Hotelleja kohteessa New York - NY

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa New York - NY

New York - NYFrom  74€

Tarjoushotellit New York - NY

 • The Gallivant Times Square (former Tryp New York)
  From126€Yömaksu
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2262 reviewsBased on 2262 reviews

  Tämä nykyaikainen hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla 48th Streetin ja Broadwayn kulmassa, joka on ihanteellinen paikka lähteä tutkimaan Manhattanin illallisravintoloita, yöelämää, teattereita, viihdetarjontaa ja paljon muuta. Guadian lentoasema on noin 15 kilometrin päässä ja maailmankuuluun Keskuspuistoon on hotellilta vain 15 minuutin kävelymatka. Hotellin jokainen tila on suunniteltu antamaan inspiraatiota seikkailuun ja New York Cityn tutkimiseen, oli kyse sitten huoneissa olevista kartoista tai aulassa olevista kylteistä. Hotellista löytyy sopiva huone niin liikematkustajalle, perhelomailijalle kuin viikonloppuseikkailijalle. Huoneet ovat ylellisesti varusteltuja ja osassa niistä on jopa kuntosalilaitteet niille, jotka haluavat treenata oman huoneensa rauhassa.Hotellin tiloista löytyy aina avoinna oleva kuntosali sekä liikematkalaisille kätevä aina avoinna oleva businesskeskus.

  Katso lisää
 • Hotel Mela Times Square
  From121€Yömaksu

  Hotel Mela Times Squarestars

  New York Midtown West, New York - NY , West 44th street 120 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 31 Mielipiteitä

  Tyylikäs, modernisti sisustettu hotelli, joka sijaitsee täydellisellä paikalla keskellä New Yorkin sykkivää sydäntä, eli kuuluisalla Times Squarella. Hotelli on kävelymatkan päässä monista tärkeimmistä nähtävyyksistä. Broadway, teatterialue, Rockefeller Center, Keskuspuisto ja erinomaiset ostosmahdollisuudet sekä 5th Avenuen, Madison Avenuen ja Grand Central Terminalin taidegalleriat ovat kävelymatkan päässä.

  Katso lisää
 • Holiday Inn Express Times Square
  From112€Yömaksu

  Holiday Inn Express Times Squarestars

  New York Midtown West, New York - NY , 343 w 39th street na - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2418 reviewsBased on 2418 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Midtown West. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 1 kilometrin päässä majoitusliikelta. Vierailla on lentoasemalle noin 2. 7 kilometrin matka. Majoitustilojen kokonaismäärä on 210. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • The Edison Hotel NYC
  From125€Yömaksu

  The Edison Hotel NYCstars

  New York Midtown West, New York - NY , West 47th street 228 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 11736 reviewsBased on 11736 reviews

  Sekä työ- että vapaa-ajan matkailuun erinomaisesti soveltuva hotelli sijaitsee Manhattanin Midtownissa, keskellä upeaa New Yorkia ja lähellä Times Squarea ja teattereita, Rockefeller Centeriä, Radio City Music Hallia, kauppoja ja ravintoloita. Kaunis vuoden 1931 art deco -rakennus tarjoaa hotellivieraille kaikki heidän tarvitsemansa lisämaksulliset palvelut, kuten kuntoilu- ja pesulapalvelut. Täysin ilmastoidussa hotellissa on 24 tuntia auki oleva vastaanotto- ja uloskirjautumispalvelu. Lisäksi hotellissa on tallelokero, valuutanvaihto, hissit, kahvila, baari ja ravintola. Hotelli tarjoaa maksullisen langattoman Internet-yhteyden.

  Katso lisää
 • Holiday Inn Express Midtown West
  From116€Yömaksu

  Holiday Inn Express Midtown Weststars

  New York Midtown West, New York - NY , 538 west 48 street 538 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Erityisesti perheille suunniteltu, viehättävä hotelli on kohteessa Midtown West. 1. 6 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Viihdetarjonnan tärkeimmät keskukset ovat 3. 0 kilometrin säteellä majoituspaikasta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 10. 2 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 177 makuuhuonetta. Majoituspaikka on vuodelta 2013. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Riad tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 12 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusOsa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Hyatt Centric Times Square New York
  From232€Yömaksu

  Hyatt Centric Times Square New Yorkstars

  New York Midtown West, New York - NY , West 45th street 135 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5067 reviewsBased on 5067 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Midtown West. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 487 huonetta. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Hotelli ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Vieraat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Hotellin asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Row Nyc
  From103€Yömaksu

  Row Nycstars

  New York Midtown West, New York - NY , 8th avenue 700 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 45 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 23540 reviewsBased on 23540 reviews

  Mukava, tyylikäs hotelli sijaitsee Broadwayn sydämessä. Hotellin ovelta vieraiden eteen avautuu valtava ostos- ja huvitusmahdollisuuksien valikoima. Legendaarinen Times Square ja muut Manhattanin nähtävyydet ovat vain muutaman minuutin matkan päässä, ja ravintolat, baarit ja julkinen liikenne ovat aivan kulman takana. Hotelli on erinomainen vaihtoehto New Yorkin vierailulle sen upean sijainnin, mukavien huoneiden ja korkeatasoisen palvelun ansiosta.

  Katso lisää
 • The Time New York
  From177€Yömaksu

  The Time New Yorkstars

  New York Midtown West, New York - NY , 224 west 49th street 224 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1017 reviewsBased on 1017 reviews

  Tämä aivan Theatre Districtin ytimessä sijaitseva upea hotelli on erinomainen valinta kaikilta teatterin ystäviltä. Hotelli löytyy 49th Streetiltä, Broadwayn ja 8th Avenuen välistä, vain muutaman askeleen päässä on Times Square, Broadwayn näytökset, Rockefeller Centre, Fifth Avenue ja New Yorkin merkittävimmät nähtävyydet. Tämä elämää sykkivässä New Yorkissa sijaitseva viehättävä hotelli soveltaa toiminnassaan aivan uuden rentouttavan ylellisyyden käsitettä, sillä se tarjoaa vierailleen laajan valikoiman käytännönläheisiä ja moderneja tiloja, jotka huokuvat hienostunutta ylellisyyttä, mutta samalla myös rentouttavaa, käytännöllisyyttä korostavaa elämäntyyliä. Hotellin toisessa kerroksessa sijaitsevan viehättävän ravintolan tarjonta on ytimeltään pohjoisitalialaista, mutta Manhattanin Midtown tuo siihen omat paikalliselementtinsä. Erittäin tyylikkäästi sisustettu baari sopii ihanteellisesti yhtä lailla pikaiselle drinkille kuin kiireettömälle seurustelulle.

  Katso lisää
 • Holiday Inn New York City Times Square
  From132€Yömaksu

  Holiday Inn New York City Times Squarestars

  New York Midtown West, New York - NY , Eighth avenue, new york, ny 585 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 999 reviewsBased on 999 reviews

  Ainoastaan aikuisille suunniteltu, mukava hotelli on kohteessa Midtown West. 643 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituspaikka on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 16. 0 kilometrin päässä hotellilta. Hotelli sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Majoitusliike sijaitsee 5. 6 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 19. 3 kilometrin matka. Hotelli on 1. 6 kilometrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 271 majoitustilaa. Hotelli on perustettu vuonna 2015. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Hotelli ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia huoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Lisäpalveluna matkailijat voivat käyttää autotallitiloja. Hotellissa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Tämä viehättävä hotelli tarjoaa erilaisia maistuvia herkkuja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Plaza New York
  From576€Yömaksu

  Plaza New Yorkstars

  New York Midtown West, New York - NY , Fifth avenue at central park south - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2819 reviewsBased on 2819 reviews

  Ylellinen hotelli kohteessa Midtown West. Majoituspaikassa on 746 mukavaa huonetta. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2000. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Matkailijat voivat nauttia majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluista. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  256  Hotelleja kohteessa New York - NY
Sivu  1  bruges ikke i Finland  26
 

Tietoja kohteesta New York - NY

  New York City, in New York state, is the United States' largest and most important city. It has long been one of the world's most important business and finance centres. Some highlights include the site of the new World Trade Center. The design for this was proposed in 2003 and the centrepiece will be one of the world's highest buildings, at 541.3 metres. The building is to be called the Freedom Tower. There is also to be a monument in honour of the victims of the attacks on the old World Trade Center. There are many other sites to see. Recommended are the Bronx Zoo, New York's largest; the Brooklyn Bridge, which, crossing the East River, is an emblem of the city; and Central Park, with its artificial lakes, two ice rinks and much more besides, surely one of the world's most famous parks. Perhaps the true symbol of New York, however, is the Statue of Liberty, which is one of the most visited sites in the world. Live your dreams and visit New York!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella New York - NY

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews