Hotelleja kohteessa New York - NY

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa New York - NY

New York - NYFrom  47€

Tarjoushotellit New York - NY

 • The Plaza Hotel New York
  From561€Yömaksu

  The Plaza Hotel New Yorkstars

  New York Midtown West, New York - NY , Fifth avenue at central park south - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2930 reviewsBased on 2930 reviews

  Ylellinen hotelli, jonka sijaintipaikka on Midtown West. Tiloihin kuuluu yhteensä 746 viihtyisää majoitustilaa. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2000. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituspaikka ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituspaikka sallii lemmikit. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Majoituspaikassa on useita terveys- ja hyvinvointipalveluita vieraiden käyttöön. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Roosevelt Hotel
  From144€Yömaksu

  Roosevelt Hotelstars

  New York Midtown East, New York - NY , 45 east 45th street & madison avenue 45 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 11131 reviewsBased on 11131 reviews

  Tämä ylellinen, New York Cityn Midtownissa, Madison Avenuen ja 45th Streetin kulmassa sijaitseva hotelli on nimetty presidentti Theodore Rooseveltin mukaan. Tyylikkäästä manhattanilaisesta hotellista on vaivaton pääsy useimpiin kaupungin merkittävimmistä nähtävyyksistä, joihin lukeutuvat esim. Empire State Building, 5th Avenuen ostosliikkeet, Times Square, Rockefeller Centre ja Broadwayn suosittu Theatre District. Hotellin majoitusyksiköissä perinteinen tyyli ja nykyajan mukavuudet yhdistyvät täydellisesti. Ennallistetun ravintolan anti on herkullinen, ja aulabaarissa voi tarjoamisten ohella nauttia klassisen newyorkilaisen hotellibaarin ainutlaatuisesta tunnelmasta. Paras paikka viettää ikimuistoisia hetkiä ystävien seurassa on epäilemättä hotellin katolla sijaitseva baari, joka on todellinen keidas Manhattanin taivaan alla. Hotellissa on myös tilat kokousten ja tapahtumien järjestämistä varten.

  Katso lisää
 • Hilton NY JFK Airport
  From181€Yömaksu

  Hilton NY JFK Airportstars

  JFK Airport, New York - NY , 135th avenue 144-02 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2142 reviewsBased on 2142 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa JFK Airport. 3. 2 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on 3. 2 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 11. 1 kilometrin päässä hotellilta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat 3. 8 kilometrin päässä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 2. 5 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 356 majoitustilasta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 1997. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Tämän hotellin yleiset tilat ovat esteettömät. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Hotelli tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Travel Inn
  From119€Yömaksu

  Travel Innstars

  New York Midtown West, New York - NY , 515 west 42nd st 515 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1967 reviewsBased on 1967 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Midtown West. Kokonaisuutena tiloissa on 80 majoitustilaa. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2002. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Lucerne Hotel
  From208€Yömaksu

  Lucerne Hotelstars

  New York Upper West Side, New York - NY , 201 west 79th street - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2683 reviewsBased on 2683 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Upper West Side. Kokonaisuutena tiloissa on 201 huonetta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2006. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanotto on auki koko päivän. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Kaikki tämän esteettömän hotellin kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Aka Central Park - Apartments
  From292€Yömaksu

  Aka Central Park - Apartmentsstars

  New York Midtown West, New York - NY , 42 west 58th street - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 524 reviewsBased on 524 reviews

  Ylellinen hotelli, jonka sijaintipaikka on Midtown West. Majoituksessa on 134 mukavaa majoitustilaa. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2007. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Kaikki huoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituksessa ovat esteettömiä. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusLiikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita.

  Katso lisää
 • Arthouse Hotel New York
  From276€Yömaksu

  Arthouse Hotel New Yorkstars

  New York Upper West Side, New York - NY , Broadway (at 77th street) 2178 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 6872 reviewsBased on 6872 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Upper West Side. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 24. 0 kilometrin matka. Hotellissa on yhteensä 291 mukavaa huonetta. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Ainoastaan pienet lemmikit ovat sallittuja tässä majoituspaikassa. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Room Mate Grace
  From156€Yömaksu

  Room Mate Gracestars

  New York Midtown West, New York - NY , 125 w 45th street 125 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1648 reviewsBased on 1648 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Midtown West. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka koostuu yhteensä 139 makuuhuoneesta. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2015. Internet-yhteys on käytettävissä julkisissa tiloissa langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa.

  Katso lisää
 • Washington Jefferson
  From166€Yömaksu

  Washington Jeffersonstars

  New York Midtown West, New York - NY , West 51st street 318 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2077 reviewsBased on 2077 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Midtown West. Majoituspaikka koostuu yhteensä 135 majoitustilasta. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Hilton Garden Inn Long Island City New York
  From140€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1061 reviewsBased on 1061 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Long Island City. Majoituspaikassa on yhteensä 183 mukavaa huonetta. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Tämän majoituksen yleiset tilat ovat esteettömät. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Vieraat saavat käyttää pysäköintialuetta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  303  Hotelleja kohteessa New York - NY
Sivu  1  bruges ikke i Finland  31
 

Tietoja kohteesta New York - NY

  New York City, in New York state, is the United States' largest and most important city. It has long been one of the world's most important business and finance centres. Some highlights include the site of the new World Trade Center. The design for this was proposed in 2003 and the centrepiece will be one of the world's highest buildings, at 541.3 metres. The building is to be called the Freedom Tower. There is also to be a monument in honour of the victims of the attacks on the old World Trade Center. There are many other sites to see. Recommended are the Bronx Zoo, New York's largest; the Brooklyn Bridge, which, crossing the East River, is an emblem of the city; and Central Park, with its artificial lakes, two ice rinks and much more besides, surely one of the world's most famous parks. Perhaps the true symbol of New York, however, is the Statue of Liberty, which is one of the most visited sites in the world. Live your dreams and visit New York!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella New York - NY

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews