Hotelleja kohteessa New York - NY

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa New York - NY

New York - NYFrom  60€

Tarjoushotellit New York - NY

 • Royalton Park Avenue
  From245€Yömaksu

  Royalton Park Avenuestars

  New York Midtown East, New York - NY , 420 park ave south - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2919 reviewsBased on 2919 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Midtown East. Kokonaisuutena tiloissa on 249 majoitustilaa. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Rakennuksen yleiset tilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoituspaikassa on myös liikuntarajoitteisille soveltuva huone. Lemmikkiystävällinen majoituspaikka sallii korkeintaan 5 kg painavat lemmikit. Lisäpalveluna asiakkaat voivat käyttää autotallitiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Days Inn by Wyndham Hotel New York City-Broadway
  From99€Yömaksu
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä

  Tämä viihtyisä hotelli sijaitsee Manhattanin Upper West Sidella vain kävelymatkan päässä Columbian yliopistosta, Keskuspuistosta ja Museum of Modern Art -taidemuseosta. Lähialueilla sijaitsee lukuisia upeita ravintoloita, ja Manhattan Midtownin kuuluisiin nähtävyyksiin, kuten Times Squarelle, Broadwayn teatterialueelle ja Rockefeller Centeriin, pääsee kätevästi metrolla.

  Katso lisää
 • The Watson Hotel
  From112€Yömaksu

  The Watson Hotelstars

  New York Midtown West, New York - NY , West 57th street 440 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4974 reviewsBased on 4974 reviews

  Hotelli sijaitsee rauhallisessa asuinkorttelissa mukavan lähellä New Yorkin nähtävyyksiä. Broadway-esitykset löytyvät myös läheltä, kuten myös lukuisat baarit, ravintolat ja ostospaikat. Aulassa on 24h-vastaanotto. Vieraat toivotetaan tervetulleiksi tyylikkääseen aulaan, jossa on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, vaatesäiliö ja hissit. Hotellissa on baari ja ravintola. Lisäksi hotellirakennuksessa on maksuton julkinen Internet-yhteys. Hotelli tarjoaa vieraidensa käyttöön pesula- ja huonepalvelut. Tarjolla on myös pysäköintialue tai autotalli.

  Katso lisää
 • Iberostar 70 Park Avenue
  From187€Yömaksu

  Iberostar 70 Park Avenuestars

  New York Midtown East, New York - NY , Park avenue (at 38th street) 70 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Tämä upea boutique-tyyppinen luksushotelli sijaitsee Manhattanin Midtownissa, New York Cityssä. La Guardian kansainväliselle lentokentälle on hotellilta n. 30–45 minuutin ja John F. Kennedyn kansainväliselle kentälle n. 28 kilometrin ajomatka. Hotelli toimii mainiona tukikohtana, josta voi käydä tutustumassa sitä ympäröivän kaikkina vuorokauden aikoina elämää sykkivän kaupungin tarjontaan. Kiinnostavia käyntikohteita ovat esim. suosittu Rockefeller Centre, Bryant Park ja Grand Central Station. Tämä upea boutique-hotelli on mainio valinta niin liike- kuin lomamatkaajaltakin. Vierashuoneita on hotellin 17 kerroksessa, niissä kaikissa on viihtyisä työtila ja ilmainen Wi-Fi. Ylimpiin huoneisiin kuuluu ylellinen, tyylikkäästi sisustettu ja monipuolisin, erinomaisin mukavuuksin varustettu kattohuoneisto.

  Katso lisää
 • Benjamin
  From239€Yömaksu

  Benjaminstars

  New York Midtown East, New York - NY , 125 east 50th street - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3277 reviewsBased on 3277 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Midtown East. Hotelli koostuu yhteensä 209 makuuhuoneesta. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 1999. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Lisäksi vierailijat voivat yöpyä majoituksessa lemmikkiensä kanssa. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Night Hotel by SB at Times Square
  From158€Yömaksu

  Night Hotel by SB at Times Squarestars

  New York Midtown West, New York - NY , West 45th street 132 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2322 reviewsBased on 2322 reviews

  Tämä tasokas hotelli sijaitsee erittäin hyvällä paikalla West 45th Streetillä, kuudennen ja seitsemännen avenuen välillä, vain muutaman askeleen päässä Broadwayn teattereista, Grand Central -asemasta, hohdokkaasta Fifth Avenuen ostoskadusta ja Rockefeller Centeristä. John F Kennedyn lentokenttä on noin 27 km:n päässä, La Guardia -lentokenttä noin 14 km:n päässä ja Liberty Newarkin kansainvälinen lentokenttä arviolta 25 km:n päässä. Ylellisessä rakennuksessa sijaitseva hotelli on kaukana tavanomaisesta hotellikokemuksesta. Virtaviivainen, musta ja uskalias boutique-tyylinen rakennus tarjoaa henkilökohtaisia ostospalveluita, mutkattoman yhdistelmän viimeisintä muotia ja suoraviivaista käytännönläheisyyttä. Hotellin mielestä jokaisen matkan tulisi mennä näin: vierailijoiden tutustuessa kaupunkiin ja sen rajattomaan tarjontaan, hotelli kattaa vierailijoiden kaikki tarpeet, olivatpa he sitten vain ostosmatkalla tai haluavat jäädä muutamaksi lisäyöksi. Hotellista löytyy kaikki, mitä tarvitset.

  Katso lisää
 • The Lotte New York Palace
  From233€Yömaksu

  The Lotte New York Palacestars

  New York Midtown East, New York - NY , Madison avenue 455 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4891 reviewsBased on 4891 reviews

  Hienostunut hotelli sijaitsee kohteessa Midtown East. 480 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 16. 0 kilometrin päässä hotellilta. 10 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailla on lentoasemalle noin 32. 1 kilometrin matka. Hotelli on 16. 0 kilometrin päässä satamasta. Hotellissa on yhteensä 896 mukavaa huonetta. Majoituspaikka sijaitsee vuonna 1882 valmistuneessa rakennuksessa, joka on uusittu täysin vuonna 2015. Vierailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Pyytäessään vieraat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Hotelli sallii pienet lemmikit. Matkailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Holiday Inn Express LaGuardia
  From147€Yömaksu

  Holiday Inn Express LaGuardiastars

  La Guardia Airport, New York - NY , 113-10 horace harding blvd. 113-10 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 281 reviewsBased on 281 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on La Guardia Airport. Majoituksessa on 83 mukavaa makuuhuonetta. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2013. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla, sillä julkisissa tiloissa on käytössä Internet langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta.

  Katso lisää
 • The Gregory
  From186€Yömaksu

  The Gregorystars

  New York Midtown West, New York - NY , West 35th street 42 - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Midtown West. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 14. 0 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 132 huoneesta. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2015. Majoituspaikan palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Tämä majoituspaikka on esteetön. Käytettävissä on -1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Lemmikkiystävällinen majoituspaikka sallii korkeintaan 5 kg painavat lemmikit. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Holiday Inn LaGuardia
  From147€Yömaksu

  Holiday Inn LaGuardiastars

  La Guardia Airport, New York - NY , 114 street 37-10 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 422 reviewsBased on 422 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde La Guardia Airport. Majoituspaikka on 3. 2 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. Majoitusliike on 10. 4 kilometrin päässä tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Vierailla on lentoasemalle noin 12. 1 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 214 viihtyisää majoitustilaa. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  259  Hotelleja kohteessa New York - NY
Sivu  1  bruges ikke i Finland  26
 

Tietoja kohteesta New York - NY

  New York City, in New York state, is the United States' largest and most important city. It has long been one of the world's most important business and finance centres. Some highlights include the site of the new World Trade Center. The design for this was proposed in 2003 and the centrepiece will be one of the world's highest buildings, at 541.3 metres. The building is to be called the Freedom Tower. There is also to be a monument in honour of the victims of the attacks on the old World Trade Center. There are many other sites to see. Recommended are the Bronx Zoo, New York's largest; the Brooklyn Bridge, which, crossing the East River, is an emblem of the city; and Central Park, with its artificial lakes, two ice rinks and much more besides, surely one of the world's most famous parks. Perhaps the true symbol of New York, however, is the Statue of Liberty, which is one of the most visited sites in the world. Live your dreams and visit New York!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella New York - NY

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews