Hotelleja kohteessa Miami - FL

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Miami - FL

Miami - FLFrom  42€

Tarjoushotellit Miami - FL

 • National Hotel, an Ocean Front Resort
  From140€Yömaksu

  National Hotel, an Ocean Front Resortstars

  Miami Beach, Miami - FL , Collins avenue miami beach 1677 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2044 reviewsBased on 2044 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Miami Beach. Lähin uimaranta sijaitsee 50 metrin päässä majoituspaikasta. Hotellissa on yhteensä 151 mukavaa makuuhuonetta. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2014. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Majoituspaikka sallii lemmikit. Vieraat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Conrad Miami
  From145€Yömaksu

  Conrad Miamistars

  Miami Downtown - Brickell, Miami - FL , Brickell avenue 1395 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2693 reviewsBased on 2693 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Downtown - Brickell. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Viihdetarjonnan tärkeimmät keskukset ovat 3. 2 kilometrin säteellä hotellilta. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 9. 8 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. 750 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 13. 1 kilometrin matka. Majoituspaikka on 4. 9 kilometrin päässä satamasta. Majoitus koostuu yhteensä 319 makuuhuoneesta. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2012. Muiden tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää julkisissa tiloissa Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Asiakkaat voivat rentoutua ja virkistyä majoituspaikan hyvinvointipalveluiden tiloissa. Illallispaikka kutsuu matkailijat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Best Western Plus Atlantic Beach Resort
  From161€Yömaksu
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2393 reviewsBased on 2393 reviews

  Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla trendikkään South Beachin ja upean Bal Harbourin välissä, noin 10 minuutin päässä molemmista. Hiekasta ja aalloista nauttimisen lisäksi vieraat voivat tutustua Miami Beachin nähtävyyksiin, kuten Miamin meriakvaarioon, Parrot Jungle -puistoon, Coconut Groveen ja Miamin satamaan. Muita hotellin läheisyydessä sijaitsevia kiinnostavia kohteita ovat Bassin taidemuseo, Miami Beach Golf Club sekä Lincoln Road Mall -ostoskeskus.

  Katso lisää
 • Circa 39 Hotel
  From127€Yömaksu

  Circa 39 Hotelstars

  Miami Beach, Miami - FL , Collins avenue 3900 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1388 reviewsBased on 1388 reviews

  Hotelli kutsuu vieraat nauttimaan trendikkään ja historiallisen boutique-hotellin ensiluokkaisista palveluista ja hauskasta rantatyylistä sekä rennosta tunnelmasta, josta voivat nauttia niin yksinään matkustavat kuin perheetkin.Hotelli on kuin matkailijan toinen koti, ja kaikissa sen tiloissa ja palveluissa näkyy ajatus yksilöllisestä, seikkailuhenkisestä tavasta matkustaa.Sisustus on saanut vaikutteita kaikista maailman kolkista, joten lopputuloksena on erityislaatuinen, yksilöllinen majoituskokemus aivan Miami Beachin kimmeltävien hiekkarantojen ja Atlantin aaltojen äärellä.Tämä on täydellinen paikka nauttia merestä ja auringosta lähellä South Beachia ja Miamin viihde-elämää. Hotellilla on omia aurinkotuoleja rannalla ja uima-altaalla, ja sen tiloihin kuuluu rauhallinen trooppinen puutarha, jossa voi rentoutua.Jules' Kitchen -ravintolassa tarjoillaan kansainvälistä lohturuokaa sekä amerikkalainen aamiaisbuffet, josta voi nauttia joko sisällä tai hotellin etukuistilla.Spirits Bar ilahduttaa poikkeuksellisella valikoimallaan paikallisia ja kansainvälisiä artisaanijuomia ja siellä on tarjolla myös pientä purtavaa uima-altaalla ja loungessa.

  Katso lisää
 • Fairwind Hotel
  From211€Yömaksu

  Fairwind Hotelstars

  Miami Beach, Miami - FL , 1000 collins avenue - Kartta
   

  Mukava hotelli kohteessa Miami Beach. Kokonaisuutena tiloissa on 100 huonetta. Majoitus rakennettiin vuonna 1936. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Kaikki tämän esteettömän hotellin kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Hotellin tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vieraille. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • The Mimosa Hotel Miami Beach
  From170€Yömaksu

  The Mimosa Hotel Miami Beachstars

  Miami Beach, Miami - FL , Collins avenue 6525 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 574 reviewsBased on 574 reviews

  Viehättävä lomakeskus, jonka sijaintipaikka on Miami Beach. Kokonaisuutena tiloissa on 60 makuuhuonetta. Tämä lomakeskus remontoitiin täysin vuonna 2005. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä lomakeskuksessa. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vierailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • The Richmond South Beach
  From218€Yömaksu

  The Richmond South Beachstars

  Miami Beach, Miami - FL , 1757 collins avenue - Kartta
   

  Mukava hotelli on kohteessa Miami Beach. Hotellissa on yhteensä 90 mukavaa huonetta. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2001. Matkailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa.

  Katso lisää
 • Majestic South Beach Hotel
  From140€Yömaksu

  Majestic South Beach Hotelstars

  Miami Beach, Miami - FL , Ocean drive 660 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 54 reviewsBased on 54 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Miami Beach. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 49 huonetta. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2005. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Colony Hotel Ocean Drive
  From146€Yömaksu

  Colony Hotel Ocean Drivestars

  Miami Beach, Miami - FL , Ocean drive 736 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1291 reviewsBased on 1291 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Miami Beach. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vieraat pääsevät läheltä julkisen liikenteen kyytiin ja tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 2 metrin päässä majoitukselta. Kokonaisuutena tiloissa on 48 huonetta. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2007. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraat saavat käyttää pysäköintialuetta. Kokoustilat kuuluvat majoituspaikan varustukseen. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Freehand Miami Beach
  From932€Yömaksu

  Freehand Miami Beachstars

  Miami Beach, Miami - FL , 2727 indian creek drive - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1113 reviewsBased on 1113 reviews

  Ihastuttava boutiquehotelli sijaitsee kohteessa Miami Beach. 1. 6 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1000 metrin päässä majoitusliikelta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Boutiquehotelli sijaitsee 150 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 11. 2 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 63 huoneesta. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2012. Lisäksi boutiquehotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Matkailijat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Kokoustilat kuuluvat majoituspaikan varustukseen. Asiakkaat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  185  Hotelleja kohteessa Miami - FL
Sivu  1  bruges ikke i Finland  19
 

Tietoja kohteesta Miami - FL

  Miami is a major US city located in southeastern Florida, between the Everglades National Park and the Atlantic Ocean. It is one of the main tourist destinations in the country, and it is known as the capital of sun because of its pleasant climate and beautiful beaches. Those who like to have an active holiday will enjoy the wide range of water activities and sports available on its beaches. Apart from its nice white-sand beaches, Miami has many other things such as museums, historical sites, parks and gardens. The city is close to two national parks of stunning beauty: the Everglades, rich in fauna and flora, and the Biscayne, with a tropical reef that is unique in the area. Miami also boasts lively nightlife where there is no shortage of bars and quality international restaurants, many of which specialise in fish and seafood dishes. Excitement and fun are at home in Miami, where you can enjoy high-technology entertainment and games as well as extreme experiences at the Richard Petty Driving Experience. Come and discover everything Miami has to offer!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Miami - FL

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä