 5 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 263 huonetta. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2004. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Hotellin suunnittelussa on ollut tavoitteena noudattaa tiukimpia ympäristöstandardeja ja sillä on -sertifikaatti. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Hotelli tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Rodeway Inn Miami I-95
  From95€Yömaksu

  Rodeway Inn Miami I-95stars

  Miami North, Miami - FL , 148 nw 167th st. - Kartta
  2,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 356 reviewsBased on 356 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on North Miami. Kokonaisuutena tiloissa on 165 makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2003. Asiakkaat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vieraat saavat käyttää pysäköintialuetta. Majoitus noudattaa kestävää toimintatapaa. Hotelli tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Homewood Suites by Hilton Miami Downtown/Brickell
  From186€Yömaksu
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 591 reviewsBased on 591 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Downtown - Brickell. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 8. 8 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 102 majoitustilaa. Majoitus rakennettiin vuonna 2016. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Kaikki majoitustilat tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa ovat esteettömiä. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Hotelli noudattaa ympäristöasioissa kestäviä käytäntöjä. Majoituspaikassa on käytännölliset liikematkailijan tilat, jotka sopivat työmatkailijoille erinomaisesti. Vieraat arvostavat majoituspaikan järjestämää urheiluohjelmaa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Regency Hotel Miami
  From86€Yömaksu

  Regency Hotel Miamistars

  Miami International Airport, Miami - FL , 1000 nw le jeune rd. - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2422 reviewsBased on 2422 reviews

  Kohteessa Miami International Airport sijaitseva, mukava majoitus sopii perheille erinomaisesti. 7. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vieraat pääsevät tutustumaan suosituimpiin viihdetarjonnan keskuksiin 12. 7 kilometrin päässä. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 7 kilometrin päässä majoitukselta. Vierailla on lentoasemalle noin 1. 9 kilometrin matka. 174 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2011. Hotellin palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikka noudattaa vihreitä periaatteita. Majoituspaikan tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vieraille. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Broadmore Miami Beach
  From77€Yömaksu

  Broadmore Miami Beachstars

  Miami Beach, Miami - FL , 7450 ocean terrace - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 230 reviewsBased on 230 reviews

  Kodikas hotelli sijaitsee kohteessa Miami Beach. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 17. 2 kilometrin matka. Majoituspaikassa on yhteensä 92 mukavaa majoitustilaa. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2014. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Staybridge Suites Miami International Airport
  From160€Yömaksu
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 69 reviewsBased on 69 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Miami International Airport. Matkailijat pääsevät tutustumaan suosituimpiin viihdetarjonnan keskuksiin 6. 4 kilometrin päässä. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 2 kilometrin päässä majoituksesta. Majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 805 metrin matka. Arjen kiireitä pakenevat pääsevät nauttimaan rauhasta ja hiljaisuudesta tässä hotellissa. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Kaikki huoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa ovat esteettömiä. Hotelli sallii pienet lemmikit. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Hilton Garden Inn Miami Brickell South
  From184€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 864 reviewsBased on 864 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Downtown - Brickell. 3. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoituspaikasta hyvät yhteydet. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 1 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 14. 5 kilometrin matka. Majoituksessa on yhteensä 129 mukavaa huonetta. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2010. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto on auki koko päivän. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Hotelli ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia majoitustiloja, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoituspaikka noudattaa kestävää toimintatapaa. Matkailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä majoituspaikka sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  173  Hotelleja kohteessa Miami - FL
Sivu  1  bruges ikke i Finland  18
 

Tietoja kohteesta Miami - FL

  Miami is a major US city located in southeastern Florida, between the Everglades National Park and the Atlantic Ocean. It is one of the main tourist destinations in the country, and it is known as the capital of sun because of its pleasant climate and beautiful beaches. Those who like to have an active holiday will enjoy the wide range of water activities and sports available on its beaches. Apart from its nice white-sand beaches, Miami has many other things such as museums, historical sites, parks and gardens. The city is close to two national parks of stunning beauty: the Everglades, rich in fauna and flora, and the Biscayne, with a tropical reef that is unique in the area. Miami also boasts lively nightlife where there is no shortage of bars and quality international restaurants, many of which specialise in fish and seafood dishes. Excitement and fun are at home in Miami, where you can enjoy high-technology entertainment and games as well as extreme experiences at the Richard Petty Driving Experience. Come and discover everything Miami has to offer!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Miami - FL

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä