Hotelleja kohteessa New York - NY

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa New York - NY

New York - NYFrom  73€

Tarjoushotellit New York - NY

 • The Carvi Hotel New York, Ascend Hotel Collection
  From162€Yömaksu
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 662 reviewsBased on 662 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Midtown East. Majoitus koostuu yhteensä 39 huoneesta. Majoitus on vuodelta 2008. Hotellissa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Majoituspaikka ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia makuuhuoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Majoituspaikka noudattaa ympäristöasioissa kestäviä käytäntöjä. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • EVEN Midtown East Grand Central
  From190€Yömaksu

  EVEN Midtown East Grand CentralstarsGreenProgram Icon

  New York Midtown West, New York - NY , 221 east 44th street - Kartta
  2,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 856 reviewsBased on 856 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Midtown West. Tiloihin kuuluu yhteensä 230 viihtyisää huonetta. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Majoitus sallii suuret lemmikit. Matkailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Concorde Hotel New York
  From146€Yömaksu

  Concorde Hotel New Yorkstars

  New York Midtown East, New York - NY , 127 east 55th street - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Olitpa New Yorkissa sitten työ- tai vapaa-ajan matkalla, tämä tyylikäs hotelli on miellyttävä paikka kaupunkiin tutustumiseen. Uusi hotelli sijaitsee East Midtownissa. Hotellirakennus on lyhyen matkan päässä Modernin taiteen museosta ja St Patrickin katedraalista. Kävelymatkan päässä on myös muita nähtävyyksiä, kuten Rockefeller Center, Top of the Rock ja Radio City Music Hall. Lähimmälle lentokentälle, LaGuardian lentokentälle, on hotellilta matkaa 14 km, eli vajaat 20 minuuttia autolla. Hotellin huoneet on varustettu mahdollisimman miellyttäviksi New Yorkissa matkustavien vieraiden käyttöön. Ne ovat tilavia, ja tarjoavat täydellisen keitaan rentoutumiseen pitkän päivän jälkeen. Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone, jossa vieraat voivat nauttia kylvystä ennen nukkumaanmenoa. Vieraat voivat nauttia erilaisista juomista hotellin lounge-terassilla tai kuntoilla kuntokeskuksessa.

  Katso lisää
 • Crowne Plaza Newark Airport
  From143€Yömaksu

  Crowne Plaza Newark AirportstarsGreenProgram Icon

  Newark Airport, New York - NY , 901 spring street - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 576 reviewsBased on 576 reviews

  Mukava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Newark Airport. 4. 8 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Viihdetarjonnan tärkeimmät keskukset ovat 4. 8 kilometrin säteellä majoitusliikkeestä. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 8 kilometrin päässä majoitusliikelta. 1. 6 kilometrin päässä on julkisen liikenteen yhteyksiä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 1. 6 kilometrin matka. Majoitusliike on 4. 8 kilometrin päässä satamasta. 260 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2014. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoituspaikka ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia huoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Kestävään toimintaan sitoutunut majoituspaikka on saanut -sertifikaatin.

  Katso lisää
 • Staypineapple An Artful Hotel Midtown New York
  From163€Yömaksu
   

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Midtown West. Vieraiden käytössä on yhteensä 89 majoitustilaa.

  Katso lisää
 • Candlewood Suites New York City- Times Square
  From166€Yömaksu
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2025 reviewsBased on 2025 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Midtown West. 10 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitustilojen kokonaismäärä on 188. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2009. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Vieraat saavat käyttää pysäköintialuetta. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Hilton Garden Inn Long Island City New York
  From186€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1061 reviewsBased on 1061 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Long Island City. Majoituspaikassa on yhteensä 183 mukavaa huonetta. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Tämän majoituksen yleiset tilat ovat esteettömät. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Vieraat saavat käyttää pysäköintialuetta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Radisson Hotel JFK Airport
  From149€Yömaksu

  Radisson Hotel JFK Airportstars

  JFK Airport, New York - NY , 135-30 140th street - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1592 reviewsBased on 1592 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa JFK Airport. 385 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2013. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Vieraat saavat käyttää pysäköintialuetta. Asiakkaat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Conrad New York Midtown
  From486€Yömaksu

  Conrad New York MidtownstarsGreenProgram Icon

  New York Midtown West, New York - NY , 151 w 54th street - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4166 reviewsBased on 4166 reviews

  Upea majoitus, joka sijaitsee kohteessa Midtown West, on erinomainen vaihtoehto perheille. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat pääsevät aivan lähistöltä julkisen liikenteen kyytiin ja tutustumaan alueeseen. Vieraiden käytössä on yhteensä 562 majoitustilaa. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2019. Hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vastaanotto on auki koko päivän. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Tämä majoitus on esteetön. Käytettävissä on 29 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Tämä on ekoystävällinen majoituspaikka. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • InterContinental New York Times Square
  From235€Yömaksu

  InterContinental New York Times SquarestarsGreenProgram Icon

  New York Midtown West, New York - NY , 300 west 44th street - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 6940 reviewsBased on 6940 reviews

  Hienostunut hotelli kohteessa Midtown West. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 10. 0 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 142 viihtyisää majoitustilaa. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusAsiakkaat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  359  Hotelleja kohteessa New York - NY
Sivu  1  bruges ikke i Finland  36
 

Tietoja kohteesta New York - NY

  New York City, in New York state, is the United States' largest and most important city. It has long been one of the world's most important business and finance centres. Some highlights include the site of the new World Trade Center. The design for this was proposed in 2003 and the centrepiece will be one of the world's highest buildings, at 541.3 metres. The building is to be called the Freedom Tower. There is also to be a monument in honour of the victims of the attacks on the old World Trade Center. There are many other sites to see. Recommended are the Bronx Zoo, New York's largest; the Brooklyn Bridge, which, crossing the East River, is an emblem of the city; and Central Park, with its artificial lakes, two ice rinks and much more besides, surely one of the world's most famous parks. Perhaps the true symbol of New York, however, is the Statue of Liberty, which is one of the most visited sites in the world. Live your dreams and visit New York!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella New York - NY

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews