Hotelleja kohteessa New York - NY

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa New York - NY

New York - NYFrom  80€

Tarjoushotellit New York - NY

 • Row Nyc
  From217€Yömaksu

  Row Nycstars

  New York Midtown West, New York - NY , 8th avenue 700 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 48 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 24259 reviewsBased on 24259 reviews

  Mukava, tyylikäs hotelli sijaitsee Broadwayn sydämessä. Hotellin ovelta vieraiden eteen avautuu valtava ostos- ja huvitusmahdollisuuksien valikoima. Legendaarinen Times Square ja muut Manhattanin nähtävyydet ovat vain muutaman minuutin matkan päässä, ja ravintolat, baarit ja julkinen liikenne ovat aivan kulman takana. Hotelli on erinomainen vaihtoehto New Yorkin vierailulle sen upean sijainnin, mukavien huoneiden ja korkeatasoisen palvelun ansiosta.

  Katso lisää
 • Days Inn by Wyndham Hotel New York City-Broadway
  From180€Yömaksu
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä

  Tämä viihtyisä hotelli sijaitsee Manhattanin Upper West Sidella vain kävelymatkan päässä Columbian yliopistosta, Keskuspuistosta ja Museum of Modern Art -taidemuseosta. Lähialueilla sijaitsee lukuisia upeita ravintoloita, ja Manhattan Midtownin kuuluisiin nähtävyyksiin, kuten Times Squarelle, Broadwayn teatterialueelle ja Rockefeller Centeriin, pääsee kätevästi metrolla.

  Katso lisää
 • The Watson Hotel
  From215€Yömaksu

  The Watson Hotelstars

  New York Midtown West, New York - NY , 440 west 57th street 440 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4974 reviewsBased on 4974 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Midtown West. 597 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 1997. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa.

  Katso lisää
 • Grand Hyatt New York
  From401€Yömaksu

  Grand Hyatt New Yorkstars

  New York Midtown East, New York - NY , east 42nd street at grand central terminal 109 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 10957 reviewsBased on 10957 reviews

  Upea hotelli kohteessa Midtown East. Majoituksessa on yhteensä 1306 mukavaa huonetta. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2011. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • InterContinental The Barclay New York
  From304€Yömaksu

  InterContinental The Barclay New Yorkstars

  New York Midtown East, New York - NY , east 48th street 111 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 23 Mielipiteitä

  Hienostunut hotelli on kohteessa Midtown East. 150 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitukselta hyvät yhteydet. Majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Kokonaisuutena tiloissa on 686 majoitustilaa. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2001. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Staybridge Suites Times Square
  From318€Yömaksu

  Staybridge Suites Times Squarestars

  New York Midtown West, New York - NY , 340 west 40th street - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 6354 reviewsBased on 6354 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Midtown West. Vieraiden käytössä on yhteensä 310 makuuhuonetta. Majoituksen rakennusvuosi on 2009. Muiden tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää julkisissa tiloissa Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • InterContinental New York Times Square
  From358€Yömaksu

  InterContinental New York Times Squarestars

  New York Midtown West, New York - NY , 300 west 44th street 300 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 6940 reviewsBased on 6940 reviews

  Upea hotelli on kohteessa Midtown West. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 10. 0 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 607 makuuhuoneesta. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Matkailijat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Hampton Inn Manhattan/Times Square Central
  From204€Yömaksu
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2809 reviewsBased on 2809 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Midtown West. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailla on lentoasemalle noin 10. 0 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 300 huonetta. Majoitus rakennettiin vuonna 2015. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen hotellissa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille.

  Katso lisää
 • Springhill Suites NYC Times Square South
  From298€Yömaksu
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Midtown West. Majoitus koostuu yhteensä 284 huoneesta. Hotellissa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Pienet lemmikit sallittuja tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Hyatt Place New York City / Times Square
  From360€Yömaksu
   

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Midtown West. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vieraiden käytössä on yhteensä 520 huonetta. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Majoituspaikassa on pysäköintitilaa ja autotalli. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  279  Hotelleja kohteessa New York - NY
Sivu  1  bruges ikke i Finland  28
 

Tietoja kohteesta New York - NY

  New York City, in New York state, is the United States' largest and most important city. It has long been one of the world's most important business and finance centres. Some highlights include the site of the new World Trade Center. The design for this was proposed in 2003 and the centrepiece will be one of the world's highest buildings, at 541.3 metres. The building is to be called the Freedom Tower. There is also to be a monument in honour of the victims of the attacks on the old World Trade Center. There are many other sites to see. Recommended are the Bronx Zoo, New York's largest; the Brooklyn Bridge, which, crossing the East River, is an emblem of the city; and Central Park, with its artificial lakes, two ice rinks and much more besides, surely one of the world's most famous parks. Perhaps the true symbol of New York, however, is the Statue of Liberty, which is one of the most visited sites in the world. Live your dreams and visit New York!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella New York - NY

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews