Hotelleja kohteessa New York - NY

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa New York - NY

New York - NYFrom  76€

Tarjoushotellit New York - NY

 • Row Nyc
  From166€Yömaksu

  Row Nycstars

  New York Midtown West, New York - NY , 8th avenue 700 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 47 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 24259 reviewsBased on 24259 reviews

  Mukava, tyylikäs hotelli sijaitsee Broadwayn sydämessä. Hotellin ovelta vieraiden eteen avautuu valtava ostos- ja huvitusmahdollisuuksien valikoima. Legendaarinen Times Square ja muut Manhattanin nähtävyydet ovat vain muutaman minuutin matkan päässä, ja ravintolat, baarit ja julkinen liikenne ovat aivan kulman takana. Hotelli on erinomainen vaihtoehto New Yorkin vierailulle sen upean sijainnin, mukavien huoneiden ja korkeatasoisen palvelun ansiosta.

  Katso lisää
 • The Watson Hotel
  From172€Yömaksu

  The Watson Hotelstars

  New York Midtown West, New York - NY , 440 west 57th street 440 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4974 reviewsBased on 4974 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Midtown West. Tiloihin kuuluu yhteensä 597 viihtyisää huonetta. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 1997. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa.

  Katso lisää
 • The Shoreham
  From158€Yömaksu

  The Shorehamstars

  New York Midtown West, New York - NY , 33 west 55th street - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2275 reviewsBased on 2275 reviews

  Kohteessa Midtown West sijaitseva, viehättävä hotelli on tarkoitettu ainoastaan aikuisille. Majoitustilojen kokonaismäärä on 174. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2005. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Matkailijat ja lemmikit voivat nauttia oleskelustaan yhdessä tässä hotellissa.

  Katso lisää
 • Cachet Boutique NYC
  From232€Yömaksu

  Cachet Boutique NYCstars

  New York Midtown West, New York - NY , 510 west 42nd street 510 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 301 reviewsBased on 301 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Midtown West. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 96 makuuhuonetta. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2017. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Majoituksen tarjoamat terveys- ja hyvinvointipalvelut takaavat täydellisen virkistäytymisen ja rentoutumisen.

  Katso lisää
 • The Manhattan Club
  From425€Yömaksu

  The Manhattan Clubstars

  New York Midtown West, New York - NY , west 56 street 200 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä

  Tyylikäs ja ylellinen hotelli Manhattanin Midtownissa, maailman mielenkiintoisimman kaupungin keskustassa. Hotellista on lyhyt matka Keskuspuistoon, Carnegie Halliin, Rockefeller Centeriin, Broadwaylle ja Madison Avenuen ja Fifth Avenuen ostoparatiiseihin. Hotelli sijaitsee täydellisellä paikalla, Museum of Modern Art, Radio City Music Hall ja St. Patrick's Cathedral ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Ylelliset sviitit ensiluokkaisilla mukavuuksilla takaavat upean majoituksen.

  Katso lisää
 • Omni Berkshire Place
  From278€Yömaksu

  Omni Berkshire Placestars

  New York Midtown East, New York - NY , 21 east 52nd street 21 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4691 reviewsBased on 4691 reviews

  Hienostunut hotelli sijaitsee kohteessa Midtown East. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 18. 7 kilometrin matka. 396 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lemmikit ovat sallittuja hotellissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Holiday Inn Manhattan View
  From168€Yömaksu

  Holiday Inn Manhattan Viewstars

  Long Island City, New York - NY , 39-05 29th street - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 963 reviewsBased on 963 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Long Island City. 6. 4 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 25. 7 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Useat julkiset liikennevälineet ovat matkailijat käytettävissä 9. 6 kilometrin päässä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 12. 8 kilometrin matka. Majoituksessa on 136 mukavaa makuuhuonetta. Majoitus rakennettiin vuonna 2008. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Holiday Inn LaGuardia
  From193€Yömaksu

  Holiday Inn LaGuardiastars

  La Guardia Airport, New York - NY , 114 street 37-10 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 422 reviewsBased on 422 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde La Guardia Airport. Majoituspaikka on 3. 2 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. Majoitusliike on 10. 4 kilometrin päässä tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Vierailla on lentoasemalle noin 12. 1 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 214 viihtyisää majoitustilaa. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Distrikt Hotel New York City, Tapestry Collection
  From240€Yömaksu
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 6264 reviewsBased on 6264 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Midtown West. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 155 majoitustilaa. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2017. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Holiday Inn Express LaGuardia
  From179€Yömaksu

  Holiday Inn Express LaGuardiastars

  La Guardia Airport, New York - NY , 113-10 horace harding blvd. 113-10 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 281 reviewsBased on 281 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on La Guardia Airport. Majoituksessa on 83 mukavaa makuuhuonetta. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2013. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla, sillä julkisissa tiloissa on käytössä Internet langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  308  Hotelleja kohteessa New York - NY
Sivu  1  bruges ikke i Finland  31
 

Tietoja kohteesta New York - NY

  New York City, in New York state, is the United States' largest and most important city. It has long been one of the world's most important business and finance centres. Some highlights include the site of the new World Trade Center. The design for this was proposed in 2003 and the centrepiece will be one of the world's highest buildings, at 541.3 metres. The building is to be called the Freedom Tower. There is also to be a monument in honour of the victims of the attacks on the old World Trade Center. There are many other sites to see. Recommended are the Bronx Zoo, New York's largest; the Brooklyn Bridge, which, crossing the East River, is an emblem of the city; and Central Park, with its artificial lakes, two ice rinks and much more besides, surely one of the world's most famous parks. Perhaps the true symbol of New York, however, is the Statue of Liberty, which is one of the most visited sites in the world. Live your dreams and visit New York!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella New York - NY

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews