Hotelleja kohteessa New York - NY

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa New York - NY

New York - NYFrom  47€

Tarjoushotellit New York - NY

 • Newton
  From82€Yömaksu

  Newtonstars

  New York Upper West Side, New York - NY , 2528 broadway 2528 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1735 reviewsBased on 1735 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Upper West Side. 3. 9 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. 102 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2002. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • The Plaza Hotel New York
  From566€Yömaksu

  The Plaza Hotel New Yorkstars

  New York Midtown West, New York - NY , Fifth avenue at central park south - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2930 reviewsBased on 2930 reviews

  Ylellinen hotelli, jonka sijaintipaikka on Midtown West. Tiloihin kuuluu yhteensä 746 viihtyisää majoitustilaa. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2000. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituspaikka ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituspaikka sallii lemmikit. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Majoituspaikassa on useita terveys- ja hyvinvointipalveluita vieraiden käyttöön. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Roosevelt Hotel
  From117€Yömaksu

  Roosevelt Hotelstars

  New York Midtown East, New York - NY , 45 east 45th street & madison avenue 45 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 11131 reviewsBased on 11131 reviews

  Tämä ylellinen, New York Cityn Midtownissa, Madison Avenuen ja 45th Streetin kulmassa sijaitseva hotelli on nimetty presidentti Theodore Rooseveltin mukaan. Tyylikkäästä manhattanilaisesta hotellista on vaivaton pääsy useimpiin kaupungin merkittävimmistä nähtävyyksistä, joihin lukeutuvat esim. Empire State Building, 5th Avenuen ostosliikkeet, Times Square, Rockefeller Centre ja Broadwayn suosittu Theatre District. Hotellin majoitusyksiköissä perinteinen tyyli ja nykyajan mukavuudet yhdistyvät täydellisesti. Ennallistetun ravintolan anti on herkullinen, ja aulabaarissa voi tarjoamisten ohella nauttia klassisen newyorkilaisen hotellibaarin ainutlaatuisesta tunnelmasta. Paras paikka viettää ikimuistoisia hetkiä ystävien seurassa on epäilemättä hotellin katolla sijaitseva baari, joka on todellinen keidas Manhattanin taivaan alla. Hotellissa on myös tilat kokousten ja tapahtumien järjestämistä varten.

  Katso lisää
 • Hilton NY JFK Airport
  From191€Yömaksu

  Hilton NY JFK Airportstars

  JFK Airport, New York - NY , 135th avenue 144-02 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2142 reviewsBased on 2142 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa JFK Airport. 3. 2 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on 3. 2 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 11. 1 kilometrin päässä hotellilta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat 3. 8 kilometrin päässä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 2. 5 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 356 majoitustilasta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 1997. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Tämän hotellin yleiset tilat ovat esteettömät. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Hotelli tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Days Inn by Wyndham Hotel New York City-Broadway
  From128€Yömaksu
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä

  Tämä viihtyisä hotelli sijaitsee Manhattanin Upper West Sidella vain kävelymatkan päässä Columbian yliopistosta, Keskuspuistosta ja Museum of Modern Art -taidemuseosta. Lähialueilla sijaitsee lukuisia upeita ravintoloita, ja Manhattan Midtownin kuuluisiin nähtävyyksiin, kuten Times Squarelle, Broadwayn teatterialueelle ja Rockefeller Centeriin, pääsee kätevästi metrolla.

  Katso lisää
 • Travel Inn
  From88€Yömaksu

  Travel Innstars

  New York Midtown West, New York - NY , 515 west 42nd st 515 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1967 reviewsBased on 1967 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Midtown West. Kokonaisuutena tiloissa on 80 majoitustilaa. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2002. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Hilton Garden Inn Queens-JFK Airport
  From116€Yömaksu

  Hilton Garden Inn Queens-JFK Airportstars

  JFK Airport, New York - NY , 148-18 134th street - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1438 reviewsBased on 1438 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde JFK Airport. 3. 2 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat pääsevät tutustumaan suosituimpiin viihdetarjonnan keskuksiin 3. 2 kilometrin päässä. Majoituspaikka sijaitsee 5. 1 kilometrin päässä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 2. 0 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 192 makuuhuonetta. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2013. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Lucerne Hotel
  From323€Yömaksu

  Lucerne Hotelstars

  New York Upper West Side, New York - NY , 201 west 79th street - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2683 reviewsBased on 2683 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Upper West Side. Kokonaisuutena tiloissa on 201 huonetta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2006. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanotto on auki koko päivän. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Kaikki tämän esteettömän hotellin kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Embassy Suites Secaucus Meadowlands
  From161€Yömaksu

  Embassy Suites Secaucus Meadowlandsstars

  Secaucus - Meadowlands, New York - NY , 455 plaza drive 455 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1729 reviewsBased on 1729 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Secaucus / Meadowlands. 1. 1 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. dkm bus metro} kilometrin säteellä on joukkoliikenneyhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 261. Majoitus rakennettiin vuonna 1986. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla, sillä julkisissa tiloissa on käytössä Internet langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Vastaanotto on auki koko päivän. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Arthouse Hotel New York
  From203€Yömaksu

  Arthouse Hotel New Yorkstars

  New York Upper West Side, New York - NY , Broadway (at 77th street) 2178 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 6872 reviewsBased on 6872 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Upper West Side. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 24. 0 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 291 viihtyisää majoitustilaa. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Majoitus sallii pienet lemmikit. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  362  Hotelleja kohteessa New York - NY
Sivu  1  bruges ikke i Finland  37
 

Tietoja kohteesta New York - NY

  New York City, in New York state, is the United States' largest and most important city. It has long been one of the world's most important business and finance centres. Some highlights include the site of the new World Trade Center. The design for this was proposed in 2003 and the centrepiece will be one of the world's highest buildings, at 541.3 metres. The building is to be called the Freedom Tower. There is also to be a monument in honour of the victims of the attacks on the old World Trade Center. There are many other sites to see. Recommended are the Bronx Zoo, New York's largest; the Brooklyn Bridge, which, crossing the East River, is an emblem of the city; and Central Park, with its artificial lakes, two ice rinks and much more besides, surely one of the world's most famous parks. Perhaps the true symbol of New York, however, is the Statue of Liberty, which is one of the most visited sites in the world. Live your dreams and visit New York!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella New York - NY

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews