Hotelleja kohteessa New York - NY

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa New York - NY

New York - NYFrom  74€

Tarjoushotellit New York - NY

 • Hampton Inn Manhattan/Times Square Central
  From244€Yömaksu
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2792 reviewsBased on 2792 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Midtown West. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailla on lentoasemalle noin 10. 0 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 300 majoitustilasta. Majoituspaikka on vuodelta 2015. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Liikematkaajat arvostavat majoituksen tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen.

  Katso lisää
 • Days Inn by Wyndham Hotel New York City-Broadway
  From110€Yömaksu
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä

  Tämä viihtyisä hotelli sijaitsee Manhattanin Upper West Sidella vain kävelymatkan päässä Columbian yliopistosta, Keskuspuistosta ja Museum of Modern Art -taidemuseosta. Lähialueilla sijaitsee lukuisia upeita ravintoloita, ja Manhattan Midtownin kuuluisiin nähtävyyksiin, kuten Times Squarelle, Broadwayn teatterialueelle ja Rockefeller Centeriin, pääsee kätevästi metrolla.

  Katso lisää
 • Hilton Garden Inn NYCentral Park South-MidtownWest
  From225€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3239 reviewsBased on 3239 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Midtown West. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoituspaikasta hyvät yhteydet. Majoitusliike sijaitsee 1. 3 kilometrin säteellä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Vierailla on lentoasemalle noin 9. 3 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 401 huonetta. Sekä kaapeli- että langaton yhteys on vieraiden käytettävissä yhteistiloissa. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Eläinrakkaat vieraat nauttivat oleskelustaan, sillä tämä hotelli on eläinystävällinen. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita.

  Katso lisää
 • The Gregory
  From198€Yömaksu

  The Gregorystars

  New York Midtown West, New York - NY , West 35th street 42 - Kartta
   

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Midtown West. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 14. 0 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 132 huoneesta. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2015. Majoituspaikan palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Tämä majoituspaikka on esteetön. Käytettävissä on -1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Lemmikkiystävällinen majoituspaikka sallii korkeintaan 5 kg painavat lemmikit. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Omni Berkshire Place
  From258€Yömaksu

  Omni Berkshire Placestars

  New York Midtown East, New York - NY , 21 east 52nd street 21 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4676 reviewsBased on 4676 reviews

  Ylellinen hotelli kohteessa Midtown East. Vierailijat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Vierailla on lentoasemalle noin 18. 7 kilometrin matka. Huoneiden kokonaismäärä on 396. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Majoituksessa ei ole ympärivuorokautista vastaanottoa. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Tämä lemmikkiystävällinen hotelli sallii kaikenkokoiset lemmikkieläimet. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Holiday Inn Express Times Square
  From164€Yömaksu

  Holiday Inn Express Times Squarestars

  New York Midtown West, New York - NY , 343 w 39th street na - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2460 reviewsBased on 2460 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Midtown West. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 1 kilometrin päässä hotellilta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 2. 7 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 210 huoneesta. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Holiday Inn LaGuardia
  From175€Yömaksu

  Holiday Inn LaGuardiastars

  La Guardia Airport, New York - NY , 114 street 37-10 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 418 reviewsBased on 418 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde La Guardia Airport. Majoituspaikka on 3. 2 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. Majoitusliike on 10. 4 kilometrin päässä tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Vierailla on lentoasemalle noin 12. 1 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 214 viihtyisää majoitustilaa. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Row Nyc
  From120€Yömaksu

  Row Nycstars

  New York Midtown West, New York - NY , 8th avenue 700 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 47 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 24172 reviewsBased on 24172 reviews

  Mukava, tyylikäs hotelli sijaitsee Broadwayn sydämessä. Hotellin ovelta vieraiden eteen avautuu valtava ostos- ja huvitusmahdollisuuksien valikoima. Legendaarinen Times Square ja muut Manhattanin nähtävyydet ovat vain muutaman minuutin matkan päässä, ja ravintolat, baarit ja julkinen liikenne ovat aivan kulman takana. Hotelli on erinomainen vaihtoehto New Yorkin vierailulle sen upean sijainnin, mukavien huoneiden ja korkeatasoisen palvelun ansiosta.

  Katso lisää
 • Royalton Park Avenue
  From210€Yömaksu

  Royalton Park Avenuestars

  New York Midtown East, New York - NY , 420 park ave south - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2901 reviewsBased on 2901 reviews

  Upea hotelli kohteessa Midtown East. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 249 huonetta. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa.

  Katso lisää
 • The Marmara Manhattan
  From187€Yömaksu

  The Marmara Manhattanstars

  New York Upper East Side, New York - NY , E 94th st 301 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1109 reviewsBased on 1109 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Upper East Side. Matkailijat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 6. 4 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 109 huoneesta. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Ainoastaan pienet lemmikit ovat sallittuja tässä hotellissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  313  Hotelleja kohteessa New York - NY
Sivu  1  bruges ikke i Finland  32
 

Tietoja kohteesta New York - NY

  New York City, in New York state, is the United States' largest and most important city. It has long been one of the world's most important business and finance centres. Some highlights include the site of the new World Trade Center. The design for this was proposed in 2003 and the centrepiece will be one of the world's highest buildings, at 541.3 metres. The building is to be called the Freedom Tower. There is also to be a monument in honour of the victims of the attacks on the old World Trade Center. There are many other sites to see. Recommended are the Bronx Zoo, New York's largest; the Brooklyn Bridge, which, crossing the East River, is an emblem of the city; and Central Park, with its artificial lakes, two ice rinks and much more besides, surely one of the world's most famous parks. Perhaps the true symbol of New York, however, is the Statue of Liberty, which is one of the most visited sites in the world. Live your dreams and visit New York!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella New York - NY

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews