Hotelleja kohteessa New York - NY

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa New York - NY

New York - NYFrom  72€

Tarjoushotellit New York - NY

 • The Edison Hotel NYC
  From298€Yömaksu

  The Edison Hotel NYCstars

  New York Midtown West, New York - NY , West 47th street 228 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 12073 reviewsBased on 12073 reviews

  Sekä työ- että vapaa-ajan matkailuun erinomaisesti soveltuva hotelli sijaitsee Manhattanin Midtownissa, keskellä upeaa New Yorkia ja lähellä Times Squarea ja teattereita, Rockefeller Centeriä, Radio City Music Hallia, kauppoja ja ravintoloita. Kaunis vuoden 1931 art deco -rakennus tarjoaa hotellivieraille kaikki heidän tarvitsemansa lisämaksulliset palvelut, kuten kuntoilu- ja pesulapalvelut. Täysin ilmastoidussa hotellissa on 24 tuntia auki oleva vastaanotto- ja uloskirjautumispalvelu. Lisäksi hotellissa on tallelokero, valuutanvaihto, hissit, kahvila, baari ja ravintola. Hotelli tarjoaa maksullisen langattoman Internet-yhteyden.

  Katso lisää
 • The Shoreham
  From216€Yömaksu

  The Shorehamstars

  New York Midtown West, New York - NY , 33 west 55th street - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2195 reviewsBased on 2195 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Midtown West. Majoituspaikassa on 174 mukavaa majoitustilaa. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2005. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Miksi et ottaisi nelijalkaista ystävääsi mukaan tähän majoitukseen?

  Katso lisää
 • Row Nyc
  From237€Yömaksu

  Row Nycstars

  New York Midtown West, New York - NY , 8th avenue 700 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 46 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 23875 reviewsBased on 23875 reviews

  Mukava, tyylikäs hotelli sijaitsee Broadwayn sydämessä. Hotellin ovelta vieraiden eteen avautuu valtava ostos- ja huvitusmahdollisuuksien valikoima. Legendaarinen Times Square ja muut Manhattanin nähtävyydet ovat vain muutaman minuutin matkan päässä, ja ravintolat, baarit ja julkinen liikenne ovat aivan kulman takana. Hotelli on erinomainen vaihtoehto New Yorkin vierailulle sen upean sijainnin, mukavien huoneiden ja korkeatasoisen palvelun ansiosta.

  Katso lisää
 • INNSIDE by Melià New York Nomad
  From319€Yömaksu

  INNSIDE by Melià New York Nomadstars

  New York Midtown West, New York - NY , West 27th street 132 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2665 reviewsBased on 2665 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Midtown West. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. . Matkailijoilla on lentoasemalle noin 27. 0 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 313 huoneesta. Vierailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Kaikki makuuhuoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa ovat esteettömiä. Lemmikit ovat tervetulleita tähän majoituspaikkaan. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Useita ravintolavaihtoehtoja tarjoava majoitus vastaa kaikenlaisten vieraiden tarpeisiin. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Hampton Inn Manhattan/Times Square Central
  From250€Yömaksu
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2726 reviewsBased on 2726 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Midtown West. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 10. 0 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 300 majoitustilaa. Hotelli on perustettu vuonna 2015. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Majoituspaikassa on käytännölliset liikematkailijan tilat, jotka sopivat työmatkailijoille erinomaisesti.

  Katso lisää
 • Omni Berkshire Place
  From359€Yömaksu

  Omni Berkshire Placestars

  New York Midtown East, New York - NY , 21 east 52nd street 21 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4623 reviewsBased on 4623 reviews

  Ylellinen hotelli, jonka sijaintipaikka on Midtown East. Matkailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Vierailla on lentoasemalle noin 18. 7 kilometrin matka. 396 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lisäksi matkailijat voivat yöpyä majoituksessa lemmikkiensä kanssa. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Holiday Inn New York City Times Square
  From243€Yömaksu

  Holiday Inn New York City Times Squarestars

  New York Midtown West, New York - NY , Eighth avenue, new york, ny 585 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1033 reviewsBased on 1033 reviews

  Ainoastaan aikuisille suunniteltu, ihastuttava hotelli on kohteessa Midtown West. 643 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vieraat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 16. 0 kilometrin päässä hotellilta. Asiakkaat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Lähin uimaranta on 5. 6 kilometrin päässä majoituspaikasta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 19. 3 kilometrin matka. Hotelli on 1. 6 kilometrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 271 majoitustilaa. Hotelli on vuodelta 2015. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Majoitus ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia majoitustiloja, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Asiakkaat voivat halutessaan käyttää majoituspaikan omaa autotallia. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Asiakkaat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Majoituspaikan ravintola hurmaa vieraat varmasti hienostuneilla herkuilla ja ihastuttavalla tunnelmalla. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Hilton Garden Inn Times Square South/ West 37th st
  From431€Yömaksu
   

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Midtown West. Matkailijat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 10. 5 kilometrin matka. 250 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • New York Hilton Midtown
  From451€Yömaksu

  New York Hilton Midtownstars

  New York Midtown West, New York - NY , Avenue of americas 1335 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä

  Keskeisellä paikalla Manhattanin Midtownissa sijaitseva ainutlaatuinen moderni hotelli on vain muutaman askeleen päässä useista New Yorkin maailmankuuluista nähtävyyksistä. Times Square, Rockefeller Center, Radio City Music Hall, Keskuspuisto, Museum of Modern Art, Carnegie Hall, the Broadwayn teatterialue ja Fifth Avenuen erinomaiset ostosmahdollisuudet ovat vain muutaman minuutin päässä hotellilta.

  Katso lisää
 • Andaz Wall Street-a concept by Hyatt
  From296€Yömaksu

  Andaz Wall Street-a concept by Hyattstars

  New York Keskusta, New York - NY , 75 wall street 75 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3325 reviewsBased on 3325 reviews

  Tämän vuonna 2010 valmistuneen hotellin lähellä on useita New York Cityn tunnetuista maamerkeistä. Hotelli sijaitsee kuuluisalla Financial District -bisnesalueella, vain kolmen korttelin päässä Federal Hallista, neljän korttelin päässä Stock Exchangesta ja vain minuutin kävelymatkan päässä Hanover Squarelta. Tämä tyylikäs ja kodikas hotelli tarjoaa matkaajille kaikki mahdolliset mukavuudet. Mukavien vierashuoneiden korkealla oleva katto luo niihin ylellistä avaruutta. Kaikkien huoneiden sisustuksessa on käytetty paikallisten taiteilijoiden teoksia, ja ne tarjoavat ainutlaatuisia ominaisuuksia, esim. erkkereiden istuimet, ja räätälöityjä mukavuuksia, kuten tyynymenun ja minibaarin. Hotellivieraat voivat nauttia täyden palvelun spa-hoidosta, johon kuuluu mm. hieronta. Hotellin Wall and Water -ravintolassa voi nauttia paikallisten tuottajien tuoreista raaka-aineista valmistettuja aterioita ja samalla seurata keittiön hyörinää tai ihailla East Riverille avautuvista näkymistä.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  297  Hotelleja kohteessa New York - NY
Sivu  1  bruges ikke i Finland  30
 

Tietoja kohteesta New York - NY

  New York City, in New York state, is the United States' largest and most important city. It has long been one of the world's most important business and finance centres. Some highlights include the site of the new World Trade Center. The design for this was proposed in 2003 and the centrepiece will be one of the world's highest buildings, at 541.3 metres. The building is to be called the Freedom Tower. There is also to be a monument in honour of the victims of the attacks on the old World Trade Center. There are many other sites to see. Recommended are the Bronx Zoo, New York's largest; the Brooklyn Bridge, which, crossing the East River, is an emblem of the city; and Central Park, with its artificial lakes, two ice rinks and much more besides, surely one of the world's most famous parks. Perhaps the true symbol of New York, however, is the Statue of Liberty, which is one of the most visited sites in the world. Live your dreams and visit New York!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella New York - NY

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews